TheVR Fórum

Android adatmentés - fast boot

Sziasztok.
Párom telefonja (huawei ascend g7) meghalt és nem akar bekapcsolni. Viszont sok értékes adat van rajta. Ezekez szeretném lementeni. Viszont legtöbb esetben nem akar fastboot/recovery módba bootolni. Olvastam azt hogy mind3 gombot le kell nyomni. És olyat is hogy volume down, PCre rádug, majd elenged. Ez talán 2 alkalommal működött, és azóta semmi. Ha jól tudom, ez kell ahhoz hogy a HiSuite felismerje és hozzáférjek a tartalmához.

1, mi az ami miatt nem tudom így bootolni, vagy hogy tudnám ezt megoldani?
2, van-e egyéb módja az adatmentésnek?

Vidd szervízbe. Ők lementenek mindent.
talán még ilyen körülmények között is nyitva vannak :confused:

1 Like

Csak egyrészt ő külföldön ragadt, másrészt csillagáazati áron válalják az ilyeneket :c azért akarom őket kihagyni :smiley:

Honnan kellett volna tudni

Hoool? 3 -5 rongy

Nem mondtam hogy kellett volna tudni, csak elmagyaráztam hogy miért nem opció ez :smiley:
Tényleg olyan olcsó? :o nem tudom, kint horror áron vállalják, és itthon a PC-s adatmentések is drágák, így abból indultam ki hogy a mobilok is azok lesznek :smiley: de max akkor várunk amig leül a vírus és elintézzük itthon :smiley: köszi

1 Like

Ha esetleg konkrét helyet tudsz ajánlani, azt megköszönném, mert vannak ilyen pofátlan helyek xD ebből indultam ki :smiley: és a többi is csak azt írja hogy 4000fttól, de az is az alja, ha 16gb vagy több adatot kell, simán 10k fölött van azért az is :smiley:

https://www.arenatel.hu/adatmentes