TheVR Fórum

A nagy feladvány, játékot keresek

Sziasztok!

Évek óta keresek egy címet, és mindig befürdök a megtalálásával. Amennyire emlékszem, hogy egy magyar nyelvű játék volt, kb 2002-2006 között jelent meg, Albionban játszódott(ez a legkevésbé biztos), nem, nem a Fable, és nem is az Albion. A sztoriból annyi rémlik, hogy a srác az anyjával élt, valami titkos erő lapult benne, az anyját támadó szörnyek megölték. Felülnézetes játék volt, és talán kalandjátéknak mondanám. Tudom, kevés, de hiába a Google, nem találok róla semmi nyomot. Ti vagytok az utolsó reményeim.

Köszi a segítséget!

Nem tudom, hogy segít-e. De google ezt dobta fel elsőre: https://hungame.blog/az-osszes-magyar-fejlesztesu-jatek-listaja/

Köszönöm, de ezt nekem is elsőként dobta fel, és nincs közöttük. Lehet, hogy nem magyar fejlesztés volt, csak magyar nyelven megjelent, esetleg a lista nem teljes.

Ha esetleg itt sikertelen lesz a keresés: ha tudsz angolul, tudom ajánlani Reddit-en a “TipOfMyJoystick” nevű fórumot, ahova ha beírod a játék paramétereit, jó eséllyel meg fogják találni, amit keresel - nekem 3 óra alatt megtalálták azt a 2000-es lengyel sidescrollert, aminek a demójával kb. 15 éve játszottam, szóval tényleg profik :slight_smile:

Köszi, egy próbát megérhet, ennyit meg össze tudok rakni angolul. :slight_smile: