Alaplap csatlakozoi

Sziasztok!

Mai napom összeraktam az uj pc-met és el is indult, ment az összes venti, műkődött a videokartya is, minden, de viszont mikor be akartam lépni a BIOS nem tudtam mert nem érzékelte a gép a billentyűt se a pendrive-ot se. Szoval nem műkődik a usb portok a alaplap hatluja és a géphaz elejébe se műkődnek, pedig minden be van kötve, ami kéne, meg gyanítom, hogy se melyik csatlakozo se műkődik de azt nem tudom, de az biztos valamiért az usb nem akarjak érzékelni a billentyűt. Esetleg erre valami tipp?

,alaplapom: Asus strix rog b360

Szia ! Attól, hogy felpörögnek a ventillátorok még nem biztos, hogy a cpu is elindul a múltban találkoztam olyannal, hogy padlószőnyegen szereltek gépet és a sztatikus feltöltődés miatt rá szikráztak a deszkára.

Na de, ha bekapcsolod a gépet van valami kép, ergo, hogy nem talál semmit a disken vagy semmi ?

Ha nincs próbáld ki hogy a gput kikapod és az alaplapi hdmi-re kötöd a monitort, hátha van kép… ha nincs akkor valszeg kapott egy fülest a deszka !

Az alaplapi 8Pin-es csatlakozót rákötötted? Bármilyen képet ad a monitor vagy csak fekete az egész. esetleg ha az alaplapon van debug led akkor milyen szám/betű kombinációt ír?

Win 7 települt? Mert akkor ps2 perifériák elő és alalapi varázslás.

USB 2 portba dugd a billentyűzetet (a feketék)…az USB 3 portokba (a kékek) nem mindíg látja Windows-on kívül a perifériákat.