"Ajándék" 500.000 Subscriberre

Sziasztok,
(Remélem a jó kategóriába írom. :smile: )
Nem tudom látni fogják-e a srácok, de arra gondoltam mi lenne, valaki, aki jól ért a vágáshoz, készítene egy kb. 15 perces montaget az 500.000 feliratkozóra. Én azt gondoltam, hogy lehetne a kezdetektől végigmenni a legfontosabb eseményeken, illetve a legviccesebb pillanatokon. Arra gondoltam, hogy ezt kaphatnák a srácok tőlünk egy “ajándékként”, a befektetett rengeteg munkájukért.
Mit gondoltok erről? Valaki el tudná készíteni addigra?
Köszöm, ha végigolvastátok!

Üdv,
Ákos

35 kedvelés

Jó ötlet :slight_smile: Én meg is vágom, de szerintem más is. Itt igazából a nehéz a jó jelenetek megtalálása :slight_smile: és egy jó koncepció hogy ne összevissza legyen az egész.

De ha van elég ember aki segít benne akkor működhet :wink:

10 kedvelés

Zsír. Én mondjuk nem értek hozzá,h lehet megvalósítani. De zsír ötlet

Szia,
ez tényleg egy jó ötlet, legalább mi is adhatunk valamit a srácoknak. :slight_smile:
Fórumon meg is lehetne oldani, hogy mindenki, aki részt akar venni ebben, küld egy-két videót be time tag-elve, és egyből össze is szednénk egy hosszabb videóra valót.

Időrendi sorrendben lenne talán a legjobb, ez jól szimbolizálni a csatorna fejlődését, növekvését.

8 kedvelés

jó hogy mondod :smiley: lesz mivel dolgozzak a hétvégén :smiley:

7 kedvelés

Rendben srácok! Jó lenne, minél több emberhez eljutna az ötlet. Illetve az ötleteknek létrehozhatunk egy új bejegyzést, és onnan válogathatnánk, vagy elküldhetitek nekem és én továbbítom, annak aki összevágja az anyagot. Szerintem így vázlatosan kezdhetjük a legelső videóval, bele lehetne rakni a nagyobb bejelentéseket( két videó/nap, heti vlog, E3 stb.) és a legviccesebb jeleneteket( CatMarioból, Gang Beastsből, Bloody Traplandből stb.)

5 kedvelés

Nagyon jó ötlet legalább mi is adhatunk valamit a rengeteg munkájukért :wink: :slight_smile:

1 kedvelés

Nagyon frappáns ötlet! Egy dolgot kérek. Amikor HF-ot játaszottak a 1 hp-s rész legyen benne! Számomra legnagyobb EPIC volt! Sok sikert! :smiley:

2 kedvelés

Be tudnád linkelni?

1 kedvelés

Ez egy nagyon jó ötlet! Esetleg 24 órás streamből is lehetne benne, ha valakinek van belőle anyaga. :smile:

Én úgy gondoltam hogy az első videótól az összesből kivenni a legviccesebb rage dolgokat meg beszólásokat és abból kéne csinálni :smile: amúgy sajnos nem tudok neki állni hétvégén… ás nem tudom lesz-e elég időm majd rá de megpróbálok valamit összehozni hátha :slight_smile: nekem ez a koncepció lenne ha sikerülne összehoznom :smiley:

1 kedvelés

Jó ötlet! Én nem értek a vágáshoz de a viccesebb és fontosabb pillanatok közül össze tudok gyűjteni párat. :slight_smile::slight_smile:

én tudok vágni ahogy itt sokan mások is szerintem annó csináltam egyetemhez kisfilmet de te jó ég ha 3 órányi anyagból lehet kb összevágni 1-2 percet … :smiley: gondolj bele mennyi idő végignézni az összes vidit :smiley: kemény dologra vállalkoztál :smiley: amúgy az ötlet jó hogy valamit csináljunk :smiley: én inkább egy egész filmet alá feliratoznék új storyval ami inkább a vr ról szól :smiley: Jani potter és a Ninjonok köve :smiley: meg néha szinkron helyére lehetne vágni Vr szövegeket :smiley: Én lennék Ron XD :smiley: Azmo lehetne Dumbledore :smiley: Pisti hangját meg minden tanárhoz be lehetne vágni :smiley: vicces egy tanári kar lenne XD Belép Janipotter az órára Perselus Piston meg megszólal… “Gyerekek attól hogy valaki szemüveges attól még ugyan olyan balfasz” XD

Amikor meglengetné a varázspálcát csak annyit mondana: “FELHŐ” “GECIS KIBASZOTT GOMBA” XD

6 kedvelés

Jó ötlet, alig várom,hogy lássam a videót és a srácok reakcióit! :slight_smile:

Sírok :joy: Ezt nagyon akarom :joy:


use for free

1 kedvelés

Hogy áll? A montazs