Alkalmi programlehetőségek (Teegrah-tól)

TEKERJ LE! FRISS ÖTLETEK ÉS ESEMÉNYEK LEGALUL! ^^

Sziasztok!

Mit szólnátok hozzá, ha egy kis közösség kovácsoló céllal szerveznénk egy nem hivatalos TheVR nélküli VR találkozót? :slight_smile:
Most, hogy végre van munkám, nincs időm élőben nézni a liveokat, és chatelni veletek. Arra gondoltam, hogy ha szép idő van (pl most vasárnap is az lesz), akinek van kedve talizhatna velem a Margit szigeten. :slight_smile: Abszolút kötetlen dologra gondoltam, kiviszem az állatokat, lehet labdázni, tollasozni, pokrócon fűben heverni, egyéb dolgokat játszani vagy sétálni, és közben beszélgetni.
Nem muszáj, hogy a téma a csatorna vagy a srácok legyen hanem úgy bármi. :slight_smile: A lényeg a jó idő és a szabadidő eltöltése. Ha pedig bejön, ebből lehetne rendszert csinálni. Mindenki akkor jön-megy amikor szeretne.
Arra is gondoltam, hogy kezdetben mindenkin legyen valami VR-os így megismernénk egymást és azok is megtalálnának akiknek (még) nincs TheVR-os cucca. :slight_smile:
Vélemény? ^^

22 kedvelés

egy közös ninjon túra?:smiley: vagy ilyesmi ?:smiley: vagy sport központú dolog?
jó ötletnek tűnik nekem amúgy

5 kedvelés

Akár az is lehet. Most elsőre én csak egy ilyen “csináljunk együtt valamit” és “ismerjük fel egymást” dologra gondoltam. :slight_smile: Frizbizni, labdázni stb. :slight_smile: De egy túrázásban is benne lennénk a kutyám meg én. :slight_smile:

Na mi újság budapesti fiatalság? :slight_smile: Csak Proto és én gondoljuk úgy, hogy jó lenne kimozdulni a jó időben? :slight_smile:
Az itt megbeszélt témákat élőben is folytathatnánk. :slight_smile:

1 kedvelés

Ez egy baromi jó ötlet :slight_smile: Sajnos nekem ez a vasárnap nem jó, de egy legközelebbi alkalommal szívesen csatlakozom, még ha utaznom is kell :grin:

Nagyszerű! :slight_smile: Igyekszem majd előre tájékozódni az időjárásról, és aszerint kinti-benti programot csinálni. :slight_smile:
Jövő héten azt mondják végig kaka idő lesz.
Jövő vasárnap akit esetleg érdekel: http://terraakva.hu/
Terra-Akva börze, benti program, 900ft a diákjegy és 1200ft a felnőtt.

1 kedvelés

Ó de szivesen részt vennék én is, de sajna angliában vagyok :pensive:, valaki még lakik itt??

Szerintem jó ötlet :slight_smile: Most vasárnap nekem is skippelős sajna. Gyereket és kutyát is tudok amúgy vinni, utóbbi most tüzel pont, szóval zárójeles még pár hétig :smiley:

1 kedvelés

Szerintem is nagyon jó az ötlet :slight_smile: Remélem, találunk majd olyan dátumot, ami viszonylag sokunknak megfelel :grin:

Király ötlet, bár most vasárnap nekem se jó. De majd biztos találunk megfelelő alkalmat.

Én is benne lennék ilyenben, de holnap nem érek rá :frowning:

Egy közös túrázást én is adnék!

Proto holnap ezért RÁD számíthatunk? :slight_smile: Meg ugye bárki csatlakozhat! :smiley:

Proto holnap ezért RÁD számíthatunk? :slight_smile: Meg ugye bárki csatlakozhat! :smiley:

Bocsi lemaradtam mi is lesz holnap? Xd

Drága ha csak ketten vagyunk az vr randi xd amúgy nekem csak annyi gondom van és szerintem nem vagyok egyedul hogy az ilyet jól előre kell megszervezni mert messze lakok és szabaddá kell tenni a napot utazas miatt meg a program miatt.

1 kedvelés

Én nekem anno barátnőm rokonaival és nekik a baráti társoságával volt szerencsém egy eszméletlen Tiszatúrához. Hasonló túrás valami szerintem is hatalmas ötlet.

Hát nem csak ketten mennénk mert a párom Nózikapitány is jön és neki is jön egy barátja. XD De jól van. :slight_smile: Mostantól mindig ha van programötletem kiírom és lehet rá előre jelentkezni és gondolkodni. :slight_smile: fentebb írtam egy jövő vasárnapi zárttéri rendezvényt, azt nézzétek meg. :wink:

benne lennék én ilyenekbe, de nekem legalább 2-3 hétre előre kell tudnom az időpontot. :smiley:

Igaz nekem is . Hogy úgy szervezzem a dolgaimat