AMD OS X telepítési probléma

Szeretnék Hackintosht a FinalCut miatt, viszont sehogy se akar összejönni, az alapvető probléma az, hogy nem nagyon van GTX 1080 kompatibilis verzió, mivel a a régebbit telepítem akkor az 7mb-ot lát a 8gb vramból, utólag ki is derült hogy ez a verzió nem is működik rendesen ezzel a kártyával, a Mojave az meg egyáltalán nem támogatja, írtam a supportnak ők a hs 1.13.6-ot ajánlják de az meg nem bootol. Hogy tudnám ezt megcsinálni rendesen?
Nem tudom mennyire ide illő kérdés, de nem volt más ötletem. Próbáltam a supportnak írni viszont mivel nem a legjobb az angolom nem tudom ezt így elmagyarázni nekik, a Google fordító se segített, tutorialokat nem találtam ami működik.
A választ előre is köszi😊

Ha Hackintosh-t akarsz akkor ott kezded, hogy a hardware-t “igazítod” a software-hez és nem az OS-t foltozod rá a hardware inkompatibilitásokra…

Első körben nézd át a Hackintosh fórumokon milyen HW ami most jól viszi az OS-t és szépen kezdj el csereberélni…HA tényleg azt akarod, hogy használható is legyen.

Teljesítményben viszont ne várj csodát… Az Apple tett róla, hogy NAGYON HW specifikus legyen a cucc.

3 kedvelés

Ahogy Xeno is mondta, a hackintosh azzal kezdődik, hogy megnézed milyen hardvert támogat a MacOS.

Ez általában Intel procit jelent, AMD videokártyával, de abból is olyannal amilyet szerelnek a Macekbe, tehát jelenleg a legerősebb a Radeon VII.

2 kedvelés