Aki ért a paypalhoz és segítene egy kisebb dologba az légyszi írjon


#1

Egy kis segítségre lenne szükségem a PayPallal kapcsolatban aki sűrűn használja és ért hozzá és segítene is az adhatna egy email cimet feltennék neki pár kérdést. (konkrétan Pénz visszaigénylés mert nem jött meg a rendelt dolog a többit emailbe)


#2

Nem egyszerűbb itt privátban? Azonnal látod, ha válaszol, chatszerű a kommunikáció. Én sajnos nem vagyok kompetens a problémádban, csak eszembe jutott.


#3

Teljesen jó az a megoldás is. Köszi hogy írtad:)


#4

Ha ebay, akkor ott jelzed és intézik az egészet.
Mivel nem részletezed, többet nem tudok mondani.


#5

Nem nem ebay sajnos:/


#6

Ba…zzz…ki! Akkor mi? Ha nem mondod el, honnan a kisujjunkból szoo…ívjuk ki?


#7

Ha érdekel privátba elmondom mert kicsit hosszas. Egy átverés amire rájöttem és ezért nyitottam a paypalon egy hibajegyet csak nem tudod hogy ilyenkor ha akinek utaltam leutalja a számláról akkor nekem a paypal vissza tudja ezt majd fizetni ahogy irja a vásárlói védelemben? vagy hogy oldja meg az ilyen ügyet?


#8

Fájt? Letört a kezed? Nem. És mit kell privátozni.
A paypal nem a sarki kocsmában pénzét elivó Józsibácsi. Bazi nagy mamut cég… Vannak direkt az ilyen esetekre fenntartott összegei. A másik végén meg ostorozza majd a tagot, akitől visza kell azt szereznie, de téged az nem fog érinteni.
Visszakapod a pénzed.


#9

Azért hoztam fel a privátot, mert aki itt is e-mailben meg fb-on akar kommunikálni, az félti az adatait. Ebből kiindulva gondoltam, hogy olyasmit akar közölni, ami a segítőn kívül másra nem tartozik. Ezek szerint nem.


#10

A teljes sztorihoz igen közölni akartam volna más infót amit nyilvánosan nem írnék ki, ezért ment a privátozás nem azért mert letört a kezem.


#11

De erre a kérdésre pont elég ennyi infó.


#12

Jolvan megbeszéltük


#13

Cikivolt,hogy nem jött meg a vibri és még a pénzt is lenyulták nah…attól még nem kell nekiesni az embernek… :smiley:


#14

Most akkor megoldódott a probléma? :smiley:


#15

jaja pedig kettőt rendeltem ahogy megbeszéltük, hogy az egyik neked jó lesz.


#16

Várni kell de valószínűleg igen.


#17

Uhh yess béjbiii :smile: