Ashen


#1

Gamescomon mutatták be ezt a játékot is. Esetleg aki nem látta érdemes rálesni. Action RPG. Linkelem a gamescon trailert.


#2

Eszméletlen jó lett ez a játék! És valami káprázatosan néz ki szerintem! Steam-en még nem elérhető sajnos viszont az Epic Games Store-ban már megvásárolható! Aki szereti a Souls-like játékokat az ne habozzon!


#3

Kicsit féltem a játék fejlesztőit. 1,5 évig Steam-en hirdették a játékot, majd az utolsó pillanatban, bármiféle kommunikáció nélkül a közönség felé találták ki, hogy csak Epic Games Store-ban lesz elérhető, Steam-en soha.
A gamerek egy nagy része úgy döntött, hogy köszönik szépen, egy új platformra csak miatta nem fognak befizetni (jópár ezer Steam-es vevőről van szó a fórumokat olvasva).

Azért döntöttek így a fejlesztők, mivel a Steam a bevétel nagyobb részét kérte volna, mint az Epic Games Store. Viszont így jóval több bevételtől estek és esnek is el, hiszen ezrekkel kevesebb darabot tudnak eladni, mivel rengetegen csak Steam-en vették volna meg, máshol nem hajlandóak.
Reméljük, hogy nem fogja ez a fejlesztőket rosszul érinteni, és végül visszahozza nekik a játék így is a pénzt! :slight_smile:


#4

Hát igen, érdekes húzás volt ez a fejlesztők részéről. Nekem személy szerint nincs ezzel gondom. Steam-en kívűl csak az Uplay-t használom szóval nekem belefér mégegy platform/kliens. Remélem lesznek így még páran, mert megérdemlik a fejlesztők a pénzt/pozitív visszajelzést!

Remélem a játék kellően hosszú lesz, és akkor tényleg egy rossz szavam sincs még az első ránézésre relatív kicsit magas ár miatt sem.

Mindenestre bízom benne, hogy nem foglaltak szerződésbe semmi kizárólagosságot és később steam-en is megjelenik, hogy mégtöbb emberhez eljusson!


#5

Nézzük csak, steam, uplay, origin, gog, epic. Azért ez már így tényleg kicsit sok kezd lenni… :smiley:
Szerk: oh, van még battle.net is :smiley: meg a twitch is csinált launchert… :ok_hand:
https://culturedvultures.com/pc-gaming-has-too-many-goddamn-game-launchers/