TheVR Fórum

Airpods klón

Sziasztok! Airpods klónt szeretnék venni max 10k-ért.Olvastam és néztem videókat a Tws 11,12,30 amiket dicsérni szoktak,de ezekből is van többféle különböző gyártótól 3eft-tól 10eft körüli árig.Van akinek esetleg van valamilyen klón ami egész jól működik? Nekem ami fontos hogy airpods alakja legyen(nekem az kényelmes),legyen mikrofonja amivel lehet elég hangosan hallani egymást és a tokjával is lehessen tölteni.

Van egy srác aki csinált sajátot és az is tws néven fut, http://www.okosshop.nhely.hu/termek/i12-bluetooth-fulhallgato/ ha esetleg erről van valakinek tapasztalata az is érdekelne,egyelőre ezt néztem. :slight_smile:

Szia! Nemá’…

3 Likes

Miért nem gyűjtesz még kicsit és meglenne az eredeti? :smiley:

3 Likes

Biztos nem fogok 50-70eft-ot költeni egy fülhallgatóra annyit nekem nem ér :smiley: ráadásul persze kapjak szívrohamot ha elhagyom az egyiket stb.De mindegy nem a pénztárcámba turkálást kértem,mindenki képes szerintem maga eldönteni neki mi fér bele és mi nem.Olyan válaszát várom akinek van ilyenje,nem pedig kötözködést. Köszi.

Nem kötözködésnek volt szánva, ne haragudj.
Minőség szempontjából néztem a dolgot.
A klón nem lesz olyan tartós mint az eredeti, és rövid időn belül ott vagy már hogy a 4. klónt veszed és annak a négynek az ára már kiadja az eredeti eszköz árát is.

3 Likes

Nem tudom,viszont kevésbé sajnálom ha elveszik vagy bármi. Ráadásul tényleg nem annyira a minőség a prior,persze jó ha nincs doboz hangja de most egy sima 5ezres Bluetooth fülesem van azzal sincs bajom,inkább telefonálok vele, csak ugye olyat akarok aminek tölt a tok,meg ami most van nekem az csak mono és jó lenne ha mindkét fülembe lenne,de lehetne külön is használni akár csak egyet.Az airpods “klón” nem azért kell hogy kamuzzam hogy az vagy valami,csak annak kényelmes a fül része,tehát pl ez sem replika csak hasonló a fül rész,de nyilván fontos hogy tudjam ios-hez párosítani. Fejlesztett I12 Vezeték Nélküli Fülhallgató Töltőtokkal Bluetooth 5.0 | PodBolt - TWS Fülhallgatók Boltja

SoundPEATS TrueAir2 | GYÁRTÓ | AMAZON | €34 ~ 12.000 Ft

Nem úgy néz ki, mint az AirPods, de hasonló a kialakítása. A kapcsolat gyors és stabil, a mikrofon rendben van, a pár mindkét tagja használható önmagában. Ennyiért komoly lejátszási hangminőséget nem érdemes várni. Nagyjából 4-5 óra alatt merül le, viszont a tokból 5 alkalommal teljesen feltölthető. Az anyaghasználat elsőre nem tűnik rosznak, de a fülbe helyezhető részen a műanyag hajlamos megrepedni.

2 Likes

Szabad a választás.

Az elhagyás ellen meg léteznek már megoldások.

2 Likes

Én sem annak szántam, elsőre inkább gáznak, hogy “klón”-t keres… Ha úgy írja, hogy működésében, kialakításában hasonló akkor egy szót sem szólok, sőt segítek, de így pont az jött le, hogy “úgy nézzen ki, de ne kerüljön annyiba”. (mivel a klón kb. ezt jelenti)
Túl sok embert láttam talán fehér fülhallgatóval, aminek levágott volt a vezetéke, hogy “úgy nézzen ki”. :smiley:

2 Likes

Rendben semmi gond,nem a klón a lényeg nekem :slight_smile:

1 Like

Köszönöm a válaszokat egyelőre amit linkeltem kipróbálom úgyis 30napig vissza lehet küldeni aztán meglátom hogy szuperál :slight_smile:

Én is a xiaomi termékeit ajánlom, nekem is az van, tökéletes! <3

3 Likes