A Radium.hu weboldalt ajánlanátok?

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a fent említett oldallal kapcsolatban, mert csak onnan tudnám beszerezni a Lenovo IdeaPad 330-as notebookot (i7 8th gen, 16 GB ram, GTX 1050i) méghozzá 249.000 Ft-os akciós áron. Az ár elég nyomott, és ez az ami picit elbizonytalanít, mert olvastam, hogy a Radiumnál gyakoriak a matricázott magyar billentyűzetes laptopok. Nektek van tapasztalatotok az oldallal kapcsolatban? Nem szeretnék lyukra szaladni, még akkor sem, ha visszatérítik elvileg a termék árát 14 napig.
Előre is köszönöm a válaszaitokat és a segítségeteket! :slight_smile:

abban csak légy nyugodt hogy visszakapod a pénzed 14 napon belül. Az egy elég komoly szabályozás ha a termék állapotába nem tudnak belekötni.

1 Like

Legutóbb, amikor néztem azt az oldalt olyan árakat láttam, hogy dobtam egy hátast.
Ha csak onnan van lehetőséged beszerezni a terméket, és jó áron is adja, akkor mért ne vásárolnál ott? Hivatalos forgalmazója egyébként a lenovonak.

1 Like

Teljesen jogos, köszönöm a választ! Ilyenkor mindig nehéz meggyőzni magam, de ebben most segítettél! :slight_smile:

Ha ennyire parázol, vedd át személyesen náluk.

Szia!
Náluk vettem májusban egy Ideapad 330-at. Szerintem pont ugyanazt, amit te is kinéztél magadnak. :slight_smile:
Linkeld már be nekem légyszi, melyiket választottad, mert én úgy tudom 1050TI-vel nem adták ki őket, csak 1050-el.
(Ez lenne az? http://radium.hu/lenovo-laptop/lenovo-ideapad-330-ar/lenovo-ideapad-330-26386.html)
Velem nagyon rendesek voltak a vásárlás során, online chaten is tettem fel kérdéseket. Én személyesen vettem át (felutaztam Pestre), mert a futárukról viszont nagyon sok negatívat olvastam akkor a neten (a sok pozitív mellett). Megbeszéltük mikorra megyek érte, a kasszánál már vártak, a géppel odakészíítve, kérésemre megmutatták, bekapcsolták BIOS-ig, hogy lássam, minden az benne, amit mondtak.
Összességében én csak ajánlani tudom őket. :slight_smile:

1 Like

Szia!

Igazad van, a Ti elírás volt, a link alapján az az a példány, amit Te is vettél! :slight_smile:

Nagyon örülök a válaszodat olvasva, szerencse, hogy pont ugyanezt a típust vetted meg Te is, így még könnyebb a döntést meghoznom.

Köszönöm szépen a segítséged! :slight_smile:

Leírom a tapasztalataim is.

A gaming eger semmit sem ér szerintem. Pontosabban számomra. Nagy, nem komfortos kialakítású, inkább giccses mintsem praktikus.

A gép nagyon jól működik a vásárlás óta. Az ssd egy 240 GB-s m2 Adata ssd. A hdd nem tudom.
A processzor jól teszi a dolgát, bőven van ram is.
Normál használat mellett csendes és hűvös. Játék közben van hangja a ventillátoroknak. Cserébe tolják is ki a meleget. Játék közben a gép meleg, de nem forró.
Gépelni valahogy nagyon nem tudok rajta, mindig félreütök. A billentyűzet tud világítani is. Sötétben praktikus.

Én elégedett vagyok vele, nem bántam meg, hogy ezt választottam.

1 Like

Nagyon köszönöm a részletes ismertetést, tökéletesen meggyőző volt az, amit eddig az oldalról, illetve a laptopról írtál, így nem maradt más hátra, minthogy megrendeljem! (Természetesen személyes átvétellel :stuck_out_tongue: )

Remélem megvásároltad, amit szerettél volna, de ha még nem, akkor én is hasonló véleményen vagyok, mint @MuciMonkey. Én tavasszal vásároltam egy notebookot náluk, teljesen megvoltam elégedve velük, az első lépéstől kezdve a vásárlásig. Az alapgépet kicsit túrbózták még, gyorsak és nagyon korrektek voltak. Szóval hajrá, remélem Neked is bejön :slight_smile:

1 Like