Apex: Legends indítási probléma


#1

A szituáció a következő: ahogy elindítom Originről a játékot, elkezdi tölteni, bejön az EAC, de miután betöltötte azután szimplán eltűnik és nem indul el játék. Valaki hasonló problémával találkozott már?


#2

Pontos konfig?
Játék volt újratelepitve?
File verification?
Driverek frissek?


#3

Szóval, játékot újraraktam, Origint újraraktam, drivereket épp nem, viszont Repair-t is adtam…kb mindent megpróbáltam amit lehet. Konfig pedig elég gyatra, de szerintem épp elindulnia csak kéne egy GT420-an…ha 5 FPS-el is, de elkéne induljon.


#4

Nem hiszem :smiley:
Nagyon régi az a kártya, szerintem kicrashel. 940MX van a laptopomban, és kb 20 fps-em van legalacsonyabb beeállitásokon 1080p-ben szóval szerintem add fel. 2080Ti-al ultrán 4K-ban alig éri el a 60FPS-t. Nincs túl jól optimalizálva (remélhetőleg egyelőre), bár el kell ismerni hogy jól néz ki a játék


#5

Szerintem is a VGA lesz a probléma. elég gagyin optimalizálták. 1080 ti-n játszom mediumon 1440p ben 100-140 fps között.
Ultrán volt, hogy droppolt 70 alá bőven.


#6

Na jó, csak kíváncsi voltam, mert több embernél láttam ezt a problémát.


#7

Azért majd nézd meg szerintem, hogy használja e a VGA-t egyaltalan, mert nekem pl eleinte az alaplapit próbálta nyomatni, és csak néztem hogy nem megy 20 fps fölé.


#8

Ha el se indul, akkor is kéne használja a GPU-t?:sweat_smile: