Airpods vagy BeatsX

Február 10-től végre megrendelhető az új BeatsX füles. Az lenne a kérdésem attól, aki használ Airpodsot, hogy mennyire lehet “együtt élni” a hiányosságaival?
A normál hangerő szabályozás hiányával?
Azzal ha megigazítod a füledben esetleg aktiválja Sirit.
Mennyire stresszes, egyáltalán foglalkozol e azzal, hogy kieshet a füledből, bele a csatornába, vízbe, akármibe? :slight_smile:
Milyenek a visszajelzések amúgy, pl nem mondják, hogy idétlenül néz ki?
Egy zajos utcán is jól lehet vele telefonálni?

A Beats Apples idejéből származó fülhallgatók mennyivel képviselnek jobb minőséget, mint a korábbi generációk? Mert azokat a srácok sem dicsérték nagyon egy korábbi streamben.

Lehet idétlen kérdések, de most, hogy kijön a szintén W1es chippel szerelt BeatsX, nekem az alternatíva lenne. De normális, felhasználói véleményt még az Airpodsról sem olvastam, ezért nem tudok dönteni. Nem vagyok egy audiofil (akkor valószínű fel sem hoznék egy bluetooth headsetet :slight_smile: ), ezért leginkább a használhatósága érdekel az Airpodsnak.

Ha véleményt szeretnél az airpodsról akkor ezt ajánlom:

A BeatsX ről meg nem tudok sokat :confused:

2 kedvelés

Tapasztalatom szerint a Beats-ek hangzasa sajnos meg mindig nagyon tulvan hype-olva… :confused: es Apple korokben nem vagyok otthon… DE vannak mas emlitesre melto alternativak is, ha wireless fulest akarsz.

En mar evek ota JayBird Bluebuds X-et hasznalok (2014 ota nyuzok egy elso generaciosat es napi hasznalat mellett meg mindig 6-7 orat birja az akuja). Csak ajanlani tudom. A hangzas fenomenalis, es nekem speciel marha kenyelmes is, akar futas vagy edzes kozben is.

Nemreg jott ki a harmadik generacio az X3… Talan megeri, hogy vess ra egy pillantast :slight_smile:

De ez csak egy tipp volt. Ha nem erdekel, akkor sorry az otletert :slight_smile:

1 kedvelés

Epp most lattam a feed-emben :slight_smile: lehet ez is segit

1 kedvelés

Köszönöm!

1 kedvelés