A TheVr kocsma,tagok és a végtelen pénz

                        TheVR kocsma,TheVR tagok,és a végtelen pénz!

Az írás, több mint 31000 karaktert,4200 szót,380 mondatot tartalmaz, ez kb, 12 A4-es oldalnyi,12-es betűmérettel, írott szöveg. Kétszóval: Qrva hosszú.

A 2. fejezet, pornóban és horrorban is bővelkedik, így ha nem bírod, skippeld.

Egyszer már elmeséltem, milyen a Vrkocsma. Mivel, az egy sebtiben összedobott komment volt, sok fontos és lényeges dolog kimaradt . Most azonban, hogy újra eljutottam az egységbe, ideje visszatérni rá. Minden apró részletre kiterjedően.De ha már a krimót bemutatom, a tagokat sem hagyhatom ki.És mivel volt már egy írásom, Pisti gördeszkás bukásával kapcsolatban,gondoltam, hogy legyen egy helyen, a VR-fórumban, már ha érdemesre találtatik rá.Mivel erős befolyásoltság alatt jártam a helyen, előfordulhat, hogy a valóság teflonnal bevont vasmagjáról, műanyag lövedékként pattannak le, az általam átélt tapasztalatok.

                       1 Fejezet: A kocsma

Mindenekelőtt:
A PC,a safe space,gender,LMBTQQIAAP és az összes többi, a san franciscói Starbucks-ok mélyén megálmodott álvalóságok, szivárványszínű zászlaja alatt, szeretnék bocsánatot kérni azoktól a szervezetektől, személyektől, konglomerátumoktól(bármit is jelentsen ez), cégektől, rasszoktól, társulásoktól, csoportoktól, akiket az alábbi történetben, esetlegesen, pejoratív módon szerepeltettem.

Az kocsma kívülről:Az Aranybika. Igen, a volt szálloda. A srácok mint tudjuk, milliárdosok.Ez van.Az épület eklektikus stílusú, a környéken nincs alkalmasabb épület egy olyan helynek, amit fantasy világból ismert teremtményekkel, jégszobrokkal és túlvilági lényekkel dekorálnak ki . Jani elárulta nekem, hogy Pisti a Nagytemplomot akarta . A költségvetésbe is belefért volna. De mivel szociálisan érzékenyek a srácok, így maradt az Aranybika.A Nagytemplom(alsó része) meg Pisti privát paintball pályája lett. A (volt)templom egyik tornyában, Balázs állandó lakhelye van, a másikban pedig, Pisti játékterme , ahol 90-es évekbeli,régi 20 forintossal működő Mortalkombat, Golden Axe és Streetfighter játéktermi automaták vannak(a harangokat leadták a MÉH-be,a pénzt, még aznap, lányokra és drogokra költötték, a maradékot meg elherdálták). De természetesen fekvőalkalmatosság és bárpult is van az automaták mellett. Néha Janiék is itt alszanak, pl,ha otthon áll a bál, vagy beb.aszós fiúparti van. A toronyra kivűlről, egy fémkosár is fel van fogatva,ami bungee jumping ugróhelyként szolgál.Célszerűség vezérelte a srácokat, amikor lazítóhelyet csináltak a templomból, hiszen az irodájuk és munkahelyük az Aranybika, légvonalban, 200 méterre található a tornyoktól,így egy canopy(drótköteles alpesi csúszda) pályával összekötötték őket, és a délután kettes sztrímekre, adrenalinlökettől felpörgetve érkeznek a fiuk. Balázs is, minden reggel, ezen a drótkötélpályán siklik be a munkahelyére. Tériszonyát, halálüvöltéssel kompenzálja, ami északi széljárás esetén, a Nagyállomásig elhallatszik.

Jól megtömött krekkpipával a számban,egy 100 mikrogrammos bélyeggel a nyelvem alatt,75%os Bacardi rummal kevert-ketaminos oldattal töltött, cicafarkas análpluggal a testemben,pár mikrogramm fentanillal a véremben és 2 csík, alfa-metil-feniletilaminnal az orromban,mondhatni vidáman és felszabadultan, léptem be a kétszárnyas bejárati ajtón. Az ajtó 3 méter magas és tömör bronz.Valójában tömör arany, csak ráhúztak egy bronz bevonatot, hogy ne látszon, hogy arany. A tömege akkora, hogy a szárnyait szervómotorok mozgatják.Egyszer, az esztergomi Suzuki gyárban leállt a termelés, mert nem kaptak fémanyagot.Jani, az ajtó egyik pótpántját küldte el a gyárnak.3 teljes napig működtek belőle.

Belépve, egy hatalmas aula fogad. 4 emelet magas, kb 13-15 méter a belmagasság.A folyosókon. indiai füstölők mintájára, UTP füstölők vannak. A szemed csípí,de két mély szippantás után már örülsz neki és lesz.rod.Balra 3-3.5 méter magas Baron of Hell és Hell Knight és egyéb, a Doom világából ismerős jégszobrok vannak, alulról vörössel megvílágítva.A szobrokon vörös Spitz rumot folyatnak, folyamatosan, ezzel is megalapozva a pokoli hangulatot. Amikor vége a hétnek, a vérbeli Doom rajongók, a szobrot rituálisan felgyújtják (a 80%-os alkohol teszi a dolgát )és körbetáncolják, majd egy 6 négyzetméteres John Carmack kép előtt, megvágják a kezüket,egy közös tálba folyatják vérüket és mindenki iszik belőle. Szép hagyomány. De ha van egy szifiliszes a csapatban, akkor mindenkinek fucked. Ez most egy Doom tematikus hét volt(pár szerencsés, DOOM ETERNAL bétakulcsot is kapott) , de minden héten más játékból faragják a szobrokat.

A bejárattól jobbra egy 2080 TI oltár van, térdeplővel. A 2080 Ti folyamatosan 100%on pörög (bányássza bitkojintotot), vörösen izzik és fénye megvílágítja a hozzá imádkozókat. Itt minden kocka, geek, gamer,vallásától függetlenül,elmondhatja az imáit, reménykedve abban, hogy a jövőben, számára megszűník a 20 fps-es laggolás , monitor ghosting és nyílt teres FPS drop. Megbocsátást remélhet a mások kárára elkövetett bűneiért: a teljesség igénye nélkül:WH,aim, Extra Sensory Perception (ESP),mobility hacks. Najó, valójában az ESP-re nincs megbocsátás,amiatt a pokolra kerülsz és ott bizony minden este becuppan az ananász popsiba, krém nélkül.Az oltár mellett, egy túlmelegedés miatt meghibásodott, AMD videókártya garancialevelének hátoldalára írt ima található, ami a következőképpen szól:

"Ó Szűzmáriám, ó Szűzmáriám, add, hogy egy hatalmasat élvezzek !..Bocsánat,ez nem az az ima, ez egy másik szertartáshoz tartozik.

Ez az:
“Mi 2080TI-unk, ki az a alaplapunkon vagy
Szenteltessék meg a Te pixeled,
Jöjjön el a te frissítésed,
legyen meg a 11GB ddr6 ramod,
amint a cloud gamingben, úgy a mi hardware-ünkben is
mindennapi FPS-ünket add meg nekünk ma
és bocsásd meg a mi OC-zéseinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk hackelőknek
és ne vígy minket az FPS-dropba,
de szabadíts meg a a pixelhibáktól!
Mert tiéd, a GSYNC, az RTX és a 4Kgaming, mindörökké. Ámen.”

Amennyiben egyenesen megyünk tovább, egy beltéri mesterséges patak( ami valójában a Pc-k hűtéséhez való hűtőfolyadékot szolgáltatja) keresztezi utunkat. A patak alulról át van világítva.Most épp vörös volt,de az RGB mind a 256millió színében tud pompázni.Egyszerre több színre is képes festeni a patakot. A Pride hetében pl szivárványszínű … Persze, “semmi buulás, buulás az nuku”, de ha ezt nem teszik meg a Pride szellemének, a feminista hordák, fogyasztóvédelmi és adóhatósági panaszokkal, lehetetlenné teszik a hely működését.Így kénytelenek fejet hajtani előttük.De menjünk tovább. Egy SLI hídon átkelünk a patakon és belépünk a gépterembe, ahol alapjáraton, 100 darab Acer Orion 9000-es van LAN-ba kötve. Itt is tematikus hetek vannak, mindenki egy játékot játszik multiba, LAN-on vagy online. Amikor ott voltam a Quake Championst tolták. Voltak vagy negyvenen. Meg is duplázták az aznapi játékosszámot, a teljes Földgolyón. A Bethesdánál meg azt hitték, túlterheléses támadás folyik a Quake szervereken. Ezek a Bethesdás fiúk elszoktak a tömegtől! Amúgy, meg nem bántom őket.Az egyetlen óriáscég, akinek Magyarországon, saját finanszírozású kórháza van(Bethesda gyermekkórház,Budapest). Amennyiben rendelsz valamit, pl, afgán kézműves sört,ópiummal,vagy láttemákkiátót, reszelt UTP kábellel megszórva, a gépeket teljesen ingyen használhatod zárásig. Amennyiben, egyszerre több mint 100 ember használná, természetesen hoznak új 9000eseket. Végtelen raktárkészletük van belőle. Én például cukor helyett, azt kaptam a kávéhoz. De visszaküldtem. RGB-s ram nélkül nekem nem kell!

Itt a gépteremben, még helyet kapott egy McDonald’s(kóla, ásványvíz nincs, csak csapolt Blue Moon,igazodva a helyi igényekhez) és egy Dunkin’ Donuts étterem. Pisitinek egyszer a töke tele lett azzal, hogy egy Lego streamban, 1 órát kellett várni a pizzára.Így házhoz hozta az éttermeket. Különlegességük az éttermeknek, hogy ezek privátak. Csakis a TheVR legbelsőbb köre használhatja.

Van saját célra tartott, lány escorthálózatuk is , de a magánéletük védelme érdekében,erről több információt nem szolgáltatnék! Annyit azonban elmondhatok, hogy itt a Cosplay, teljesen új értelmet kap. A pultosok,egyszer látták Janit kiugrani, az irodájuk(később lesz róla szó, az iroda is az épületen belül, az emeleten található) csukott ablakán,seggtájékon feltépett, tigrismintás latexben , tigrisálarccal a fején ,egy piros billiárdgolyóval a szájában, utp kábellel hátrakötözött kezekkel, egy megnyert Pubgé verseny után. Elöszőr nem tudták mire vélni a dolgot, de kisvártatva az iroda kitört ablakában, megjelent egy hibátlan testarányokkal rendelkező, kb 18-20 éves hölgy****, teljes testet beborító, indiai antilop-mintás latexben, csavart szarvakkal a a fején, jobb kezében egy 50 centis ikea gyertyával, bal kezében, egy tubus epres sikosítóval.Szeme szikrákat szórt a dühtől, hogy nem tudta befejezni a megkezdett folyamatot.Pontosan nem tudjuk a miérteket,Mivel szeretjük Janit, a Community egy emberként reménykedik, hogy a gyertya nem jutott el oda, ahova szánták. De tanuljatok Jani hibájából: Az aktust megszakító biztonsági jelszót, mindig írjátok fel hatalmas betűkkel a narancssárga falra, vagy legalább egy parafatáblára, megelőzvén az ehhez hasonló szituációk kialakulását.

                        2 fejezet: Szex, háború, véreső  18++

“…kb 18-20 éves hölgy****…”, (Ezek a mai lányok a szexualitás terén, igen korán érnek. Bár, most hogy visszagondolok, az Én időmben sem volt másképp. Emlékszem, 14-15 éves lehettem,a 90-es évek közepén, egy forró augusztusi péntek éjjelen, a fancsikai tó partján , a csillagos ég alatt, a Szokol rádióból, recsegve üvöltő, Rednex-wish you are here című számára lassúztunk, az első szerelmemmel,Józseffel, aki nem mellesleg, apám gyerekkori barátja és iskolatársa volt.Fiatal korában súlyemelő volt, azonban, még így túl a 40-en is bombaformában tartotta magát. Pórusaiból áradt a tesztoszteron,karja kerülete legalább 50 centi és gránitkeménységű, szerszáma mérete leginkább, egy 80 dekás, téliszalámi rúdhoz volt mérhető.Lekonyulva… Még az első csókon is csak pár napja voltunk túl,testünket elöntötte a szerotonin,norepinefrin-től a szívünk a torkunkban dobogott, a hasunkban pillangók,az extrém mennyiségű adrenalintól, az agyunk teljesen leállt. Az ösztön-ÉN, teljesen átvette az irányítást.Mindkettőnk felett. Az extázistól elvesztettem eszméletemet, de másodpercekre vissza-visszanyertem. Hol a pofazacskómmal simítottam, ütemre, a fancsikai tópart iszapját, Hol pedig a fity.mafék szakadás csattanó hangjára és József éktelen ordítására tértem magamhoz.A garatom kluttyogására végleg kijózanodtam és diszkomfortos szituációban találtam magam, egy 60 centis téliszalámi rúddal a számban. Ekkor realizáltam, hogy elvesztettem a szüzességem… Mindhárom helyen.De az apokaliptikus méretű örömrúd heves mozgásából kikövetkeztettem, hogy itt még nincs vége a történetnek, így felkészültem a felkészülhetetlenre.Hamarosan be is következett a robbanás, viszont a nyelőcsövem addigi túlterhelése miatt, beindult az öklendezési reflex,a gyomor immár nem játszott, a szájnyílásomat pedig egy kolosszális méretű,sűrű érhálózattal rendelkező szafaládé zárta le,mint korábban említettem. A szerelem leve,plusz a fékszakadás következményeképpen, jelentős mennyiségű vér, pedig feltartóztathatatlanúl jött, a szájüregem nyomása hirtelen megemelkedett.Az egyetlen, még szabad utat választotta, az orrüreget, valamint annak mellékágát a könnycsatornát. Mivel ezek szűk keresztmetszetű járatok, az ondókoktél pedig jelentős mennyiségű volt,a fizikai törvényszerűségei szerint, az áramlási sebessége sokszorosára nőtt, így az orrlyukamon és a szemgödrömön keresztül, magmás vulkántevékenységeket megszégyenítő nyomással, a szabadba robbant, a vérrel kevert mennyei manna. Hatalmas megkönnyebülés volt ez mindkettőnknek. József végre elernyedt, Én pedig két perc után, újra kaptam levegőt.Bár egy hétig, csak aranyér-párnán tudtam ülni és pár napig a nyelés is nehezen ment, de cseppet sem sajnáltam, hogy így történt meg a dolog.Ez a romkomkompatibilis szerelmi történet sosem tudódott ki,de Józseffel a kapcsolat sajnos megszakadt, mert következő nap, apám rajtakapta anyámmal.A sors furcsa fintora,hogy mégsem ez az eset vetett véget szerelmünknek.József hatalmas étvágya, apámat sem kímélte. A következő nap, anyám kapta rajta apámat Józseffel.Szerencsére a kétéves kisöcsém otthon maradt, a nagyival és Morzsa kutyával. Így, Ők mindhárman megmenekültek, József dárdájától. Apa végül elhagyott bennünket és a továbbiakban Józseffel élt. )

A pincérek,pincérlányok és a nemsemleges pincérek folyamatosan Cosplay jelmezekben vannak és rettenet kedvesek. Debrői a welcome drink és abban a pillanatban kapod, ahogy belépsz. Kiskanál helyett S-Pen-nel kevergethetjük a kapuccsinónkat(az eldobható műanyag már ciki, védjük a környezetet!). A söralátét Apple vagy Samsung tablet. Ezen legalább tényleg elfér az adobe-vallásunk,ahogy megígérték nekünk. 128 GB sok PDF-re elég.

A mosdó anthrakolit borítású és tiszta. Ez, akkor nagyon meglepett. Annyira fasza a hely,annyira egy videójátékban éreztem magam, hogy azt vártam tiszta szar lesz. Mert ugye, minden gémben tiszta szar a budi, ez alapszabály. A budiban sajátmárkás TheVR-nyomatos budipapír, szappan( hideg eljárással készült, kókuszolajjal és pálmaolajjal, RSPO tanúsítvány szerint, kizárólag fenntartható ökolológiai gazdálkodásból).és arany-selyembordűros törölköző. Nem vitás,magas igényszintű, profi brandelőkkel van dolgunk. A többi helyiség leírására, pl mivel van borítva, milyen anyagok,stb, nem is szánnék időt. Ha ez van a budiban, gondolhatjátok mi van az épület többi részében.

De beszéljünk egy kicsit az VR belső köreihez tartozó tagokról(a teljesség igénye nélkül) és a srácok irodájáról. Az iroda az épületen belül található, a legfelső szinten, így a fiúk rálátnak az egész lanos virtuális csatatérre, szobrokra, oltárra,kispatakra,pultra. Az irodájuk ablaka intelligens. Potméterrel sötétedik, világosodik. Néha Pisti ,vagy Jani megjelenik az iroda ablakában. Olyankor, az addig békés és kulturált tömegből, nagy sebességgel mozgó zombihorda lesz és a falakon, csillárokon próbálnak feljutni Isteneikhez, a közös szelfi és a “de megéri?” kérdés megválaszolásának reményében.Közben, pedig szekértábortól függően, kórusban skandálnak különböző, tárgyakat, hardvereket, szoftvereket, amikben elvakultan hisznek.

A fiuk ilyenkor trollmódba kapcsolnak és rutinosan manipulálják a tömeget. Elsőnek Pisti áll ki az iroda ablakába és feje fölé tartja a 21X-et. Olyankor, a csarnok 40%-a, az"INTEL, INTEL" vezényszavakat skandálja. Erre azonban, Jani hozza a gamer gépét,felmutatja a tömegnek,erre a csarnok másik 40%-a az"AMD,AMD" csatakiáltást üvölti.A végén, Balázs beviszi a kegyelemdöfést a Mac-el. Ők a legelvakultabb hívők az Univerzumban. Ahogy Balázs a feje fölé tartja, a tácsbáros Mekkett, a 20%-nyi Apple hívő, lemészárolja a 80%nyi PC-s(personal computer és nem political correctness) közösséget.Tömegverekedés, hisztéria, őrület. Néhány Applefan,lighting kábelük csatlakozó részével, Apple logót vésnek, a PC hívők homlokára.Az AMD-sek, a felforrósodott procijukkal billogozzák az appleosokat.Az intelesek… az intelesek nem bántanak senkit. Ők csak kétségbeesetten ülnek a sarokban és szomorkodnak, hogy még mindig 14 nanométeres, a gyártási technológiájuk és a konkurencia ugyanazon az áron, 50%-al gyorsabb procikat árul.De a fiúk, nem csak megosztani, hanem egyesíteni is tudják a tömeget. Amikor az őrület tetőfokára hág, ajándékokat szórnak nekik.500 megás, semmire nemjó, ajándék pendriveokat, első generációs, 64 gigás satás ssd-ket, 240 wattos-Vargáné és társa tápokat. Ekkor a tömegverekedés megszűnik, mert hirtelen mindenki az ajándékokra koncentrál. De a hisztéria fokozódik, hiszen ezek az ingyencuccok, pontosan olyan hatással van rájuk, mint a választások idején osztogatott ingyenkrumpli :A tömeg még nagyobb örjöngésbe kezd.Már semmi nem elég nekik.: Ingyen Operációs rendszereket és örökre szóló vírusírtó licenszeket,valamint , lifetime, Pornhub Premium előfizetést akarnak.

De nincs szerencséjük, mert akkor megjelenik Azmo, a hely biztonsági főnöke.A törvény sziklaszilárd ökle, a kommentelők parancsnoka, a bannolók hadvezére,a Hardmode oszlopos tagja! Egy kibannolt gyermek apja,egy timeoutolt asszony férje és most bosszút áll értük! De itt nem lesz vérfürdő! Szó nélkül, puszta jelenlétével utasítja rendre a zabolátlan tömeget. Egyesek maguk alá vizelnek , mások vért és epét hánynak a félelemtől. Tudják, itt egy bekapott pofon következménye, egy legalább másfél éves arcplasztikai műtétsorozat, egy TB által nem finanszírozott budai klinikán. Ki merné ezt megkockáztatni?

Azonban azt kevesen tudják,hogy Azmo alatt(vagy fölött?,kérdés honnan nézzük) is van egy védelmi szint. Egyetlen alkalommal fordult elő,hogy Azmo sem tudott segíteni.Egyszer Jani meggondolatlanságból, a Tesla slusszkulcs felmutatásával kezdte hergelni a tömeget, Pisti meg rákonrázott a Corsa slusszkulccsal. És elkezdődött a legendás elektromos vs. benzines csata(Ettől már csak a 2001-es debreceni Ossian koncert volt legendásabb,“REPATARURGYÁÁÁN SEMMIT HÁNY!”) . Azmot a csata elején,az egyik tábor hadvezére, Vályi"A V8,a pokolban is V8" István, egy S62B50 motorkódú,V8-as motorból származó, (közismert nevén:E39 BMW M5) főtengellyel verte hátba, de az elhajlott a testén.A másik tábor hadvezére, Horváth"az elektromos autózás megmenti a bolygót" András, egy 24 voltos IFA- inditóakkumulátorból locsolta a kénsavat Azmora , de még csak a bőre sem pirosodott ki tőle.Viszont, amikor a negyedik emeletről,a somogybabodi off road közösség keménymagja, ráejtett egy KRAZ hátsó hidat, azt már Ő is megérezte.Enyhe agyrázkodással( a szédülés miatt nem tudta folytatni a rendrakást, fizikailag még mindig tökéletes állapotban volt) és minimális horzsolásokkal megúszta a dolgot, de a Kraz híd kettétört.A fején.

Ekkor Pistiék aktiválták a legutolsó védelmi szintet. a kocsma alatt lévő bunkerből, a föld alatti 33.emeletről, felhozták a Geronazzó Máriát és Kiszel Tündét. A látványtól az emberek,először sokkot kaptak,a verekedés azonnal abbamaradt, majd a saját szemüket kaparták ki,jobb esetben egy fémtestű, éles sarkokkal határolt pendriveval, de sokaknak, csak egy kávékavargató S-PEN jutott (többeknek a nyele beletört a szemgolyójába, mai napig egy S-PEN szár áll ki a szemükből. Őket Debrecenben, csak TheVR károsultaknak hívják, néha, a mobiltelefon szaküzletekben ,kedvezményes árú, S-PEN hiányos, Note 10 készülékekkel trollkodják Őket az eladók), mások, az Orion 9000esekből kitépett, maximális fordulaton pörgő, fo.sbarna,140 mm-es,ultracsendes, Noctua hűtőventilátorokkal kanalaztatták ki a szemüket , hogy így akadályozzák meg, az agyuk további képfeldolgozását.Sokan, a kikapart szemgolyókon csúsztak el és szenvedtek gerinctörést, aminek következménye a fiuknál, spontán felláció, majd ejakuláció.De sajnos a szemeltávolítás sem segített. Mert akkor dalra fakadtak mindketten. Mária, a saját maga szerzeményét, a Happy Birthday Mr. President című dalt választotta, Tünde pedig. a Kiszel Tünde feat Gerencsér Tomi Érzem,Nézem, valamint Karel Gott*(Isten nyugosztalja a nemrégiben elhunyt, legnagyobb trashelőadót)* Lady Karneval című szerzeményét énekelte?(vagy bárminek is nevezzük ezt a cselekvést). Ekkor ,ezek a már szemtelen fiatalok, a kajáspultban hagyott sajtreszelőkkel,uborkagyalukkal reszelték le a fülüket. Így már a fülük és a szemük helyén is spriccelt a vér(hasonlóan egy vezérlését vesztett kerti locsolóhoz, ami összevissza spriccel) , .Ekkor sokan, csak felkaptak egy Orion 9000est és magukhoz szorítva beleugrottak a patakba,áramütés által kiváltott, gyors halálban reménykedve,de azzal is rába.ztak,ugyanis a patakban lévő folyadék, a testnedvek, testrészek és a vér hatására,annyira besűrűsödött, hogy nemnewtoni folyadékként kezdett el viselkedni. Ami annyit tett, hogy amikor beleugrottak, nem elsűlyedtek benne, hanem trambulinhoz hasonlóan, kilőtte őket 4 emelet magasba.Néhányan a meglepettségtől, össze is sza.rták magukat, így rengeteg,szemtelen,fületlen, minden irányba, pörgő, forgó, vérző és élvező,fosó, ölükben egy 20 kilós PC-t szorongató fiatal, halálhörgés és sikítás közepette, halálukig és még azon túl is pattogott a patakon, a miközben a háttérben, Kiszel Tünde A csodás szoprán hangján,csehszlovák és magyar szerelmi nótákat énekelt.A lent maradtak pedig áztak a vér, fos, és ondóesőben, miközben éppen saját szemük kivájásán és fülük lereszelésén ügyködtek . A szerencsés? túlélők, néha feltünnek a Youtubon, mint bjutibloggerek,szekrénnyel boruló(turbo)titánok,tiedpod evők,pucér 11es kihívást teljesítők, vagy Ipad kirántó Fantafőnökök. Élő egyenesben láthatjuk a következményeket: Vegetálás, teljes agyhalál.

(Janiék, csakis a hibátlan hangszigetelésű, Acer Predator Galea 300 fültokoknak köszönhetik az életüket.Valamint annak a ténynek, hogy mindhárman, VR szemüvegben nézték a pornót, a katasztrófa bekövetkeztekor. Ezért válasszatok minőségi perifériákat, és ezért nézzetek sok pornót! Egyszer még az életetek múlhat rajta!)

Tündét és Máriát, soha többé nem alkalmazták a fiúk. A bátaapáti atomtemető gránitszikláiba helyezték el őket, több ezer köbméter beton alá. Éneklésük, alkalmanként még így is kiszűrődik, zavart okozva ezzel a gravitációs hullámokban , így előre nem kalkulált, teljes Napfogyatkozást és random Napkitöréseket okoznak. A Tejútrendszerünk közepén lévő Fekete Lyuk*(ez mennyire nem politikailag korrekt már!Most azért lett fekete, mert mindent eltüntet…? Persze, meg sült csirkét zabál,reppel,Gospel kórusban énekel.Ez így nagyon nem PC kompatibilis!!!)*, ilyenkor ellenkező irányban kezd el forogni, az Ő torkán sem megy le ez a s.zar.Így a mi Galaxisunk az egyetlen az Univerzumban, ahol a Fekete LYuk, nem elnyeli, hanem visszahányja az eddig elnyelt bolygókat,csillagokat. Természetesen az élet törvényszerűsége rá is vonatkozik, így a bolygók,csillagok mellett, a szokásos sárgarépa, illetve alkalomszerűen, zöldborsófőzelék virsilvel is visszajön. És mivel fekete, így természetesen a sült csirke is.

Volt még egy különleges eset, amikor személyesen Pisti tett rendet a krimóban. Egy megtévedt lélek, JarJar jelmezben, a kocsma közepén elkezdte üvölteni, hogy Az utolsó Jedik a valaha volt legjobb Star Wars film*(nyilván valamilyen wd40ben feloldott, pszichoaktív parkányméreg volt a ludas, .EZ VESZÉLYES!!! De korántsem annyira, mint egy koronavírusos Soros György! ).* A tömeg természetesen azonnal lincselésbe kezdett, de Pisti gyorsan közbeavatkozott. A srác szerencsétlenségére… Pisti csak azért mentette meg, hogy Ő maga vegye kezelésbe. Nem akarta megölni, csupán a helyes irányba akarta terelni. Pár jól irányzott balegyenes és jobbhorog után, abba is hagyta a verést, már éppen hátradőlt a székében, fülén még a hibátlan hangszigetelésű Acer Predator Galea 300as fültokkal, amikor a srác vértől gurgulázva ezt kérdezte: " Szűzmáriám,megélem-é a holnapot?" Mivel Pisti semmit nem hallott, köszönhetően a kiváló fültoknak, így csak szájról tudott olvasni, ami végzetesnek bizonyult. Sajnos a Mária és a megélem ,nagyon hasonló a Márió és a megéri szavakhoz. Pisti adrenalinnal telített agya, úgy torzította az információt, hogy úgy tünt, hogy a saját vérében tocsogó fiu, azt kérdezte, hogy lesz-e Catmario, illetve hogy megéri -e?

Ettől a pillanattól kezdve, a srácnak még akkor is jobbak lettek volna a túlélési esélyei, ha a mekkai zarándoklat idején, a meleg barátjával összekapaszkodva, lehugyozták volna a Kába követ.

Pisti felpattant a székből, felkapta a legközelebbi tárgyat ami a kezébe akadt*(ez a 20 terrás NAS adattároló volt, mindenki szerencsétlenségére, ezen voltak, a még be nem mutatott,2020as “Ezt nézd meg” epizódok,ezért kell várnotok még rá)* és agyonverte vele a srácot. Ezután puszta kézzel letépte a fejét, majd lefőzte róla a húst és elrettentésképpen kiállították a krimóban a koponyát, az alábbi aláírással: “Szerinted neki MEGÉRTE?”

A teste maradék részét Fahéjjal etették meg. Fahéj napokig ,egy 40 centis combcsonttal a szájában szaladgált az egységben. Sokan azt hitték, hogy egy mű combcsont, de amikor a csontvelő, elkezdett kifolyni a fogak által vájt lyukakon, akkor hirtelen fagyos lett a hangulat. Jött is a rendőrség, de miután Pisti felvilágosította a nyomozókat, hogy a srác milyen bestiális filmet dicsért, a zsaruk még a helyszínen lezártnak minősítették az ügyet, bűncselekmény hiányára hivatkozva.(bár a nyomozók, kilátásba helyezték, ha február végéig nem lesz heti rendszerességgel Ezt nézd meg, akkor mindenféle indok nélkül,beviszik 72 órára előzetesbe). Egy apának sem tehetünk szemrehányást, ha agyonveri a lánya megerőszakolóját. Mark Hamil, a Twitteren állt ki Pisti mellett , biztosította Őt arról, hogy Ő is ugyanígy járt volna el, a sráccal szemben.
3 fejezet: A tagok és a végtelen pénz

bLYYY. Minden héten PUBGét, CSGo-t oktat. Taktikák,lövéspontosság,flash-hajító gyakorlatok,stb. Spártai körülmények között edzi a fiatalokat. Nála nem csak az a fontos, hogy fejben legyen egyben az ember, hanem fizikailag is. A kettő kiegészítí egymást. Egyik nélkül, nincs a másik.Jingjani, ahogy a kínaiak mondják. Így minden oktatás, fizikai felkészítéssel indul. Fémházas billentyűzeteket vernek szét, egymás testén. Sípcsonttal rúgnak szét számítógépházakat, 30 kilós hangfalakat tartanak egyenes kézzel, vállból.3D modellezést végző, AMD videókártyákon sétálnak át mezitláb.A kaja jó esetben kábelkorbács, rosszabb esetben használt alaplap, amit pc hűtőfolyadékkal kevert disznóvérrel öblitenek le. Így válnak eggyé a géppel. Így vetkőzik le a fájdalmat, fáradságot, gátlásosságot. Személyiség lebontás és újjáépítés. bLYYY ebben hisz.
Aki játékban(ez már rég nem játék ,ez élet-halál harc!!) nem tartja az előre megbeszélt taktikát, példás büntetésben részesül.Az apró figyelemkieséseket ,a mester azonnal bünteti. Ilyenkor általában a saját cuccait veri szét a tanítványain. De a fiataloknak nincs szerencséjük! Mivel ezek felsőkategóriás Alienware cuccok, sokkal jobban bírják a strapát.Titkon mindenki azért imádkozik,hogy Őt valami nyeklő-nyakló,noname , kínai, membrános billentyűzettel verje agyon a főnök.De ez nem az a hely,ahol a kegyelem terem.Itt mindenki, felsőkategóriás Alienware cuccokkal lesz megbüntetve!

A súlyosabb eseteket végtelenre loopolt" Busák Jóska szabadulóbuliját ünnepli", "Erdélyi Mónika füvet nyír a kertben " vagy “Túrbótitán hányás után, qrvákat hívogat telefonon, majd a macskáját hugyo.tatja lájvba” videók nézetésével bünteti. Ez itt a Pokol kilencedik köre és negyedik alköre. A jótevő(bLYYY) elárulóinak helye. Lucifer 3 fejével(Mónika,BusákJóska, Turbótitán képében, a tehetetlenség, tudatlanság és a gyűlölet három arca) marcangolja bLYYY árulóit.

Időnként benéz valami pingvines srác.Valahol láttam már, de nem ugrik be(egyszer láttam egy filmet, egy testdublőrről, aki ukrán melegpornókban játszott. Rá feltünően hasonlít.)^^^^. Állítólag, egy ilyen közepesen ismert videós, néha Honfoglalózik Pistiékkel.Egyszer streamelt a nádasból.

Balázs. Profi vágó,profi videófeltöltő.Ritkán látjuk, de folyamatosan érezzük a jelenlétét. A Youtubra időben kerülnek fel a HH-k.A techvideókat nem győzzük nézni.VR tartalmak a főcsatornán. Pörögnek az instasztorik. Közszájon forog róla egy legendás történet.: Sokáig Premierben vágott, de állandóan kifagyott. Próbálta Final Cut-tal, de azon a retek Macen, meg nincs egy kiqrt sdkártya olvasó. Bedühödött. Lement a Praktikerbe, vett egy kisbaltát, meg pár tekercs celluxot. Azóta azzal vág. Közben, pedig képes, az 1080p-t, 4K-ra felskálázni. Egy zsírkréta készlettel!

És akkor az alapítótagok,Jani,Pisti.Őket mindenki ismeri, sok újdonság nincs. De tisztázzuk a dolgokat, egyszer és mindenkorra! Beszéljünk arról, amire mindig, mindenki kiváncsi. Mennyit keresnek? Sokat! Rohadt sokat! Elképzelhetetlenül sokat! Elmondom, mi az igazság! A rendes feleséges,kiskutyás, barátnős,corsás polgári élet csak álca.Janiék nem kokaint, meg ilyen adriai hajókon, Fekete Pákóra csípőt ringató, péniszüket szőke lányokba mártogató, kokainkeresztény polgármesterek és ügyvédek által preferált szereket használnak.Ők, a srácokhoz képest, kispályás amatőrök. A fiúk, a pénzt darálják le apróra, feloldják vízben, és azt szúrják vénába.A teába is azt rakják.A kertben, a tuja alá is azt hintik, humusznak. Szegény Fahéj is azt eszi(ha az emberhúst megunta),néha szorulása is van tőle.De olyankor kap, gyémántporral hintett, 24 karátos csirkeszárnyat. Attól megindul a fo.cunami.

A másik dolog.: A fiúk sokáig Jani lakásából streamoltak, ami elvileg egy panel, olyan 100NM. Aztán kibéreltek egy 5 szobás irodát,ami alsó hangon 100NM. És amikor beköltöztek, mind az 5 szoba tele lett. De, akkor hol lakott Jani,? Ez senkinek nem tűnt fel? Jani, egy nagy kertes házban lakik, a Nagyerdőn.Vagy inkább a Nagyerdő lakik, a kertes ház kertjében. De, hogy mégis mekkorában? A ház kazánjának a tágulási tartályában, egy komplett, 3 generációs afgán család eleférne. El is férnek! Ott laknak benne! Ők a cselédek.

De Pistit se hagyjuk ki! Nyáron újította fel a házát. HH-kban is panaszkodott ,hogy nem rakott be klímát. Persze, hogy nem rakott, mert ahhoz a légköbméterhez, hűtőházi hűtő kell, nem klíma! Ha meg adtak volna neki annyi ampert, amennyit az a hűtő felvesz, most nem működne a Teva gyógyszergyár. Tucatjával haljanak meg az emberek, a gyógyszerhiány miatt,csak azért hogy Ő a hűvösben aludjon? Pisti döntött.És ezzel sok embert mentett meg! Köszönjük Pisti!

De még nincs vége. Jöjjön a végérvényes leleplezés.Az ultima ratio. Sajnos, ehhez valamennyire bele kell folyni az aktuálpolitika mocsarába.Fektessük le ennek az Univerzumnak a sarokpontjait: Laposföld, nemlétező Balaton*(és újabban, a nemlétező Kékestető*),kemtrél, sorosmigráncsok. Tudjuk, hogy Gyuribácsi pénzeli a miráncsttt. Na de ki pénzeli Gyuribácsit? Megmondom: A TheVR.Hogy miért? Mert akkora a házuk, hogy egy kontinesnyi ember kell, hogy rendbetartsa! Nagy Sándor, Dzsingiszkán,Napóleon. Hadjáratokat, háborúkat indítottak, hogy országokat, kontineseket, hódítsanak meg és terjesszék az általuk elképzelt világrendet.Ők személyesen utaztak oda, vettek részt ezekben a háborúkban.Pitáner,bágátell alakok! A VR srácok nem mennek sehova! Ők nyers tőkéből hozzák magukhoz a kontinenseket! És nem terjesztenek hamis elképzeléseket*(najó, az AMD-s gamerlaptop határeset…*)! Ők csak szimplán nyírott füvet és festett kerítést akarnak. A következmény persze nem maradhat el.: Népvándorlás,fogyó termőterületek,éhezés, anarchia, repkedő atomrakéták, majd nukleáris holokauszt. Miről fognak szólni, 1000 év múlva a krónikák? Volt 2 debreceni srác, akiknek akkora házuk volt, hogy a rendben tartása, a világ végét jelentette.

^^^^ Ne haragudj Nessaj.Semmi személyes. Túl ömlengős lett volna mindenkit dicsérni. Kellett az ellenpólus.Látod, mi megy itt a krimóban… Lefejezések,koponyakifőzések, halál, vér,szenvedés és persze tömegszex .Ilyen egy átlagos kelet-magyarországi kocsma. Én ezekkel a fiukkal nem merek b.szakodni. Valójában, ebben a történetben, Te vagy a jófiu.De ha ezt leírom és azt mondom a többiek rosszak, nekem annyi. Gyávaságomra ,nincs mentségem! De tudom, hogy Te bírod! Erős vagy! Tényleg sajnálom :).

Nah gyelekik, itt a vége. Így telnek hát a mindennapok, itt keleten. Mókázva, kacagva, gémelve,néha vérben és egyéb testnedvekben, de mindig pénzben úszva.

Pacalarcú lány.

3 Likes

Micsoda agymenés. Tetszett, jót nevettem. Köszi :grin::joy:

Szerintem meg mindenki lépjen be a VR csetbe steamen ahol elkészül ThreVR kocsma és ezt valaki ott majd felolvassa.

2 Likes

Dzsízusz. :smile:

1 Like

:heart_eyes:

Kiégtem:sweat_smile:

1 Like