2018-as Bandai Namco által kiadott játék!

Sziasztok! Még egyszer sem írtam nektek, viszont ezt a cikket elolvasva, remélem hogy ti is kipróbáljátok ezt a játékot! Nekem nem lesz rá lehetőségem, ugyanis nekem az anyagiak nem engedik meg egy olyan PC vagy esetleg Konzol-ra ami elvinné a játékot, nem hogy beszerezni, viszont én bennetek reményekedem ezügyben! :slight_smile:
Fontos megjegyeznem hogy ez egy Anime alapján elkészített RPG alapú TPS játék, de kicseszett módon néz ki egyenlőre, viszont a játékmentre is kíváncsi leszek, és a többi dologra, hogy mit lehet benne kivitelezni! :slight_smile:
Viszont nem szaporítom a szót, itt a cikk a játékról: https://www.gamestar.hu/jatekvilag/sword-art-online-fatal-bullet-bejelentes-233098.html és hát reménykedem bennetek mint ahogy az előbb írtam hogy kipróbáljátok! :slight_smile:

We are TheVR <3! Fan maradok örökre! :stuck_out_tongue: (Egy 19 éves srác szavai megindítják-e a szivetek dobbanásait? :D)

Nekem is várós játék lett. Szerintem instant buy lesz jövő év elején amikor kijön. Abban a pillanatban… :smiley:

Nemrég néztem meg az animét és nekem kifejezetten tetszett (bár tényleg nem a legjobb anime és én sem értem miért hypeolják annyira) úgyhogy instabuy lesz bár nekem a SAO-s és az ALO-s részek jobban tetszettek.

Mivel én nem tehetem meg ezt az insta buyos dolgot, ezért is reménykedem a TheVR srácokban hogy esetleg ők segítenek rajtam :3 xD Persze nem úgy :smiley:

Nekem mindegyik verzió bejött. Valószínűleg ha GGO-s rész jól sül el akkor a SAO és ALO részekből is lesz valami nagyobb volumenű cucc. Én mindenképpen várom azokat is. Bár örülnék neki hogyha minőségben tennének még hozzá egy kicsit viszont ahhoz a Bandai álljon össze valakivel .

Én még nem tudom. Jól néz ki, és hát a Bandai Namcotól jót vár az ember, de én sose voltam az a nagyon anime stílusú játék kedvelő, de majd meglátjuk.

Akkor remélem, hogy jó lesz, majd rohangálok lézerkarddal mint Kirito :slight_smile: