TheVR Fórum

1050ti helyett vennék jobbat, de az árak...?

Egy pár éves gép, i3-8100 mellé szeretnék gtx 1050 ti -ról erősebb vidkarira váltani, de elég tájékozatlan vagyok sajnos a témában.

az alapján, amit sikerült magamtól kutatnom, egy 1650 super körüli már szimpatikus lenne, de nem tudom, hogy a fejlődés ár/értéke mennyire van rendben és hogy a procihoz mennyire fekszik.
úgy értem, hogy a büdzsé 150 körül van, de ha kis javulást érek 140-el, és nagy javulást 170-el, akkor nyilván inkább kifizetem.
nem zárkózom el a használttól, de nem tudom, hogy milyen megbízható platform van, ahol bátran böngészhetek, mivel engem nem lenne nehéz átverni, kerülném a jófogást :smiley:
a cél alapvetően az, hogy a játékomban (black desert online) több fix fps-em legyen/kiküszöböljem a harc közbeni kritikus fps dropokat/bírjon több karaktert és effektet egyszerre a képernyő/ne akadjak be a betöltetlen textúrába lovaglás közben. nyilván nagyon örülnék, ha mindez úgy valósulhatna meg, hogy akár a grafikán is tudok emelni, az nagyon jó lenne, de az fps a fontos elsősorban, elviselem a lowest opciókat, meg hát, azért szívesen végigjátszanék új címeket is.

milyen videókártyát javasoltok? érdemes várni inkább, hátha lemennek az árak, vagy vállaljam be inkább, mert nagy javulás nem várható? menjek rá inkább használtra? ha igen, hol álljak neki keresni?

ha csak elolvastátok, már köszönöm :smiley:

1 Like

Igen.

4 Likes

Hardverapró-n nézelődhetsz, ott kevesebb a mocsok, de érdemesebb várni.

köszi a válaszokat!
meglátjuk, kibírom-e :sweat_smile:

1 Like