Sziasztok Srácok! Gép vásárlás előtt vagyok +monitor
Érdekelne szerintetek érdemes e megvárni fekete pénteket…
Vagy itthon semmit sem jelent ez az egész…
Nektek milyen tapasztalatotok van?
Sziasztok Srácok! Gép vásárlás előtt vagyok +monitor
Érdekelne szerintetek érdemes e megvárni fekete pénteket…
Vagy itthon semmit sem jelent ez az egész…
Nektek milyen tapasztalatotok van?
Monitorra van esély, hogy lesz akciós, alkatrészek nem szoktak, ha lesz is minimális vagy átbaszás
sziasztok srácok azt szeretném kérdezni hogy mikor is lesz a fekete péntek ? csak mert én fülest meg billt akarok majd bezsebeléni és azért érdekelne hogy mikor lesz a választ előre is köszönöm !
Sziasztok!
Komplett számítógépet szeretnék összeállítani, általam összeválogatott alkatrészekből.
Szerintetek megéri várni nov 23-ig (Black Friday), lesznek VALÓSAN akciós termékek?
Csak azért kérdezem, mert van egy olyan megérzésem, hogy black friday napja előtt folyamatosan emelik majd az árakat, s azokat akciózzák majd le. Így magasabb árakat kapva, mintha most rendelném meg.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Mindig akad 1-2 jó deal, de komplett gépet nem feltétlenül ilyenkor éri meg venni.
A black friday arról szól, hogy “vadászol” egy-egy akciós termékre. Egyik helyen mondjuk ram akció van, hopp ráugrasz gyorsan, a másik helyen olcsók a monitorok, onnan azt veszed stb.
Nálunk sokszor 1-2 héttel korábban nyomják, mivel nincs olyan hagyománya mint az államokban, a dátumot se nagyon tartják emiatt, illetve így aki előbb csinálja az akciókat több eladást remél… szóval érdemes már korábban figyelni, mint Nov 23. Külföldön ezen a napon várható, sok helyen van akció, én pl Amazon.co.uk-n vettem tavaly Beo hangszórót kevesebb mint féláron a hazai árhoz képest, illetve egy Bosch akkus fúrót negyed áron, szintén hazai árakhoz képest.
Akinek most kell középkategóriás videózsuga, holnaptól ALZA-nál Sapphire NITRO+ RX 580 OC 4GB - 62e Ft.
Elvileg HyperX billentyűkből csak US layout van piacon, de bízom benne hogy rendelés előtt azért mindenki megnézi mit vesz… vagy ez balga gondolat?
Ja , akkor nem szóltam, nem tudtam h csak azok vannak de igen egyetértek @meteoric87 -el , sajnos tényleg az
Keresem azokat az “akciókat” amik nem átverések, h túlárazták és onnan le…
ez nem is rossz akció
kb 10ezerrel olcsóbb
ez is megéri kb
Sziasztok srácok! A Black Friday kapcsán csináltam egy videót, hogyan lehet a maximumot kihozni eme nemes napból. Sok az átverés és nem szabad csak úgy beleugrani, nagyjából erről szóval a videóm is. Remélem tudok vele segíteni: