TheVR Fórum

A Happy Hour számokban ?!

Volt WormGodnak egy megjegyzése hogy 500k feliratkozó van és csak 915-en nézték kb a reggel happy hourt (2016.06.21). Ehhez annyit hozzátennék hogy szerintem ez a szám biztosan sokkal több lenne de mivel reggel fél 9-kor már nagyon sokan dolgoznak így nincs lehetőségük élőben követni a srácokat. Többek között én is. Munkahelyen nem tudok nagyon netezni, pláne nem streamet nézni, ezért annyiban tudom csak kiélvezni hogy itunes-on vagy soundcloudon visszahallgatom, de sose hagyok ki egyet se. szerintem ha az ilyeneket is hozzá lehetne számolni, akkor az a kb 900 biztos lenne több mint 5000 is, vagy ki tudja még mennyi… :slight_smile: úgyhogy sokak nevében üzenem Pistinek és Janinak hogy ne a számokkal foglalkozzatok, többen vagyunk ninjonok mint ahogy hiszitek :slight_smile: WEARETHEVR

ui.: Nagy respekt azoknak aki esetleg beküldi ezt nekik liveban egy happy hour alatt. vendégem lesz egy sörre/üdítőre adandó alkalommal :slight_smile:

Nekem meg az az érzésem, hogy az a szám, a feliratkozók száma és nem azoké, akik nézik rendszeresen. Én is azt hittem először, hogy mindig annyian nézik a HH-t. De amúgy igen, sokan lemaradunk róla :slight_smile:

2 Likes

A 915 az a Ninjon számláló állása, csak a suboké. Ha megnézitek a néző számlálót akkor ott látható,hogy átlag 1500- 2000 ember szokta nézni a HH-kat.

3 Likes

Biztos vagyok benne hogy tudják a srácok hogy sokan dolgozunk és ezért vannak “csak” ennyien ott.De még ha csak 900 ember is lenne reggelente már az is jócskán felülmúlmúlja azt amire Pisti az elején számított :slight_smile:

1 Like

Én is csak 2 élő HH-t tudtam megnézni eddig…sajna!
DE!,mindig mikor hazaérek 15 órakor egyből el kezdem nézni és fel sem kelek addig amíg nem végeztem😂.
Ha egyszer véletlenül kihagynál másnap gyorsan be is pótlom.
Lenne jobb dolgom is mint tespedni a fotelben és bámulni a telefonom kis felbontású kijelzőjét,de ez az 1 óra már annyira hozzám kőtődött ,hogy egész nap szinte csak arra várok ,hogy hazaérek ,s megnézzem a HH-t…:joy::joy:
Sosem gondoltam volna hogy minden nap leülök és nézek egy “néha enyhén kocós hajú manuszt”,mert ez nem az én stílusom…de ez lett és nem is bánom😍