TheVR Fórum

Ez egy civilizált beszélgetési platform

Kérjük, hogy úgy kezeld a megnyilvánulásaidat ezen a fórumon, mintha személyesen beszélgetnél a többiekkel egy publikus helyen. Ennek a fórumnak az a lényege, hogy megosszuk egymással a tudásunkat, az ismereteinket, és érdekes információkat a gaming és tech világból.

Minden kategóriának megvan a saját szabályzata. Nem kérünk sokat, csak hogy legyetek rendesek és tiszteljétek a többieket és főleg azokat, akik újonnan regisztráltak a platformra.

Néhány alap gondolat a Fórum használatával kapcsolatban!

Segíts nekünk abban, hogy a Fórum egy nagyon király hely legyen, és lehetőleg kellőképpen szakmai beszélgetések alakuljanak ki. Ha nem vagy biztos abban, hogy a hozzászólásod hozzáadna a beszélgetés milyenségéhez, akkor inkább gondold át, hogy mit teszel.

Fontos, hogy mindig legyél körültekintő! Ha szeretnél létrehozni egy új bejegyzést, akkor előbb keress rá, hogy hátha már valaki kérdezett hasonló ügyben. Csak miután teljesen biztos vagy abban, hogy nem indítasz egy ugyanolyan témát, mint amit valaki más előtted, akkor kezdj bele az új bejegyzés létrehozásába! :wink:

Mindig vegyél egy lélegzetet!

Több mint valószínű, hogy elő fog fordulni, hogy valami olyasmire reagálsz, amivel nem feltételenül értesz egyet. Ez teljesen normális, DE ha kritikát fogalmazol meg, akkor a gondolatmenet/ötlettel kapcsolatban tedd, SOHASEM a hozzászólás/bejegyzés írójáról. Kérlek kerüld a következőket:

 • Mások szídása
 • Egy hozzászólás hangnemére reagálsz, nem pedig a tartalmára.
 • Felesleges és túlzó káromkodás

Ezek helyett inkább írj egy építő jellegű hozzászólást, amivel segíted a többiek jelenlétét a Fórumon.

Ha látsz egy problémát, JELENTSD! :flag_black:

A moderátoroknak különleges feladatuk van, az ő felelősségük, hogy ez a Fórum megőrizze a mivoltát, és hogy a nem megfelelő tartalmakat minél előbb kiszűrjük a rendszerből. Egy nagy fórumnál ez egy hihetetlenül nehéz feladat, ráadásul nem mindig van jelen moderátor a fórumon, itt jösz képbe TE!

Ha bármi nem helyénvaló tartalmat látsz, vagy úgy érzed, hogy valaki egy bejegyzést rossz kategóriában indított el, akkor használd a “BEJELENTÉS” funkciót, aminek a segíségével a moderátorok kapnak értesítést a problémás esetekről. Ha pedig elég bejelentés érkezik egy adott hozzászólásra, akkor a rendszer automatikusan elrejti addig, amíg felül nem vizsgálja egy moderátor.

Fontos tudni, hogy ahhoz, hogy fenntartsuk a közösséget a moderátoroknak joguk van bármilyen tartalmat kitörölni, bárkit bannolni a Fórumról amikor ők úgy látják helyesnek.

A Fórumon megjelenő tartalmak nem esnek át egy előzetes szűrőn, ezért felelősséget se a moderátorok, se a TheVR nem vállal. Igyekszünk rendet tartani.

Alapelvek

Nothing sabotages a healthy conversation like rudeness:

 • Légy intelligens, és körültekintő. Ne ossz meg olyat a Fórumban, ami mások számára bántó vagy sértő lehet.
 • Ne posztolj obszcén vagy szexuális tartalmat.
 • Ne posztolj politikai vagy vallással kapcsolatos tartalmat.
 • Ne posztolj hirdetéseket! Léteznek erre a célra más megbízható weboldalak.
 • Tiszteld a másikat! Nem kell senkivel sem kikezdeni. Szándékosan ne sértegess, idegesíts másokat.
 • Tiszteld a Fórumot! Ne SPAM-elj!

Ezek csak néhány alapvető gondolatok, kérjük próbáljátok ezeket betartani.

Ez a Fórum nyilvánosan elérhető, és a Google által is kereshető.

Rend a lelke mindennek!

Igyekezz a bejegyzésednek megfelelő kategóriát választani! Ezzel is segíted mások, illetve a moderátoraink dolgát is. Szóval:

 • Ne indíts topikot a nem megfelelő kategóriában.
 • Ne hozd fel ugyanazt a témát több bejegyzés alatt!
 • Ne válaszolj úgy, hogy nincs benne releváns tartalom!
 • Ne tedd tönkre a bejegyzésed azzal, hogy pl. a beszélgetés felénél témát váltasz!
 • Nem kell aláírnod a bejegyzésed vagy hozzászólásod, hiszen minden egyes hozzászólásod tartalmazza a profil információidat! :smiley: #2017isON!

Ahelyett, hogy valakinek a bejegyzésére reagálnál, hogy pl. “Igen”, “Igen nekem is tetszik ez az ötlet”, használd a LÁJK :heart: gombot!

100% LEGAL!

Nagyon komolyan vesszük azt, hogy ne lopjuk el más szellemi termékét! Ezért az olyan jellegű megnyilvánulásokat/bejegyzéseket/hozzászólásokat AZONNAL TÖRÖLJÜK, amelyek arra buzdítanak bárkit hogy töltsenek le egy szoftvert/játékot valamilyen nem legális forrásból. A felhasználót pedig először figyelmeztetjük, majd ha ismét előfordul ilyen akkor véglegesen TÖRÖLJÜK AZ ACCOUNTJÁT!

Nagyjából ennyit a Fórum alapelveiről. Valószínűleg bővíteni fogjuk ezeket a pontokat a jövőben! Mindenesetre köszönjük, hogy végigolvastad ezt a kis regényt :smiley:

Jó Fórumozást!