TheVR Fórum

Assassin's Creed 2 magyarítás segítség

Sziasztok! Szia @thereal_thevr_pisti ! Sajnos nem tudtam nézni élőben a Mai (hétfői) Stream-et, amikor is elkezdtétek a második részét az AC2-nek. Én is mostanában álltam neki és látom, hogy ugyan abba a hibába estetek mint jómagam is. Eredeti a játékom, lemezes verzióba vásároltam, de a kódját beaktiváltam Uplay-en, hogy ha történne valami a lemezzel, vagy nem lenne lemez olvasóm, ne legyen probléma. Hát nem is kell mondanom, akadt is próbléma most rendesen. Még hozzá az, hogy bármit is csináltam, nem tudtam felvarázsolni a magyaritást a játékhoz. Napokon át próbálkoztam minden féle beállítással, telepítésssel, kutyulással, de…

VÉGÜL SIKERŰLT FELRAKNI A MAGYARITÁST!!!

Szóval annyi volt nálam a lényeg, hogy lemezről kellett feltelepítenem, vagyis, egy régebbi verzió kell legelőször a játékból.

  1. Telepíts egy régebbi verziójú Assassin’s Creed-et.
    (ajánlom a lemezes verziót)
  2. Telepítsd a magyarítást a játék mappájába
  3. a Uplay kliensbe add meg az AC2 mappáját a játékhoz.
  4. Update-elés után játszható magyarul a játék.

Ha esetleg így sem megy, akkor feltölthetem/belinkelhetem a nálam lévő fájlokat, amit nem tud felülírni a magyaritás. Hát ha jó lesz.

Remélem azért tudtam segíteni! További jó játékot!!! Pacsi mindenkinek!
We Are The VR!!! :smiley:

Üdv! nekem sajnos sehogy sem akar összejönni… :confused: ami azért is vicces mert régen semmi probléma nem volt vele… feltelepítettem a játékot a magyarítást és ment gond nélkül, de most hogy újra feltelepítettem az AC2-őt felraktam a magyarítást és a menüt azt le is fordította, de a játékban nincs eltűnik a felirat… megpróbáltam újra telepíteni a magyarítást de akkor meg kiad egy hibakódot, hogy nem sikerült módosítani a DataPC.forge és a DataPC_extra.forge fájlt… :confused: Tudna nekem segíteni valaki? Mert az angol tudásom az gyenge egy ilyen történet pár beszédeihez!

Ahogy én mondtam, az úgy nem megy?

Nem sajnos úgy sem sikerült :confused:

Eltudnád nekem küldeni a magyarosított DataPC.forge és a DataPC_extra.forge fájlt?

Szia!
Eltudnád nekem is küldeni a magyarosított DataPC_extra.forge és a DataPC.forge-ot?

Bocsi, elég rég nem néztem erre, ne haragudjatok!
Osztom is a linket.

DataPC.forge
DataPC_extra.forge

A feltöltések 2017.09.20.-ig érhetőek el, utána törlésre kerülnek.

Remélem ezzel már jó lesz a magyaritás.

Szia. Nekem már jó lett vele :slight_smile:
Köszönöm szépen!

1 Like

Hello, sziasztok. Én ma vettem meg a játékot egy kis nosztalgia kedvéért steamen keresztül, beaktiváltam a játékot és feltettem a magyarosítások.hus verziót. Viszont a magyarosítás telepítésekor kiírt egy hibát ami miatt nem működött megfelelően. Majd feljöttem ide hátha találok valami segítséget, találtam is kettő fájlt, először az 1.t tettem fel viszont attól kifagyott a játék indításkor . Ez után a második linket is megpróbáltam , behelyeztem a fájlt, most a menü magyar is de a játékban eltűntek a feliratok. De pl az,hogy “nyomj meg valamilyen gombot” az megvan, de a szövegek nincsenek meg , pedig bekapcsoltam a feliratokat és még sincs felirat, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném !

Mind kettő egyszerre kell.ha úgy sem jó, próbáld meg újratelepíteni a magyarítást.
Egyébként nem tudom, hogy vann-e különbség a steam-es és a uplay-es verzió között, mert ez uplay-es.

Heló sziasztok, nos a probléma sajnos továbbra is adott. Megvettem az Assasin’s Creed 2-őt , a magyarosítás fent van ,a játék maga magyar is . Viszont a feliratok nem jelennek meg a játékban hiába kapcsolom be,hogy "feliratok : BE " , valaki erre esetleg valami tippet tudna adni :disappointed_relieved: ? Előre is köszönöm

Leírtam a menetét.
A lényeg, hogy előbb egy régebbi verziót kell telepíteni, arra ráhúzni a magyarítást, majd csak ezután jöhet a játék frissítése.
De ezért is linkeltem feljebb a fájlokat. Ha azokat letöltöd és felülírod az eredetieket, akkor azokkal jó lesz már.

Sziasztok!

Sajnos lemaradtam a file-okról. Megtenné valaki, hogy újra belinkeli?
Köszönöm.

Szíves elnézéseteket kérem.
https://drive.google.com/open?id=0B_v4_sKuxUJ1ZXVNMVBxWExCZFU

A menet ugyan az. A két DataPc-s fájlt átmásoljátok az AC2 könyvtárába, majd telepítitek a magyarítást.
Ez a link már remélem meg fog maradni. :smiley:

1 Like

Köszi

Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám a magyarítással kapcsolatban! Az, amit egy fenti hozzászóló is említett: Steames az AC2-m, a linkben található fájlokat letöltöttem, bemásoltam. utána telepítettem a magyarítást. Teljesen magyar lett a játék, viszont a feliratokat nem jelenítni meg. Esetleg valami megoldás, ötlet?

Steam-es AC2-vel sajnos nem tudom letesztelni ezt a módszert. Esetleg, hogy kimásolod a CD kulcsát, majd uplay-esbe aktiválod… talán úgy menni fog.
Amit ahogy írtam, nekem az úgy működött.

A uPlay össze van kapcsolva a steammel, ugyanaz a kulcs tartozik mindkettőhöz, no mindegy, majd csak lesz valahogy :smiley:

Üdv srácok! Remélem még nézegeti valaki ezt a topicot! :smiley: Lesem az internetet egy ideje, hátha találok valami megoldást erre a magyarítás problémára, de egyenlőre semmi. :frowning: Valamelyikőtök esetleg tud valamit mondani ezzel kapcsolatban? :smiley:

Nem működik az amit leírtam?