TheVR Fórum

250-300ezerFt notebook

Sziasztok!

Feladta a harcot a laptopom és szeretnék egy újat venni 250-300ezerFt értékben amit játékra is tudnék használni. Milyen laptopot tudnátok ajánlani?

OFF

Nem tudtam kihagyni, ne haragudj! :see_no_evil:

3 Likes

Mindig is egy ilyet akartam :rofl:

2 Likes

lol semmilyet. Annyira elszálltak az árak, hogy max használtan tudsz venni, abból is csak pár éveset. Ha nem sürgős akkor várj vele, Ha sürgős akkor részvétem a pénztárcád felé…

2 Likes

Elmúlt egy hétben ez már a sokadik ilyen kérdés. Ennyiért most játékra normális gépet nem lehet venni. De nem kizárt, hogy ez az állapot még 1-2 évig fenn fog állni, vagy akár romolhat is. Teljesen lutri, ezért ahogy feljebb is említették, ha mindenképp kell, vagy használt, vagy mélyebben zsebbe nyúlós.

2 Likes

Szia! Fiamnak vettem a karatén tanuláshoz a NotebookStore.hu szaküzletből egy Lenovo V15-ADA Notebookot AMD Ryzen 5-tel 220 000 Ft-ért. A Gyerekem feltelepítette a Fortnie-ot. Azt mondja, hogy ez a gép nem egy játékgép mégis, jó néhány régebbi gamer laptoppal rendelkező osztálytársánál jobban megy rajta a játék. Ha 400.000 Ft is rá tudsz szánni, akkor jobban jársz Lenovo Legion 5 Gamer Notebookkal.