1 éves lett a Fórum!


#1

Sziasztok Ninjonok!

Egy éves lett a fórum, köszönjük meg Janinak és Pistinek, h létrehozták nekünk!

nézzétek miket csináltunk eddig együtt:


Ma van a születésnapja / évfordulója
#2

függőséget tud okozni ez a forum :smiley: olyan mint a Facebook :smiley: csak megy és görgeti az ember :smiley:


#3

Az tuti. Nonstop megy melóban és otthon is :smiley: Facebook helyett tökéletes! :smiley:


#4

Köszönjük @TheVR_Jani és @thereal_thevr_pisti ! :slight_smile:
Ezzel a fórummal nagyon sokat tettetek azért hogy mint közösség valami nem mindennapit, sőt egyedit alkothassunk, Mi így együtt!

#wearethevr


pinned globally #5

#6

@TheRealWormGod nagyon szépen összefoglaltad! #WeAreTheVR


#7

Talán ez az amiért én magam a legjobban hálás vagyok @TheVR_Jani @thereal_thevr_pisti . Rengeteget tanultam a fórumnak köszönhetően. És remélem segítségére is voltam egy pár embernek. :smiley:
Szóval köszi srácok. :slight_smile:

Ja és persze nagy köszönet a modoknak is, hogy rendet tartanak. @VizesNinjonKovacs @sonziii @lengyelb :wink:

szerk.: Elnézést a kimaradt modoktól, @SFGeri @Naxora @azmo36 @piszok , természetesen nektek is köszönet a rendért. :slight_smile:


#8

yay :slight_smile: Nagyon király az viszont kevésbé, hogy ilyen fene mód rohan az idő csesszemeg. Remek kis közösség lett amúgy ez, ezért hála a srácoknak illetve a modoknak is, akik folyamatosan kordában tartják a contentet. Keep up, lesz ez még több éves is :slight_smile: :star_struck:


#9

Szerintem is nagyon jó és sokoldalú ez a fórum.Én is nagyon sokat tanultam, fejlődtem @TheVR_Jani és @thereal_thevr_pisti -nek köszönhetően.Egy nagyon nagy és összetartó közösséget sikerült összehozni. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
És a rend is fontos!:grin:


#10

@vmarci17 A többi moderátor is megérdemli az említést. :wink:
@Naxora @SFGeri @piszok @azmo36

Köszönet a Fórumért és hogy befogadtatok a ninjon közösségbe! :hugs::heart_eyes:
@wearethevr @TheVR_Jani @thereal_thevr_pisti


#11

Mindent köszönök <3


#12

Sziasztok! :slight_smile:

Nos én is nagyon nagy köszönettel tartozok elsősorban Janinak és Pistinek, hogy ez a Fórum létrejött. Lassan én is már egy éve vagyok itt, és akkor még nem gondoltam volna, hogy ez számomra mit is fog jelenteni. Rengeteget kaptam Tőletek Ninjonok. Sok dologról tudtam már beszélgetni többetekkel is, amiről talán még eddig mással nem sikerült. Úgyhogy ezt Nektek is nagyon köszönöm. :slight_smile:

Örülök, hogy tagja lehetek egy ilyen közösségnek. :slight_smile: :heart:

#WeAreTheVR


#13

Hogy ünneplünk?:)) :stuck_out_tongue:


#14

Virtuális koccintás? :blush::blush::blush: :balloon:


#15

Ezt valahogy tényleg megünnepelhetnénk :slight_smile:
Minden esetre én is köszönöm az itt eltölthetett időt.
Igaz sokat voltam tavaj afk, de idén rendszeresen olvasok amit tudok. Jó hely ez, jó emberekkel :wink:


#16

Egyébként most látom, hogy ME-n tanulsz. Ha esetleg kolis vagy akkor a rendszergazdákkal jóba lenni :wink: kivált képp Dely Péter vagy Böszi barátommal. És a sör is segít, ha valami gond lenne :wink:


#17

Én egy darabig nem voltam aktív meg fiók váltás is volt de sikerült megoldani köszi innen is @lengyelb hogy segítettél, és köszi ninjonok hogy egy ilyen remek közösség tagja lehetek!!! :slight_smile: és persze köszönöm @thevrjani @thereal_thevr_pisti nektek is hogy létrehoztátok, illetve @szabo_bianka15 neked is mindent, és persze @ninjon_kextekercs neked is!! :smiley:
#wearethevr


#18

Én igazából azt köszönöm a srácoknak hogy egy olyan közösséget adtak nekem ahova bármikor, bármivel kapcsolatban, bárkinek írhatok… vannak akik meghallgatnak, akiknek segithetek…és annak ellenére hogy igazából senkit, de tényleg SENKIT se tudok hogy néz ki, hogy ki kicsoda, mégis sokkal közelebb érzem magamhoz ezt a közösséget, mint azt a bizonyos Facebook közösségem… köszönöm nekik és NEKTEK is…


#19

Igen, kolis vagyok. De még nem szorultam rendszergazdai segítségre, így nem ismerem az említett személyeket. De okés, megjegyeztem :smiley: És Te miskolci vagy, vagy itt tanultál? :slight_smile:


#20

Kíváncsi vagyok, hogy még hány évig fog működni a fórum…remélem sokáig. Mellesleg tényleg jó lett maga a fórum, gg a srácoknak @TheVR_Jani és @thereal_thevr_pisti . Mellesleg a teljes értékű modok (azaz azok akik nem forum reg. modok) is remek munkát végeztek: @VizesNinjonKovacs @azmo36 @Naxora @SFGeri @piszok @sonziii és @lengyelb . Remélem nem hagytam ki senkit… ha igen, akkor elnézést tőle.
Upd. Remélem, most már senki nem maradt ki…