2db operácios rendszer 1 gépen!

Sziasztok srácok !

Mi a véleményetek arról hogy ha egy gépen 2 különböző operációs rendszer van felrakva ??
Vagy ti már használtatok 1 gépen 2 különböző rendszert ?

Csak azért kérdezem mert kb 3 hete windows 7röl áttértem windows 10re , és hát az őszintén számomra a windows 10 csupa negatív csalódás , és erősen gondolkodok azon hogy vissza térek inkább a windows7-re ! Ami program eddig zökkenő mentesen futot a windows 7-en az most a 10en vagy nem tudom telepitteni vagy nem kompatibilis , és hiába megyek arra kompatibilitási problémák megoldása , nem segít ! az hogy a CorsairLink program működjön csak arra elment kb2 óra keresgélés az interneten ! Számomra ez túlságosan nagy kompromisszumot jelent !

Ti melyik rendszert használjátok ? És mi a véleményetek 10 ről ? Tapasztalatotok ?

1 kedvelés

Én itthon kompatibilitási okból még mindig 7-et használok, munkában 10-et. A 10-et sokkal jobban szeretem, hamarosan lecserélem a szoftvert ami miatt a 7-en “ragadtam” és megy fel a 10. Ha munkában kell 7 vagy 8 akkor ott 10 alól futtatjuk virtuális gépként, ez viszont eléggé zabálja a memóriát és a tárhelyet is szereti teleszemetelni az ideiglenes fájlokkal elég gyorsan. Szóval ha nem mindenképp muszáj, én nem használnám ezt a megoldást főleg nem arra hogy folyamatosan menjen 2 oprendszer.

Nem tudom a win10 támogatja e, de régen fel lehetett tenni 2 külön windowst 2 külön partícióra és indításnál választani köztük, ez lehet egy megoldás.

én is ugy gondoltam hogy 2 külön windowst 2 külön partícióra ! virtuális rendszert semmiképen sem szeretnék ! mert ha jól tudom a virtuális rendszer 3D munkákra nem is alkalmas mint pl játékok futtatására :slight_smile:

1 kedvelés

Nekem volt igy. Win7 es Win10 a lenyeg hogy kulon particion legyen. A 2. rendszer telepiteset a mar feltelepitett rendszerbol inditsd. De sztem a win10 kiszolgal mar mindent, nem szukseges 2 rendszer.