TheVR Fórum

A HBO GO hogy érhető el külföldről magyarul?

Az lenne a kerdesem hogy hogy erheto el kulfoldrol magyarul az HBO GO? :slight_smile:

ha a magyar HBO-ra vagy regisztralva, es elofizetsz. Viszont csak magyar bankszamlaval mukodik

Én próbáltam ausztriából regisztrálni, de nem lehet. Csak magyar ip-ről. Viszont ha valaki regisztrál neked otthonról akkor már EU- belül bárhol nézheted magyarul. Nekünk anyós nevén van a upc műholdas tv és ahhoz kértük még az hbo go csomagot. Simán működik Bécsben számítógépről a go.

hm, ez az IP dolog nekem uj, en siman regisztraltam az oldalra par hete, csak az elofizetesnel akadtam el, mert magyar kartya kellett neki. De ha az megvan, akkor bizony megy az EU-n belul barhonnan. Csehorszag es Szlovakia is tesztelve :slightly_smiling_face:

1 Like

1 Like

Hmmm

Tudna valaki hogy lehet meg oldani?

Sajna per pill az egyetlen megoldas, amit @gamerapuka is irt, hogy megkersz valakit, aki regisztral, aztan te havonta utalod neki a penzt…

@meteoric87
És @elikszir99 kérlek kategorizáld a bejegyzésedet.

Szoval ha mas regisztral helyettem magyarorszagon akkor en innen tudom nezni azzal az accountal

igen, mivel aprilis ota azt hiszem ervenyben van egy EU-s rendelet, hogy ha van elofizetesed, akkor azt barmely EU-s tagorszagbol el kell tudnod erni. :slight_smile:

Van ilyen szabály?

Aham.
Reszlet az HBO GO felhasznalasi felteteleibol:
" A Szolgáltatást elsősorban Magyarország területén (a továbbiakban: ” Terület ”) lehet igénybe venni. A Felhasználók akkor is igénybe vehetik a Szolgáltatást, amikor az Európai Gazdasági Térség (A továbbiakban " EGT “) tagállamaiban ideiglenesen tartózkodnak, összhangban az Európai Parlament és a Tanács 2017/1128 számú, az online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló rendeletével. Az EGT tagállamai magába foglalják az EU tagállamait, valamint Izlandot, Norvégiát és Liechtensteint. Amikor egy Felhasználó felkeresi a Weboldat vagy tartalmat kíván ott lejátszani, az HBO ellenőrzi, hogy a Felhasználó EGT tagállambeli IP címet használ-e vagy sem. Amennyiben a Felhasználó IP címe beazonosíthatatlan országbeli vagy EGT tagállamon kívüli, a Felhasználó számára nem lesz hozzáférhető a Weboldal és ott nem fog tudni tartalmat lejátszani.”

3 Likes

Egy probat meg er, estere meg tudom es irok hogy sikerult e vagy sem. Koszi az infot. :slight_smile:

Nekem nem jott ossze.

mi nem jott ossze pontosan?

Kérdés, vajon angliából is el lehet érni otthoni regisztálás követően? Mivel mar elviekben nem EU-s

Mondjuk en ezt a HBOGO ugyfelszolgalatanak tennem fel. Ha jol emlekszem van chat support is… :thinking:

Kereső a barátod.

magyországon beregisztráltatsz egy rokonnal/baráttal, vagy vpn.

1 Like

Én ezt Magyarországon kapom… :smiley: