10 éves lett a Rossz PC Játékok Sorozat!

Számomra ez volt az első csatorna, amit folyamatosan néztem. Addig el sem tudtam képzelni, hogy nézzek egy videót, amiben valaki játszik.

Ti ismeritek/néztétek FreddyD videóit? Ha igen, mit gondoltatok és most mit gondoltok róla? Van-e kedvenc videótok tőle?

Itt a jubileumra készített videója, amiben megemlíti, hogy mennyit változott a youtube is azóta:
https://www.youtube.com/watch?v=F7P6QfCxVlw

16 Likes

Még mindig a legjobb. Gyakran szoktam visszanézni a videót, és szórakoztatóbb mint a mai youtube. Emellett ajánlom a videóban említett Filmbarátokat. Ők tudják mi fán terem a jó film.

1 Like

Imádom a csatornáját,a filbarátok podcast-et is!!érdekes,hogy jó pár éve abbahagyta az aktív videózást,azóta kb fél évente dob ki 1 videót,de Pillanatok alatt több ezren nézik meg,és kommentelnek azonnal.

Még egy filmbarát. De jó ezt olvasni. Egyébként voltál a 100.-ik adáson?

1 Like

The Best Forever! :heart: :smile:

Sajnos nem tudtam,nem voltam Magyarországon,Te ott voltál?!

Igen, nagyon jó volt. 3 óra tömény szórakozás. Remélem meg lesz a jövőben.

1 Like

Én is imádtam. :slight_smile: Én nem úgy néztem, hogy a kezdetektől, hanem úgy, hogy megláttam hogy van ilyen és pár nap alatt elfogyasztottam az összes videót :smile: Jó volt, kár hogy abbahagyta Freddy, de hát változnak az idők. :slight_smile:

1 Like

Nekem emlékeim szerint még az arcom is izomlázas lett a sok nevetéstől, tényleg baromi jó volt :slight_smile:

Annó talán az ötödik-hatodik videójánál kapcsolódtam be, szerintem a Big Rigs videója körül, mert akkoriban minden felső tagozatos/középiskolás megnézte. Szerintem sokáig a magyar YouTube legnézettebbje volt (talán 600 ezer körül), amíg nem törölték az egész csatornáját.

A csatorna egyébként meglepő módon benne van a korosztályom (20-25 évesek) köztudatában - többször volt már, hogy olyan emberek ismerték a sorozatot, akik ma már pl. egyáltalán nem néznek YouTube-ot.

Elvitathatatlan érdeme, hogy elindította a magyar YouTube-ot, és kitermelt magából egy olyan nemzedéket a Rossz Pc Juniorokon keresztül, akik ha esetleg nem is lettek annyira ismertek, de ezen kevésbé ismert videósok által meghonosított formátumokat tudták aztán továbbvinni az olyanok, mint pl. Pistiék. Meglepő egyébként visszanézni egyes, mára nagyobb videósok elindulását. Annó Pamkutyáékat FreddyD emelte ki a pár százas rajongótáború csatornák tömegéből, ugyanígy Dancsó Péter is egy közös videónak (Fej vagy írás) köszönhetően lett országosan ismert (habár emlékszem, a TV Macis videóját én már korábban is láttam - elképzelhető, hogy az már nem is elérhető). Érdekes adalék még, hogy a nemrég nyugdíjba vonult Alexovics egyik legelső videója is egy RPCJS nyereményjátékra készült munka volt.

Én még kiemelném a 99 Ft-os DVD videókat, amelyek habár nem lettek annyira közismertek, de legalább annyira kreatívak, mint a játékbemutatók. Illetve a talán első, neten megjelent magyar hangjátékot, a Gyilokgép-et is ő hozta össze, az is baromira jó. Na meg persze a másik, talán kevésbé ismert blogja, a ROFLnet, amit még a RPCJS előtt indított, de azt is annó sokat néztem - például oda kerültek fel először az Ifjúsági Református Műsor részei, amikből aztán Dancsó megcsinálta a maga videóit. Meg persze a Budapest TV is már-már kultusznak örvendett, Gyurcsókkal meg Tihanyi Tamással :slight_smile:

tl;dr A gyerekkorom :slight_smile:

2 Likes

Vagyis ideje megint megnézni az összeset és remélni hogy lesz még valamikor…
A remény hal meg utoljára. Először a RPCJS. :slight_frown:
Fel is írom a Half Life 3 és Pisti Catmario mellé. XD