Angolul levelező és társalgó partnert keresek! :D


#1

Hülyén fogalmaztam meg, de segítséget szeretnék kérni. Ha lenne valaki, aki heti egyszer tudna velem angolul levelezni és/vagy angolul beszélgetni, az nagyon sokat segítene.


#2

Szia szívesen segítek, viszont had kérdezzem meg, nyelvvizsgára készülsz? :smiley:


#3

Köszönöm. :slightly_smiling_face: én már nem készükök semmire, egyszerűen csak szeretnék “megtanulni angolul”. Tudok angolul, csak olyan gátlásos vagyok a beszédben és annyira máshogy gondolkodom magyarul, hogy utolsó esélyem, ha valaki beszélget velem :grinning:


#4

Hehe jah ezt meg tudom érteni, én is ilyen voltam 7 éve amikor elkezdtem napi szinten használni a nyelvet :slight_smile:


#5

Ha több emberre is ír neked az baj?


#6

Ha ez a kérdés nekem szól, akkor a válaszom dehogy baj. :slightly_smiling_face:


#7

:blush: persze, h neked szólt. :wink:


#8

nekem is ez a problémám… igazából amit mondanak rögtön megértem, meg ha szöveges beszélgetésről van szó egyből megy a reagálás, de ha elő beszélgetést kell lebonyolítani nagyon sokszor még a magyart is elfelejtem… ha most itt angolra váltana a fórum meg se érezném, de beszélgetni…


#9

Nekem is a beszéddel volt problémám, de szerencsére nálunk van céges angol oktatás, aztán kaptam egy nagyon jó anyanyelvi tanárt, aki nagyon sokat segített. Ha gondolod nyugodtan írhatsz forumon is privátban és beszélgethetünk.


#10

Sziasztok! @ursulinerplatz nem tudom hogy megfelel-e az ígényeidnek s az érdklődési körödnek, de mindenképp ajánlani tudom @kopicraftwork streamjeit. Angol nyelven többnyire angol chattel, jó hangulattal. Többnyire a VR chatlakök vagyunk ott viszont megesik hogy beesik 1-2 angol emberke is. A következő stream holnap ( 2018. 01. 05.) lesz itteni idő szerint estefelé.

Itt a twitch link hozzá: https://www.twitch.tv/kopicraftwork


#11

Köszi szépen Kispili! Totál Király vagy! :ok_hand:t2::+1:t2::smile::smile:


#12

Ha valakinek van az angollal gondja, akkor az nyugodtan írjon, legyen ez akár chat, akár bármi más.


#13

nekem is vannak gondok, bár sajnos én sosem tanultam. viszont kénytelen vagyok használnimivel külföldön élek :slight_smile


#14

Annyira jófejek vagytok, nagyon hálás vagyok ezért a közösségért :slightly_smiling_face: Kapom sorba a leveleket. Aki hasonló cipőben jár, mint én annak hajrá!


#15

Szia! :slight_smile:
Én tavaly szereztem meg a középfokú nyelvvizsgámat, és ha úgy van szívesen segítek. Nekem sem ártana még fejlődni, és gyakorlat teszi a mestert. :smiley:


#16

Nagyon szívesen segítek én is, ha esetleg nem lennénk elegen :wink::blush:


#17

Így olvasgatva ezt a topicot rájöttem, hogy nekem sem ártana egy kis gyakorlás.
Én eddig nem tudtam, hogy @kopicraftwork angolul streamel. Ezt tudva, mindenképpen benézek hozzád legközelebb.


#18

Halihó! Igen angol legnagyobb százalékban. De van hogy magyarul is… Mindenképp kukkants be ha tudsz. Holnap leszek. Nektek este felé, kb 22-22:30 körül :grin:


#19

Én sem tanultam soha , rám ragadt az évek alatt. :slightly_smiling_face:


#20

Mindenképp ott leszek.:slight_smile: