A TV2 agyament f@*sága

Nálam leverte a biztit az a… valami, amit a kedves média műsor címén ma este leadott főműsoridőben.
Amiben összemossák a gamereket és a segítségre szoruló -javarészt agyhalott- embereket.
Az nyilvánvaló, hogy a töküket segítség nélkül megtalálni nem tudó izék hozták össze ezt az egészet. Az is világos, hogy mire megy ki a dolog.
De ti mit gondoltok erről? Érdemes ezt komolyabban felvenni? Mondjátok el kérlek.

A felvétel itt tekinthető meg.
www.tenyek.hu/kulfold/232613_mas-vilagban-elnek.html (Szerk.: A tények oldalán ez már nem jelenik meg nekem.)

6 Likes

Úgy tudtam, hogy valami bulvárszar felkapja és egyből rávetítik mindenkire, akinek már látták futni a passziánszt a monitorán egyszer :stuck_out_tongue:

4 Likes

Nem is vártam mást az ilyen médiától, mint tudatos félrevezetést :slight_smile: Ennél már csak az a rosszabb, hogy direkt butítják egysejtűekké az embereket az Pumpedék szerű faszságokkal, amit van pofájuk műsornak hívni. De egy szavam nem lehet, a nép akarata…

4 Likes

Már emlékszem miért nincs TV előfizetésem… Te drága búzacípó…

12 Likes

Szóval még léteznek ezek aaaa… na várjá’ mi is a neve… őőő… tévé adók?? :imp:

Ezt kár volt megnézzem, csak úgy árad a fertő, nem csalódtam.
Tudnám hogy jött nekik, hogy bevágjanak alá egy anonimusos képanyagot… :joy:
Képzelem az a családterapeuta hogyan “hoz helyre egy ilyen problémát”, főleg, hogy már csak a korából saccolva sincs elegendő ismerete ahhoz, hogy bármit kezdeni tudjon egy ilyen helyzettel. :smile:

1 Like

Az a baj, hogy ezt olyanoknak mutatják akik nem értenek hozzá és ők elhiszik, hogy ez így van.
Tényleg fennállnak a videóban említett problémák de, a problémák nem említhetők egy kalap alatt.
-> tényleg van játékfüggőség és tényleg nem lehet kimozdítani az embert olyan esetben a játék elől, de például öcsém neten játszik ahol végig kell nyomnia a meccseket mert ha közben kilép akkor büntetést kap (csgo -> lehet, hogy nem, nemértek ahoz, én offline játékos vagyok)
-> a kékbálna nem olyan játék mint amivel mi toljuk, a mi világunkhoz még a Pokémon Go is közelebb áll mint az a szar “felelsz vagy mersz” játék
-> rémesen régi játékokat mutattak be, azokra már nem sokan fognak ráfüggeni
-> manapság a legnagyobb problémát a közösségre való csatlakozás és csatlakoztatva maradás okozza azon belül is, hogy mindenki mindent kommunikáljon és mindenkivel

6 Likes

Szóval ezt a kék bálnás cuccot egy szinten kezelik a normális videójátékokkal…Amúgy meg az összes többi “rágalom” amit felhoztak a videó játékok ellen a szülő dolga lenne felügyelni.Nem kéne engedni hogy 10 éves Pistike GTA-val meg hasonlókkal játsszon és a játékidőt is lehetne korlátozni,akkor nem fajulna el a helyzet.Játékfüggőség meg tényleg létezik,de korántsem jelent akkora veszélyt mint az alkohol vagy kábszerfüggőség amit kb mindenki leszar.Egy normális és fejlett pszichológiai elmével rendelkező ember(legyen az fiatal vagy felnőtt) meg tudja szabni a határokat,és pontosan tudja hogy ezek játékok ezért semmit nem hoz át belőlük a való világba.Ha valami tényleg nem okés akkor az nem a játék hibája,hanem ismét a szülőé aki hagyja hogy a mentálisan labilis/sérült gyermeke olyan játékokkal játsszon ami esetleg “triggerel” nála valamit.A TV-s médiától amúgy nem vártam többet,az egész riport alatt volt vagy 20 mp felvett anyag videójátékokról,abból 5 mp volt a steam kliens 15 meg a cs…

3 Likes

Igazad van, de mióta elkezdtem az új tomb raidereket tolni, észrevettem, hogy mászható felületeket keresek a szememmel az épületeken :smiley:
Tehát van benne elrejtve pillefingnyi igazság csak rossz kontextusban és összekeverve minden mással.

2 Likes

Nem is szabad ilyenek nézni, söt úgy alapból tv-t nézni nem szabad, ne értsetek félre nézem a műsorokat meg híradót is időről időre, de nem tv-n csak netten, és itt is csak szűrve AdBlock-kal és mindennel amivel csak tudom. Már 2008 óta nem néztem tv-t és csak a magyar nyelvü sportadások hiányoztak, de már ezt is megoldottam.
A hírről meg annyit h a szándéka nyilvánvaló
a félelem és figyelemkeltés, remélem nem fog a HH erről szólni mert egy ilyen szándékosan túltolt produktum nem érdemli meg h foglalkozunk vele
én is befejezem mert ennyi figyelmet sem érdemel.

2 Likes

Ezért vannak kitalálva a speciális csatornák: dokumentum, rajzfilm, sport, history (az egy külön kategória, ők már rájöttek, hogy jézus az UFO-któl származik, a hálaadáskor elkészített pujkát is az UFO-k hozták egy másik galaxisból, Hitler megtalálta az elveszett erekjék egy részét és csak azért vesztett mert az amcsik is megtaláltak egyet,…) :smiley:

Én függő vagyok akkor, mert a videóban amint megláttam a cod-ot vissza hozta a régi szép emlékeket amikor toltam vele ^^ :smiley: Lehet előveszem a fiók mélyéről a régi CoD 2-őt és végig tolom megint :smiley:

Hát ez nem semmi… Szerintem az előttem szólók már el mondták a lényeget, nem is tudnám mivel bővíteni, valóban baromság mindaz amit összehordtak.

Javaslom én is a témát HH feldolgozásra, akár kiemelt témaként is, mivel ez mindenkit érint a közösségen belül.
@TheVR_Jani @sonziii

8 Likes

Az a baj hogy az ilyen népbutitó TV csatornákról senki se készít videót pl hogy miért károsabb TV2-t nézni mint gamerkedni, youtube-ot nézni. De a videóból az igaz hogy a játékosok/gamerek közt sok az agresszív és kivetíti a közéletre, sokkal több mint a higgadt még akkor is ha nem gyengébb szellemi képességű emberről van szó. Amúgy hogy veszélyesebb a drogfüggőségnél… ezen a pofám leszakadt.

Agyérhugykövet kaptam ettől a valamitől…
Egyébként nem nézek tévét mert amint leülnék megnézni egy reklámot becsesznek egy filmet…

8 Likes

És akkor szirmai csinál egy videót, hogy milyen műsoroktól lehetne jó a magyar televíziózás… A magyar televízió attól tartok sosem lesz jó, meg úgy eleve értelme sincs. Mióta nem nézek tévét egyre jobban erősödik bennem a reklámokkal szembeni ellenszenv. Max fizetős, reklámmentes csatornát néznék, ha néznék, azt is neten… :smirk:

A nő aki kommentálja a videót, olyan agresszív hangnemben beszél, mint egy óvónő :smiley: Érződik hogy gyűlöli az egészet. Azért mert nem érti. Na meg ezzel is komolyabbá akarják tenni a mondanivalót, pedig én nevettem rajta :smiley: Tényleg vannak emberek akiket elvon a játék a normális élettől. Vannak akik teljesen beszopódnak: WoW, MOBA, és persze a CSGO. De aki ezzel játszik nem beteg ember, de sajnos van olyan akinek ez lesz az élete. Én is idő hegyeket döntök bele a ME: Andromédába de szünetekkel. Egy idő után unom. Aztán megint visszatérek. Szeretek játszani. Mondjuk 25 évesen a család nem igazán szól bele. Régen sem tette. Látták hogy élvezem, de sajnos ők is tettek fel buta kérdéseket, mert az ilyen jellegű műsorok aggodalmat váltanak ki a szülőkben. Szánalmas hogy ezt leadják TV-ben, szánalmas a magyar média állapota. Arról nem is beszélve, hogy a pozitív eredményeit meg sem említették ezeknek a játékoknak. Felelősségtudat, logikai fejlődés, közösségek mint pl ez is… ej ejj.

7 Likes

Arról bezzeg nem csinálnak műsort hogy a mai tv műsorok hogyan befolyásolják a most felnövő generáció értékrendjét.

2 Likes

Kinem állhatom amikor kiragadnak egy témát és a két véglet közül az egyiket tolják az ember arcába. Az már csak hab a tortán, hogy ezt ilyen tré minőségben teszik. Gondolok itt a rossz minőségre az értelmetlen két téma összemosásra stb.

Elsorvadt az agyam.

PUMPEDÉK! Na az milyen fasza műsor!