TheVR Fórum

Ajándékozási lehetőség

Segítséget kérnék! Van Pisti számára egy ajándékom, de nem tudom hogy juttassam el hozzá. Csütörtökig Debrecenben vagyok. Segítsetek pls!

@TheVR_Jani

info@thevr.hu

1 Like

Helló Jani! Meglepetésnek szánom, remélem Pisti nem olvassa el. Szereztem egy bendzsót Pistinek, Debrecenben vagyok csütörtökig. Írd meg lécci hogyan juthat el hozzá. (amúgy nagyon jól néz ki , fekete, tok és+húrkészlet is van). Ha kell írd meg hova vigyem és mikor, vagy milyen postacímre adjam fel. Szívesebben adnám oda neked vagy Bazsinak mert érzékeny csomag.( a TLOU2 játszása közben mondta hogy mindenképpen be akar szerezni egyet és mostmár ha félreértettem hogy azt a játékban akar szerezni, akkor majd kirakjátok a falra ,vagy játszol rajta te). Nem a classic 5 húros de van benne papír a Fejeséktől és kicserélik 5 húrosra ha kéritek.

fúúú XD
Mire leesett XD

Bejelöltem, mert kettejük közül ő szokott többet fórumozni.
De ettől még nem én vagyok XD

@sonziii esetleg még te segíthetsz itt …

1 Like

Akkor bocs és lécci magyarázzátok el mert télleg láma vagyok, hogy üzenhetek Janinak vagy Bazsinak?

Tényleg bocs… csak a címzett volt rossz de közben asszem korrigáltam.

Meg legalább sikerült jól beégnem elsőre XD

Twitteren próbáld meg, ott aktívak.

Ahoz még ennél a fórumnál is lámább vok…

Próbálgatom ott is de nem tudom hogy kell ott direktbe üzenni valakinek. Egy tweetet már kiraktam de még nem érkezett rá semmi reakció.

Egyébként kösz a segítséget skacok…tényleg remélem hogy sikerül valahogy eljuttatni neki…

igaz de egymás twitterét figyelik
nem tudom ott van e privát megkeresési lehetőség de a public fal azonnal fail

oda még nem írtam hogy mi a cucc csak ide…

1 Like

Szerintem engedd el. Nem véletlenül nincs közvetlen elérhetőségük. Fórumot nem olvassák, emailt szintúgy. Twitteren tagelni tudod őket tweetben, de az sem garancia. Lehet nem látják, lehet le se szarják.

Az egyetlen biztos megoldás, ha tartanak megint valami eseményt, akkor ott személyesen odaadod. Azért ne pörögj rajta, mert jót akarsz, de ha nem jön össze te fogod szarul érezni magad.

3 Likes

nagyobb tartalomgyártóknak az ügynökség szokta ezeket intézni (pl Dancsó), a srácoknak nincs ilyen lehetőségük a Pentamedián keresztül?

Ne pörögjek? Franciaországban dolgozom, pénteken indulok vissza és nem tudom mikor jövök legközelebb…Te elengednéd a helyemben? Azt se fogja leszarni senki ha én szarul érzem magam.

Ezt hogyan tudom kideríteni? Mármint a Pentamédiát…

esetleg írsz nekik…