TheVR Fórum

48 órás stream ötlet

Csak el felvetés. 48 órás stream alatt Jani is mondana egy gamet Pistinek és Pisti is mondana egy gamet Janinak, és azt kéne végigtolniuk a 48 óra alatt.

Szerintem, így is elég kimerültek lesznek, így inkább azzal játszanak amivel szeretnének. És úgy is megbeszélik szvsz.

1 Like

Diablo 2 végigjátszás lesz coop-ba. Nem hiszem hogy ilyenek beleférnének még.

2 Likes

még valamelyik streamben beszéltek anno a srácok arról hogy Pisti megnézné Janit Dark Soulsozni a 48órásban nagyon úgy tűnik hogy ez kiment a fejükből pedig ezt én is nagyon megnézném.nem kell órákon át Dsezni Janinak de azért 1 max 2 óra beleférne :slight_smile:

12 Likes

Szavaztam, szerintem jó ötlet. :slight_smile:
Jani ajánlja Pistinek a Fifát, Pisti pedig Janinak a Need For Speedet :smiley: Ki tudja ki járna rosszabbul :smile:

5 Likes

Te azt akarod nézni, hogy szenvednek? Tedd le a ninjon engedélyed és a fegyvered az asztalra! Fel vagy függesztve! :smiley:

4 Likes

:disappointed:
Pedig reméltem, hogy ezt elkerülhetjük

1 Like

Majd a főnökök eldöntik, mivel kell vezekelned! :slight_smile: Szerintem egy 48h live nézés a minimum büntetés, de lehet több is lesz, magaviselettől függően. :smiley:

1 Like

Lehet tudni már,hogy mi a menetrendje a 48h streamnek?HH-Ba láttam,azaz Hallottam Diablo 2-vel kezdenek,időpont a menetrendben,de más infót nem találtam.Én maradtam le róla,vagy még nem teljes a terv?

2 Likes

Aki CatMario óta nézi őket, mind tegye le a fegyót :grinning:

Magicka Coop :smiley: A játék maga nem hosszú amúgy 2-3 óra alatt végig vihető, de az hogy nem lehet kikapcsolni a Friendly Fire-t eléggé megnehezíti a dolgot Coopban :smiley: Sokszor ölöd meg a haverod véletlen… vagy nem véletlen. Tökéletes, szórakoztató rage és fun alapanyag egyben.

Egyik játszik, másik alszik. Azt se tudom Diablo után ki marad fent játszani és hogy fogja bírni :smiley:
Amúgy jó ötlet, én is kíváncsi lennék, de csak Jani oldala érdekelne, Jani és a DS, Jani és a Horror, Jani és a rage :smiley:
Pistit nem tudnám elképzelni PUBG-be, vagy CSGO-ba.

1 Like

Szerintem pihenésképp kipróbálhatnák a Charades nevű mobil app-ot, ami szerintem egy rendkívül szórakoztató játék. Az a lényege, hogy többféle témakörből lehet választani (van gaming meg moovies is, ezeket nézném meg szívesen általuk) és az egyik fél a homlokához teszi a telefont, így a másik látja a feladványt, amit vagy el kell mutogatnia, vagy körülírni, ez megegyezés kérdése. Ha helyes a válasz, akkor lefelé kell billenteni a telefont, ha passz, vagy nem tudják, akkor felfele. Szerintem rendkívül szórakoztató lenne a VR-os srácok előadásában ez a játék kikapcsolódásnak.

1 Like

Tök jó lenne valamilyen NESes game is mondjuk Ninja gaiden vagy akármi.

2 Likes