Apple Watch vásárlás

Sziasztok!

Tervezek venni egy Apple Watch-ot, de mindenféleképpen egy laptop után (nem apple), mert most megyek egyetemre. Ezt azért mondtam el, hogy nem most szeretném megvenni, csak most “aktuális” és nézelődök. A kérdés az lenne, hogy nektek mi a tapasztalatok, úgy amblokk az okosórák terén és magával az Apple-lel? Gondolok itt arra, hogy megérte-e Nektek okosórát venni. Megéri-e most Series 2-t venni vagy érdemes-e várni a következő Series-re? Nagy-e a különbség a Series 1 és a 2 között? Mennyit fog esni az ára a Series 2-nek, ha jön a következő generáció? A srácoknak milyen óráik vannak, mert már nem jön tőlük a teszt és ott gondolom elmondták volna? Egyelőre ennyi kérdésem lenne. A válaszaitokat köszönöm! :wink:

#WeAreTheVR

Mire szeretnéd használni? Vagy talán jobb kérdés, hogy mit vársz tőle?
Mivel egyetemre mész, többnyire egy sima óraként fogod használni, mert szerintem elég zavaróak az értesítések.
Akkor a kérdésekre a válaszok:

  1. Nekem munkám során sikerült kapcsolatba lépnem egy series 1-es verzióval, alig vártam hogy vissza adjam :smiley:, agybajt kaptam, hogy minden szarért rezgett a csuklómon és miután szépen elkussoltattam még így sem bírt ki egy egész napot töltés nélkül.
    Azt az összeget nem fizetném ki, egy ilyen kütyüért.
  2. Általában nem érdemes várni a következő szériára, de talán szeptemberben jön, szóval azt még megvárhatod.
  3. Series 2-es aksija jobban bírja.
  4. Használtan minimálisat fog esni, újonnan nem valószínű(apple-éknél nem szokás).
  5. Nem emlékszem mondták-e, de az alapján, hogy mikor vették, szerintem Pistinek egy Series 1-ese van Janinak meg egy Series 2-ese.

Hát elsősorban edzéshez használnám, mert futásnál elég zavaró a telefon, a konditeremről nem is beszelve. Igazából normális órám sincs és gondoltam akkor veszek egy okosat. Mivel iPhone-on van ezért nem volt kérdés, hogy melyiket válasszam. Köszönöm a választ. Van még időm gondolkodni bőven.

Nekem Series 2 van, fekete gumi szijjal, csak sportolashoz hordom. Ha sportolashoz nem hasznaljatok akkor full felesleges ennyi penzert. Turazni imadom hordani, sosem mondanam, hogy kenyelmetlen, legyen szo futasrol vagy akarmilyen mozgasrol. En ora ■■■■ vagyok es szazszor szivesebben hordom a 35 eves Doxa oramat amit a nagypapamtol kaptam, mint ezt a modern keramia cuccot. Sokkal elegansabb, nem gondol majd senki egy elettelen geeknek. De amugy meg, kit erdekel masok velemenye. Igy magamtol ennyit, ha valami kerdesed van nyugodtan tedd fel es igyekszem veled megosztani a tapasztalataimat.

Ha melóhoz / sporthoz nem kell akkor nem hogy ennyiért, hanem úgy egyáltalán felesleges az okosóra. Inkább nézz ki magadnak valami fasza automata órát, mechanikus vagy solar kvarc is.

Én most vettem magamnak egy olcsó Seiko automatát (SNK803), meg egy olcsó bőr szíjat hozzá spanyolból. Szíj tegnap jött meg, ma reggel kicseréltem. :slight_smile:

Az egész produkció nem volt 30e Ft-ba.

###:warning: Vigyázat szőröskéz veszély! :warning:

Az a baj, hogy én nagyon szeretem a tech cuccokat, ezért is gondolkodom okosórában, de nem vetem meg a hagyományos dolgokat sem. @sutyomatic nem rossz kis óra. Tetszik. Ez az egyetlen órád?

Én is abból következtettem, hogy mikor vették, tudtam, hogy Jani később vette, mint Pisti és én is ugyanerre jutottam.

Szep ora, tetszik a szine. Lehetne egy oras topicunk is, rendszeres latogatoja lennek. (bocsi az ekezetekert, meloban csak nemet billentyuzet van).

1 kedvelés

Ha gondolod ezt átnevezhetjük. :wink:

Hát… valahol van még egy régi Pjobeda, meg egy Casio manager telefonkönyves old school LCD-s kvarc elásva a csetreszek között valamelyik szekrény mélyén.

Akkor te se vagy nagy órás, ha jól értelmezem. Nekem is van egy Puma sport órám, ami még egy Sparos promobol származik csak költözés óta “nyoma veszett”. Többször is kerestem már, de sajnos nem lett meg. :frowning: Részben ezért is szeretnék órát, mert nem hinném, hogy meglenne, de ha már sajnos így alakult akkor már egy okosat.

Főleg az a lényeg hogy mire használnád. Én is terveztem de lemondtam róla. Inkább egy Riftet vettem az árából. Ha csak óra gyanánt használnád nem éri meg. Ha meg akarod nézni az időt akkor csak előveszed a telefonod. Viszont ha a rajta levő programokat kihasználod, gondolok itt mondjuk sport közben a különböző adatok nézésére, email olvasás, dolumentumok gyors elérése stb. akkor szerintem megéri. Kihasználtság függő.

Ahogy mondtam sporthoz használnám.

En meg szeretnem eladni az orat, de egyszeruen nincs ra kereslet.

Milyen órát?

Apple Watch Series 2. Fekete, keramia, fekete szijjal. De a svajci kulakok ha vesznek akkor megveszik a szalonban. Pedig csak 2 honapos es 2 ev garancia is van ra. Mindegy, el lesz a tobbi ora kozott a fiokban. :smiley:

Kerámia csak fehérben van!! Ha csak te be nem festetted vízfestékkel! :laughing:

Engem érdekelne, ha nem kellene laptopot venni az egyetem miatt csak az a baj, hogy anélkül meghalnék.

Én nagyon szeretem, szintén Series 2 van, fekete a vinly vagy milyen szőtt szíjjal, nem beizzadós, szellőzik az ember karján, kényelmes viselet, sokat hordom, főleg azért vettem, mert a másik órámat nem akarom annyit “koptatni”, picit más értéket képvisel… de hétköznapokra ez tökéletes, vízálló, strapát jól bírja. Amit imádok benne hogy mindig tudom ha hívnak, illetve remekül meg lehet vele kerestetni a telefont :smiley: Sport funkciók is jók, főleg sétákat, túrákat szoktam loggolni vele, de úszásnál is nagyon szuper, hogy beállítod a medence hosszát és számolja, hányat fordultál.

2 kedvelés

Ezt nem is tudtam, hogy ilyen “pontosan” méri az úszást.