A lànyok ezt hogyan làtjàk?

Sziasztok!
Az utóbbi időben eléggé megcsömörlettem a lànyok terén ugyanis végre hosszú idő utàn összeszedtem a bàtorsàgom hogy random lànyokhoz is oda menjek pl. utcàn vagy olyan helyen ahol nem vagyok ismerős.A napokban a szüleimmel voltam nyaralni és két lànyhoz is oda mentem akiknek làthatólag bejöttem de amikor felvetettem hogy nem-e akarnak később lógni olyan könnyen nemet mondtak mint a húzat.Bàr tudtàk hogy nem vagyok környékbeli de màs lànyok is elutasítanak ilyen helyzetben pedig nem könnyű össze szedni az embernek a bàtorsàgàt ilyen helyzetekben.Szerintetek baj hogy 5-10 perc random beszélgetés utàn szâmot kérek és adott esetben megkérdezem nem lenne-e kedve valamit csinálni?
Szerintem őszinte vagyok velük és senkit nem tartok fel sok ideig ha làtom hogy nincs kedve beszélgetni;de nem igazàn làtom hogy ez a lànyok többségének szimpatikus lenne óràkig meg nyilvàn senki nem fog tudni egy beszélgetést fenntartani teljesen ismeretlenül csak szinpàtia alapjàn én meg amúgy is nerd vagyok :sweat_smile:

Ezt fejtsd ki kérlek.

3 Likes

Szerintem 5-10 perc után egyből több időt tölteni valakivel eléggé nagy elvárás, meg se tudod ismerni ennyi idő alatt. Szerintem max cseréljetek telefonszámot, de ne hívd el a sikátorba találkozni semmi esetre sem :smiley:

5 Likes

Nem mintha nekem olyan hú de sok tapasztalatom lenne ebben a témában… :smiley:
De akit most látsz életedben először, annál nem lesz túl sok esélyed az első alkalommal, 5 perc alatt :smiley:
Járj el valahova rendszeresen, például sportolni, aztán ha 3-4x összefutottál már valakivel (legalább látásból ismeritek egymást) már nem leszel neki teljesen idegen, és lesz is közös téma. Persze ez csak egy tipp.
Amúgy a telefonszám kéregetés már nagyon gyér, elég ha megkérdezed a nevét, aztán be tudod jelölni.

4 Likes

Tinder. Amúgy is nagyobb divat lett mint a kocsmázás.

A social média nekem a lehető legaljàbb van a ranglétràn :grinning:Megesett màr velem hogy hónapokig beszéltem egy lànnyal és utàna se volt hajlandó talàlkozni vagy ha igen addig húzta hogy màr én untam meg a dolgot.
És azt hogy miért nem akar valaki egy talàlkozora menni sose fogom megérteni mert ha egy lànyt elhivsz valahova rögtön a randi szó jut neki először eszébe pedig ez jó mód ismerkedésre is. Ezért van ma ennyi elcseszett kapcsolat mert a legtöbb làny nem igazàn ismerkedik csak vàrja az 'igazit’:joy:

Semmit nem ér ha nem vagy àtlag feletti kinézető mert a legtöbb làny vagy csak szórakozik vagy irreàlisan magasak az elképzelései.Meg egy àtlag làny is napi 50-100 matchet kap tehàt vàlogatnak.

Te is válogatnál ha megtehetnéd.
Járj el koncertekre/kocsmába/szorakozó helyekre.

Végső mentsvárnak meg még mindig ott a rondarandi.hu (nem röhög tényleg van ilyen)

Fogadnánk veszítenél.

3 Likes

Nyugi. Egy kicsit érsz még. 1-2 év. Akkor már nagyon gáznak fogod látni a mostani csajozós szokásaidat. Lesz tapasztalatod. Ééééés sikereid.
Ezeken mind keresztülmentünk.
Kialakul és jó lesz az.
10 percnél több időt szánj a hölgyeményekre számkérés, vagy találkozókérés előtt. Legalább fél órát. Mert így csak nyolulsz és ráerőszakolod magad. Legoptimálisabb, ha ő kéri ezeket. Na az az első találkozásos valódi siker.
3 dologra mindig figyelj oda.
-kéz: ápolt legyen
-arc: nem árt, ha gyárilag nincs 2nél tőbb szemed és füled. Innentől nyerő vagy. Itt is ápoltság. És az acszőrzet álljon jól. Ha van bajuszod, de az csak 3 szál, akko nyesd le. A borosta éles kontúrú ábrázaton a legtőbb esetben jól néz ki. Stb.
-Láb: bezony. Ez is figyelve vagyon. Főleg a cipő. Ne a kukából vegyél ki egyet és nem kell parázni. Csak legyen tiszta.

Sok sikert és kitartást.

11 Likes

Szerintem tok jo,hogy oda mersz menni a lanyokhoz ez mar ritka mindenki neten akar ismerkedni,szoval szerintem ne add fel. :slight_smile: lehet a lanyok sincsenek ehhez hozzá szokva es meglepődnek vagy zavarba jonnek hirtelen.Szoval en drukkolok biztos össze fog jönni!:slight_smile:

16 Likes

Legyen egy minimum 20 millás autód és/vagy dudorodjon úgy a gatyád mintha egy félkilós cukkini lenne a zsebedben.

1 Like

Értem mire célzol de az idő ezt nem hiszem hogy megoldja én mindig is elég nerd voltam a lànyok közelében. A mai lànyok meg hihetetlen sok időt;energiàt ölnek abba hogy tökéletesen nézzenek ki ezért az màr édes kevés hogy àpolt vagy😬

Pontosan így csinálják akinek nincs személyiségük és hasonló paraméterekkel rendelkező személyt keresnek maguk mellé…:roll_eyes: (nagyon szépen fejeztem ki magam)

@milan6601
P_D_1 elég jól fogalmazott abban a néhány pontban. Adott idősen az ember azt hiszi hogy minden de jól csinál, majd amikor eltelik néhány év és még tapasztaltabb lesz, rá fog jönni hogy mennyire nem is jól csinálta régen :slight_smile:
Fontos hogy az egész folyamat természetes legyen, ne érződjön rajta hogy erőlteted. Viszont ehhez próbálkozni kell, tapasztalatot gyűjteni. Fontos hogy ne add fel 1-2 “nem” után. Próbálkozz tovább másoknál. Egy idő után meg fogod tudni különböztetni azt amikor “látszólag bejössz” valakinek vagy valóban vonzónak talál.

Egyébként a fiatalabb korosztálynál elképzelhetőnek tartom hogy azért is viselkednek elutasítóan mert “cikinek” érzik a szituációt. Nincsenek ehhez hozzászokva és képtelenek kezelni a helyzetet. A próbálkozásaid során viszont találkozni fogsz olyannal aki valóban értékeli majd hogy személyesen mentél oda hozzá és elegyedtél vele beszélgetésbe.

Egyébként azt megkérdezhetem hogy mennyi idős vagy?

6 Likes

20 és én is észrevettem hogy egy kicsit idősebb lànyok direktebbek de ez nem feltétlen kor kérdése hanem inkàbb önbizalom :grinning: valaki eggyàtalàn nem kezeli jól ha csak úgy oda mész hozzà hiàba tetszel neki

Szerintem az ápoltság és a kedvesség kb. a két legmenőbb dolog, és egy kicsit túlzásnak érzem, hogy édes kevés lenne.

2 Likes

Abban igazad van, hogy nem kor kérdése. Érettségé.
Ez a szellemi felnövés sajnos egyre kitolódik.
Viszont tapasztalat hiányában a beért kobak önmagában nem elég.
Ezt úgy kell nézni, hogy a neked megfelelő korosztályú lányok addigra érnek be, mire neked elég tapasztalatod lesz a kapcsolatteremtésre.
Mikor a kettő találkozik, akkor lesz belőle párkapcsolat. Annak sok előnye van férfiként.
Mindig tied az utolsó szó(igen drágám).
Hétvégén addig alszol, amég ő is.
Meg tök jó romantikus filmek mennek a mozikban.
XD

7 Likes

Szerintem ne vedd annyira komolyan. Mármint ha odamést egy lányhoz,akkor ne azt gondold,hogy ezen múlik minden,meg ez most a nagy pillanat (lehet az is) hanem hogy megpróbálom,dumálok egy kicsit a lánnyal,tapasztalatot szerzek,stb. Így könnyebb lesz.
Illetve próbálj ki egy pár extrém szöveget, vehetsz tippeket AngryPicnic től (legenda a csávó xd) vagy ThatWasEpic től. Csak ne fordíts le mindent mert van ami hülyén hangzik. :smiley:

2 Likes

Ismerem őket thatwasepic az egyik kedvenc youtube videosom;angry pickniket nem nézek mert szerintem nagyon ràmenős a csàvó és a szövegei vadak a szó nem jó értelmében. De az amerika az ottani egyetemek 10x nagyobbak mint itthon és akkor még keveset mondtam ergo a lànyok megszoktàk hogy oda mennek hozzàjuk de itthon ilyen szöveggel nem is beszélve hogy ami angolul jól hangzik az magyarúl sokszor creepy.Meg amúgy mindkettőnek van baràtnője és csak szórakozàsból mennek oda ezt nem lehet a való élettel össze hasonlítani :joy:

Hát az előző 2 barátnőmet angryp. egyik szövegével szedtem fel, pedig csak fogadásból mentem oda.
Jaa igen. Strandon több lány van,nagyobb az esélyed.
És ha a snap nevét kéred el,az a legegyszerűbb. :wink:

Mi melyikkel? :joy:
De ha jól nézel ki és bejössz neki szinte bàrmilyen szöveget tolhatsz kezdésnek