Csak el felvetés. 48 órás stream alatt Jani is mondana egy gamet Pistinek és Pisti is mondana egy gamet Janinak, és azt kéne végigtolniuk a 48 óra alatt.
Szerintem, így is elég kimerültek lesznek, így inkább azzal játszanak amivel szeretnének. És úgy is megbeszélik szvsz.
Diablo 2 végigjátszás lesz coop-ba. Nem hiszem hogy ilyenek beleférnének még.
még valamelyik streamben beszéltek anno a srácok arról hogy Pisti megnézné Janit Dark Soulsozni a 48órásban nagyon úgy tűnik hogy ez kiment a fejükből pedig ezt én is nagyon megnézném.nem kell órákon át Dsezni Janinak de azért 1 max 2 óra beleférne
Szavaztam, szerintem jó ötlet.
Jani ajánlja Pistinek a Fifát, Pisti pedig Janinak a Need For Speedet Ki tudja ki járna rosszabbul
Te azt akarod nézni, hogy szenvednek? Tedd le a ninjon engedélyed és a fegyvered az asztalra! Fel vagy függesztve!
Pedig reméltem, hogy ezt elkerülhetjük
Majd a főnökök eldöntik, mivel kell vezekelned! Szerintem egy 48h live nézés a minimum büntetés, de lehet több is lesz, magaviselettől függően.
Lehet tudni már,hogy mi a menetrendje a 48h streamnek?HH-Ba láttam,azaz Hallottam Diablo 2-vel kezdenek,időpont a menetrendben,de más infót nem találtam.Én maradtam le róla,vagy még nem teljes a terv?
Aki CatMario óta nézi őket, mind tegye le a fegyót
Magicka Coop A játék maga nem hosszú amúgy 2-3 óra alatt végig vihető, de az hogy nem lehet kikapcsolni a Friendly Fire-t eléggé megnehezíti a dolgot Coopban
Sokszor ölöd meg a haverod véletlen… vagy nem véletlen. Tökéletes, szórakoztató rage és fun alapanyag egyben.
Egyik játszik, másik alszik. Azt se tudom Diablo után ki marad fent játszani és hogy fogja bírni
Amúgy jó ötlet, én is kíváncsi lennék, de csak Jani oldala érdekelne, Jani és a DS, Jani és a Horror, Jani és a rage
Pistit nem tudnám elképzelni PUBG-be, vagy CSGO-ba.
Szerintem pihenésképp kipróbálhatnák a Charades nevű mobil app-ot, ami szerintem egy rendkívül szórakoztató játék. Az a lényege, hogy többféle témakörből lehet választani (van gaming meg moovies is, ezeket nézném meg szívesen általuk) és az egyik fél a homlokához teszi a telefont, így a másik látja a feladványt, amit vagy el kell mutogatnia, vagy körülírni, ez megegyezés kérdése. Ha helyes a válasz, akkor lefelé kell billenteni a telefont, ha passz, vagy nem tudják, akkor felfele. Szerintem rendkívül szórakoztató lenne a VR-os srácok előadásában ez a játék kikapcsolódásnak.
Tök jó lenne valamilyen NESes game is mondjuk Ninja gaiden vagy akármi.