TheVR Fórum

Acer nitro 7 vs asus rog strix g531

Sziasztok!

Épp laptop vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik laptop éri meg jobban. A két konfig szinte azonos, de mi az ami az egyik laptopot a másik elé helyezi? Vagy van-e bármelyiknek valami extra feature-e ami miatt érdemesebb lenne megvenni? Esetleg tapasztalat bármelyik laptoppal kapcsolatban?
Itt gondolok többek között az armoury crate vs nitro sense közti különbségre. Tudom az asusnál testre szabható a bill világítás, de enegem jobban érdekelne az overclocking lehetősége, a ventillátorok testreszabhatósága.
1.
http://radium.hu/pc-laptop/acer-nitro-7-an715-51-29740.html
2.
http://radium.hu/pc-laptop/asus-rog-strix-iii-g531gu-26823.html

Az árikban kb 20k Ft különbség van, ezért kérdezem, hogy esetleg az asusnak van-e valami plusz tulajdonsága amiért drágább, vagy csak márka miatt.

A válaszokat köszönöm előre!

Overclockingot laptopnál felejtsd el, túlmelegszik, ha nem, jobb esetben is olyan hangos lesz mint egy felszálló repülőgép, cserébe a valóságban alig/nem érzékelhető plusz teljesítményért.

Teszteknek pedig mindig ezt a csatornát szoktam javasolni:

Ismerem ezt az oldalt, én is gyakran felnézek, viszont a nitro 7-ről nem találtam, azért is jöttem ide végül, hogy hátha van valakinek tapasztalata, mert a nitro 7-ről valamiért rendkívül kevés információ érhető el, úgy az egész neten. Se egy normális review se egy youtube videó :frowning: