TheVR Fórum

3 monitor framerate probléma

Sziasztok!
Nagyon régóta ez a problémám és nemtudom, hogy valaki talált-e erre megoldást. Már régóta nézegetem a fórumokat régóta, de megoldást még nem találtam :frowning:
Van 3 monitorom: -1db 144hz
-2db 60hz
A probléma a következő: Amikor a 144hz-es monitoron játszok és a többi monitoron nem mozgó dolog van pl. Asztal akkor semmi probléma nincs. De amint valamelyik másik monitoron egy videót,streamet vagy a streamlabs-be nézem a képernyőmet, akkor a 144hz-es monitoron drasztikusan csökken a framerate, azaz lockolja magát 60fps-re.

Amiket próbáltam: -Böngészők hardware acceleration kikapcsolása
-Nvidia control panelbe Perform scaling on: GPU-ra állítás
- Második GPU csatlakoztatása a gépbe és azokra kötni a 60hz-es monitorokat.
Eddig nincs megoldás a problémámra, ezért kérném a segítségeteket!
Előre is köszönöm a válaszokat.

Edit: A videókártyám: RTX2060 6GB, a másik (amit a posztban leírtam az egy GTX 1050TI

Nem vagyok nagy zseni de ha ép játszol a 144 Hz-es monitoron akkor valszeg nagy teljesítmény vesz el az a játék (vagy hasonló) és nem marad craft a többihez ami nagy teljesítményt igényel. legalábbis ezt vettem észre nálam (2 monitor) egyiken játszom másikon meg egy csöppet nagyobb igényű böngészős játék megy ami rendesen eszi a gépet ( i5-8600k, RTX 2080 )

Van egy oldal ami méri az aktuális monitor frame-jeit, aktuális hz-et és az is azt mutatja hogy lockolja az fps-t. De ha játékos példa kell akkor League of legends-nél is ez van, pedig az aztán nem egy gépigényes játék.