Hát… most a legtöbb helyen 19-20e Ft, a 20% logi akció erre elég. Egy pár ezrest lehet fogni rajt.
Akciók, Dealek, Black Friday, stb
Nem tudom volt e már, Amazonon G920 110 font, 20 font hozzá a shifter, cuzammen idehaza szállítással kb 64k.
Igaz már elmúlt de volt ahol hétvégén is tart és gondoltam valakinek aki esetleg PS4-et venne jól jönne mert szerintem jó ajánlat. Sajnos én nem engedhetem meg magamnak most bár hezitáltam sokat.
Remélem hogy segíthetek valakinek ezzel az ajánlattal
Edit:
(Ha sikerült megvásárolni valakinek jelezzen illetve arról is hogy tènyleg megèri e ez az ajánlat ennyi játèkkal)
Tudom, tudom… nem Black Friday és a sátán butikjában van, de akkor is nagyon jó deal szerintem…
Igen, ennyiért már jó deal
Azért milyen érdekes, hogy a megjelenés után több mint 1 évvel elkezd versenyképes ár/értéket adni a Vega széria Persze a bányászat tavaly tönkrevágta az árakat.
Igen, én sem értettem a Vega árfekvését. És nem elég, hogy árban pofozgatják nagyon szépen helyre, de a megjelenéstől kezdve nagyon sokat tudtak rajtuk optimalizálni a driverekkel. Gondolom a HBM2 kicsit drágább… Ellenben az RX-eket nagyon szépen árazták, gyakorlatilag nem éri meg 1060-at venni, ami azért nagy szó, mert nem emlékszem, hogy az nvidiának valaha is lett volna kártyája, ami a középkategóriában és ár-érték arányban nem tud az élen lenni.
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING - 24e Ft:
XFX RS Radeon RX 570 TripleX 8GB - 58e Ft
Update: Ingyér SSD promó eddig tartott.
Garancia árulkodó, 24 hónap nem túl sok.
Andyson belső, valszeg nem túl jó ripple / noise. Sanda gyanúm a kondikon spórolnak, bár kibontva még nem láttam ilyet.
Ez se rossz ajánlat:
MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 - 79.890 Ft
Én 83.990ft ért vettem Black Friday-en
RX 580 4GB + Radeon Bundle (2 választható game) - 68e
ADATA XPG SX8200 480GB NVMe M.2 - 34e
Ami nem méreg drága az mind SLC cache + TLC. 970 EVO is. Nincs baj ezzel, különben sose lenne megfizethető konzumer SSD.
Nyilván akiknek kell a folyamatos nagysebességű PCIe X4 tempó, az zsebbe nyúl.
Héhé… Tlc és Mlc is lehet gyors, lásd pl. Smasung 970 evo/pro, vagy a 860 evo is Tlc, Mx500 pedig MLC. Slc nagyon ritka itt magyarországon, és ami van az is rohadt drága.
Ezek sem tisztán TLC vagy MLC drive-ok. Ahogy @sutyomatic is mondta, a bennük lévő cache általában SLC. Ezért van az, hogy amikor az betelik, drasztikusan vissza tud esni a sebességük, míg ha ez nem történik meg, akkor teljes sebességgel dolgoznak. Az adat az SCL cache-be kerül, majd onnan a háttérben a vezérlő szépen átpakolássza a már sokkal lassabb TLC/MLC chipekre.
Az ssd -nek így se úgy se tesz jót, ha írod, tehát szvsz szinte mindegy. Vigyázz az ssd -re, ne írd folyton, ha nem muszály, és akkor meghálálja. Pátyolgatni kell, és nem lesz baja. Ellenkezőleg elég rövid életűek.
Én kb. fél éve nyúzok (szó szerint… minimálisan se figyelek olyan dologra, hogy árt-e neki vagy sem…) egy 500 gigás Mx500-at, és nemrég lépett 98%-ba az “élettartam”… Hamarabb lesznek használhatatlanok a méretük vagy egyéb okok miatt… Kb. 2-3 hónapot egyedüli merevlemezként funkcionált a gépben. így játékok telepítése, törlése, némi torrent (filmek, sorozatok), stb felhasználással áll így a dolog. Ja és eközben új gépvásárlás is volt, ami fokozta a játékok telepítését és törlését, mivel sok mindent kipróbáltam, hogy hogy fut.