A technika fejlődése (rossz irányba is?) | VR pornó és szexbabák stb


#1

Sziasztok!

Manapság sokat látni, a VR megjelenésével egyből a VR pornó is megjelent, ami nem fura egyáltalán.
Ez még csak egy dolog a sok közül, de amikor már élethű babákat csinálnak (lásd:http://9gag.com/gag/aOz724R?ref=fbp), ki más mint a japán nép :D…

Hogy gondolkodtok a technika fejlődéséről?
Nem lehet, hogy kicsit durva, hogy mennyire efelé tartunk? Fura, hogy a mai világban, ahol nagyon sokan vannak belebúgva a gépbe (én is… :D), az a kevés kis időt, amit esetleges pároddal töltenél… próbálják helyettesíteni… :smiley: Nem emlékszem melyik filmben volt, ahol robotok voltak, és az igazi emberek otthonról nyomták a robot testükkel… :smiley: vagy nem kell messze menni… a Gamer-Játék a végsőkig Gerald Butlerrel (a közösség stb). Nem vagyok idős (és fiú)… én is ebben a korosztályban vagyok… de ha már nekem fura… akkor nem lehet, hogy tényleg gáz van?

WrTheVr


#2

Surrogates / Bruce Willis-el a föszerepben


#3

egy 1994es film részlete :slight_smile:


#4

a film amit "kerestél" itt!


#5

A babakrol csak annyit, hogy mit varsz egy olyan tarsadalomtol, ahol a sulis tinik eladjak a hasznalt bugyijukat, amit aztan olyonyos uzletemberek megvesznek es a metron szagolgatjak? Om ilyenek…van akinek ez fura, van akinek ez beteg (NAH akinek nem az, azzal van a baj :smile:)
Szoooval az, hogy sex segedeszkozoket es sex robotokat gyartanak szinte mar “elvart” a japanoktol :smile:

A masik dolog meg, hogy jo vagy rossz iranyba halad e a tarsadalom a technologiai fejlodes utjan, amr reg meg lett valaszolva szerintem…mikor az osember eloszor arra hasznalta a botot (avagy az akkori legmagasabb technologiat), hogy “erosebb” legyen a masiknal, ott es akkor elbasztuk az egeszet.

A tecnologia mindig arrol szolt, hogy erosebb, gyorsabb, ugyesebb es okosabb legyel/maradj a masiknal most annyi a kulonbseg, hogy nem csak masok sakkbantartasara hasznaljuk, hanem a sajat figyelmunk elterelesere is. Azt allitjuk, hogy megkonyiti az eletunket, de igazabol csak azt sikerult elernunk, hogyha a “siker” utjara akarunk lepni napi 12+ orat uldogelunk egy irodaban egy gep elott ahelyett, hogy eljuk az eletunket.

Senki nem fogja fel, hogy az elete veges ameddig nem all a halal kuszobeben, addig pedig ne csinal mast, csak olyasmire pazarolja az eletet ami pillanatnyi anyagi “biztonsagot” hoz neki…de oromot ritkan.


#6

A baba nem veszekszik és nem kritizál. (Édesanyám részéről itthon minden nap garantált a veszekedés)


#7

ne aggódj a pornó mindent el lep… Internet is for porn :slight_smile: Overwatch még ki se jött de már pornó volt belőle… hírportálok is megírták :smiley: ilyen az internet :smiley: el kell fogadni de ettől még nem lesz rossz a technika :smiley: csak pornóval dúsított XD


#8

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel."

Albert Einstein

#9

Pornóval vívják :smiley:


#10

Szerintem inkább vegyenek babákat minthogy a fiatal gyerekeket molesztálják.
Ez is lehet nézőpont


#11

Mi bajotok a pornóval amúgy… szerintem mindenki szereti


#12

Amég nincs élő kivitelezési lehetőség, tökéletes a virtuális is. (Élvezeti célzattal jó. Viszont utódlétrehozási szempontból hosszú távon káros)


#13

A 3. vh-t az AMD vs Intel fogja kirobbantani.


#14

#15

Ugyerted mikor AMD-s iPhone-ok es Inteles Android-os telok lesznek :slight_smile: es a fanboy-ok (politikai korrektseg is on) es fangirl-ok egymasnak esnek kaoszba taszitva a modern tarsadalmat, es anarhia uralkodik el a vilagban? :smile:

Ebbol milyen baszo forgatokonyv lenne mar XD


#16

Valami kickstarteres topicot kéne inditani és összeszedni egy kisebbköltségvetésű filmhez elegendő pénzt. Tádá :smiley:


#17

jó ötlet :smiley:


#18

Nem akarom védeni a pornót, mert van persze a technológia fejlődésének árnyoldala is…
De a Betamax egyik koporsószöge az volt, hogy a Sony nem engedte azon a formátumon a pornó terjesztését, a VHS-t gyártó JVC pedig nem szabott korlátokat a kazettán tárolt anyagoknak.

Amúgy meg szingularitást a népnek!


#19

A pronónak köszönhetően fejlődik a technika. Én nem árnyoldalnak nevezném hanem húzóágnak. Képzeld csak el mennyi pénzt ölnek a virtuális valóságba is csak azért, hogy azon adhassanak el később pornót és ezzel szerezzenek még többet :smiley:


#20

Igazából a pornó használja ki a legújabb technikai újdonságokat. 4k-s jó minőségű pornó hamarabb volt mint rendes film. Sőt szerintem VR-ra is hamarabb jött ki pornó, mint játék.
A babákról meg annyit, hogy most lassan nem tudod eldönteni egy diszkóban az “egyedről” hogy fiú vagy lány, pár évtized múlva meg azt, hogy ember vagy robot.
Egy része nagyon elmegy perverz vonalon, másik része meg társadalmi és pszichológiai kérdéseket fog veszegetni.
Mondjuk a mai beteg világban ezek már nem is annyira furcsa dolgok.