Akad az egész kép!

Sziasztok.
Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy már hónapok óta visszatérően,újratelepítés után is,fent áll az a probláma,hogy kompletten az egész windows akad ,a hang és a kép is egyaránt, R6-nál például “update rate” ikon a jobbfelső sarokban,de az összes többi játékban ,csakúgy,mint Withcer 1-2-3,Dying light, Dont Starve together.Igazából bárhol,bármikor. Van ,hogy 2-3 órán keresztül semmi probléma nincsen,máskor ,ahogy például a mai nap is,egyből bekapcsolás után előjött,és konkrétan használhatatlan.Se egy videót esetleg ,sem bármit nem lehet konkrátan használni,tehát nem játék függő probláma.
A Driverek frissitve vannak. Frissen van telepítve a windows, hdd,ssd elötte formázva.
Érzékeltetni nem igazán tudom ,de pl 60 fps helyett lezuhan 10 fps körülire,a hang akad stb. Ám de viszont a Ramok és a Videókártya és a proci sincs kihajtva sehogysem. TUdnátok esetleg segíteni?

UI: A Ramokra gondoltam esetleg,másik slotba való áthelyezése sem segített.

Konfig:

      . GIGABYTE B450M DS3H (ö1)		 
	.AMD Ryzen 5 2600 3.40GHz AM4 BOX Wraith Stealth hűtővel (ö1)		 
	.HyperX 8GB Fury DDR4 2666MHz CL15 KIT HX426C15FBK2/8 (ö1)		 
	.MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1 GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 PCIE (ö1)		 
    .TOSHIBA Desktop 1TB 3.5" 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100 (ö1)			 
     .SAMSUNG 250GB 860 EVO SATA 3 2.5" MZ-76E250B/EU (ö1)		 
    	 
     .CHIEFTEC GPS-600A8 600W (ö1)		

Előre is köszönöm szépen a segítséget <3

BIOS legyen friss. A tápot cserélném a helyedben.

1 kedvelés

Friss a Bios,de köszönöm a választ.

Pontosan honnan?

2 kedvelés
 1. Új EREDETI Windows telepít.
 2. NEM RAKOD FEL CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a GPU és AUDIO drivert. (Audiót is CSAK ha használod a Driver-es interface-t…ha nem akkor AZ SEM KELL)
 3. www.ninite.com -on kipipál amiket használsz, telepítő leszed és indít…ami felrak mindent bloatware nélkül.
 4. Love and Peace. (a 2.-es pont a legfontosabb. NO gyártói Driverek CSAK az nVidia oldaláról a GPU és a Gigabyte-os Audio HA kell…Minden másra ott a MasterCard…akarom mondani Visa…akarom mondani Windows :sweat_smile:)
2 kedvelés

Azert én a kettes ponttal tudnék vitatkozni. Néha nem árt felrakni a Chipset drivert, halokartya drivert, meg ilyen-olyan fimware frissítést. Persze előtte nem árt megnézni, hogy mit rakott fel a Windows, és mik a változtatások az új cuccokban. Nem egyszer volt gondom már a Windows által kiválasztott halokartya driverrel. És firmware meg microcode update sem hiábavaló szerintem. Volt már példa performance improvement-re. De természetesen érdemes attanulmanyozni a changelog-ot frissítés előtt.

1 kedvelés

Sőt, nem csak hogy nem árt, de szükséges feltenni valamilyen chipset drivert hogy minden flottul menjen.

1 kedvelés