A gyomrotok melyik VR játékot nem szerette?

Én amikkel eddig játszottam,azok nagy többségében tetszett és jó is volt. De egyszer elkövettem azt a bűnt, hogy letöltöttem a Minecraft VR-t és ki is próbáltam. Maga a játék tipikus Minecraft, viszont a játékon belüli fordulás, az nagyon rossz ilyen szaggatottan fordul ami a gyomromnak annyira nem tetszett ( nem hánytam), és emiatt egy életre elvette a kedvemet tőle ( ez elött sem nagyon volt kedvem minecraft-hoz, ezt is csak azért mert hogy ingyenes, és kíváncsi voltam hogy milyen).

Én amikor rifttel kipróbáltam a minecraft win10 edition-t nekem az volt instant brutál rosszullét amikor megindultam előre controllerrel. Viszont ülve egy idő után teljesen hozzászoktam, a rosszullét teljesen elmúlt. Valamint beállítottam a sima fordulást, hogy ne 30 vagy 45 fokot forduljon hanem simán, mint monitoron. Saját tapasztalatból mondom, hogy meg lehet szokni de időt kell adni neki.

1 Like

Amikor megvettem a riftet és kipróbáltam az első pár játékot, még mondtam is, hogy nem is olyan gáz a teleportálós verzió, mint ahogy monitoron tűnt, de azóta hozzászokott az agyam a sima mozgáshoz, ugyhogy ahol lehet a sima controlleres mozgást választom.

A teleportálással nekem sincs bajom, de a Minecraft-al igen. Amúgy amikor először játszottam az Eve Valkyre: warzone-al az is egy kicsit fura volt,de aztán hozzászoktam.

Én egészen jól bírom ezt VR-ban forgolodast. Az Alice VR-nel volt hogy nem szaggatva fordul a kamera hanem folyamatosan és 1 órát bírtam. Mivel Én nem vagyok érzékeny a VR, pont az olyan játékokat keresem amitől normál ember rosszul lehet könnyen :smiley: Ultimate Booster a kedvencem ami ilyen

Most a dirt rallyval nyomom, kormánnyal. Az első pár percben furi volt, de utána nem volt gond. Néha az árokba borulás meg a fejtetőre állás kellemetlen érzés xD

1 Like

Szinte mindent bírok VR-ban, lehet az hullámvasút, forgolódás stb de a Mars 2030 nekem is betett :slight_smile:
Amitől egyszer kicsit émelyegni kezdtem az a Stand Out volt. Ami érdekes, hogy már 100 órát játszottam vele és addig semmi baj nem volt. Mondjuk azóta sem volt gáz, lehet, hogy függ a fáradtságtól, éhség/jóllakottságtól is.
Amúgy érdekes módon proci csere után kicsit mintha érzékenyebb lennék rá. Smooth-abb lett a mozgás és lehet, hogy amíg volt pici szaggatás addig nem hitte el az agyam 100%-osan, hogy valóságot látok miközben nem mozdulok. De lehet h baromság. A 90 PFS elvileg pont azért van, hogy ne legyünk rosszul. Nem tudom.

Amúgy amikor indítom az Elite-t és az álló kezdőképernyő van ami fixen előttem látszik (tehát ha elfordítom a fejemet akkor is előttem marad) az elég fura érzés. Ilyenkor jobb nem mozdulni.

Amúgy a motoin sick féle rosszul lét és a különböző tériszony, hullámvasút experiencek nem ugyan az a kategória. Az utóbbiak is komoly gyomor mozgásokkal járnak de nem a hányásos eset.

1 Like

Sima egyszerű lengőhajós szimmulátor… Vagy micsoda az, ami a vidámparkban van és oda vissza mozog és átfordul… Készen voltam, “dobtam” le a fejemről :smiley: jó oké ezeket a dolgokat élőben se bírnám :joy:

Ja igen, ilyen nálam is volt.