Aiming javítása, avagy hogyan lőjünk pontosabban?


#1

Sziasztok!

Van esetleg valakinek tuti tippe arra, hogy az aiming skillt hogyan lehet javítani, esetleg masszívan gyakorolni? (persze azon kívül, hogy játssz sokat).
Apexxel kínlódok és eléggé potato vagyok, elég sokat misslek közelharcban.
Ugye ez nem egy quake3 arena ahol 0-24 intenzív gunfight van, van hogy 10 percig egy enemy sincs, szóval így nehéz “felkészülni” :smiley:

Esetleg hasznos tippek-tanácsok? :smiley:
Köszi :smiley:


#2

Nekem két tipem van. Vagy másik játékban gyakorolni, ahol szinte azonnal van respawn a halál után és sokkal több a lövöldözés. Vagy ha ezzel a játékkal gyakorolnál, akkor olyan helyre ugrani ahova ugranak mások is.


#3

Quake 3 arena pont jó lenne, csak elég nehéz pont uolyan érzékenységet állítani


#4

Lehet hogy elég bugyuta de láttam már profi játékosokat is ezzel bemelegíteni streambe. A semminél biztos többet ér nekem eléggé tetszik, mostanában akarok kicsit rászokni, picit nyomni játékok előtt.
http://www.aimbooster.com/

Ezen kívül még az osu! játék az amit így hirtelen fel tudnék hozni bár én nem tudtam kitalálni, hogy működik ezért nem erőltettem :smile: Remélem tudtam segíteni, jó gyakorlást és minél jobb eredményeket.


#5

Rálesek köszi :smiley:


#6

Szia! Én ezt láttam néhol, hogy ezzel gyakorolnak:

Elég sokféle beállítási lehetőség van benne, konkrét játékokra szabva.


#7

Nekem kontrollerrel vannak hasonló gondjaim, szintén apex, bf, stb.Ehez van valami tippetek? :smiley:


#8

Le is írtad a megoldást a kérdésedben :slight_smile: Quake 3 az egyik legjobb gyakorlótér. Első kb 3 hónapban többet fogsz respawnolni mint játszani de mikor ráéreztél olyan szintű 8ik érzékként jön majd automatikusan tudat alatt a célzás, hogy magad is meglepődsz :slight_smile:


#9

Legyen olyan egered ami bírja ahogy rántod és emeled, lehetőség szerint alacsony LOD-dal. Illetve érdemes megnézni milyen DPI beállítások mellett teljesít jól a mauzban lévő szenzor.

A másik, hogy először is keress egy sensitivity beállítást ami neked kényelmes, bár ez lehet fontosabb mint maga az egér. Én ezt magamnak úgy szoktam beállítani hogy kb. 200°-ot forduljak, ha teljesen kitekerem a csuklómat anélkül hogy emelni kéne az egeret, az kb. egérpadon olyan 20cm / 360°.

Én sosem voltam teljesen low-sens gamer, meg már nem igazán játszom twitch-shooter stílusú játékokkal, szóval érdemes kísérletezni neked mi az ami kényelmes.

Amúgy ajánlom ezt a videót és csatornát hozzá:


#10

Hát igen. Ahogy sutyomatic is írta. a beállítások elég fontosak.
Ezek után az a fontos hogy az egérhez és a beállításokhoz hozzá kell szoknod.
Ahhoz meg a fentebb említett programok elég jók.
Vagy ha annyira jól akarod kezelni az egeret mint egy koreai Starcraft játékos akkor rengeteg időt kell beleölni. Valamint én ezzel játszottam rengeteget hogy hozzászokjak az egeremhez https://osu.ppy.sh/home