Assassin's Creed Odyssey

Sziasztok!

Assassin’s Creed Odysseya játékkal kezdtem el játszani. Az elején semmi gond nem volt. A szigeten minden küldit végig vittem, majd onnét elkerülve szinte 5-10 percenként kidob az asztalra. Próbáltam az ablakos módot, de az sem segített. Találkozott valaki hasonló jelenséggel? Ha igen, tudta-e valamivel orvosolni?

Konfigurációm:

AMD RYZEN 5 2600
MSI B450 TOMAHAWK
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 OC 4G
HyperX 8GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Predator sorozat

1080p high beállítás mellett játszom. A játék viragbolti. Az eredeti is ilyen lehet? Ha biztosan tudnám, hogy nem, akkor megvenném.

Válaszokat előre is köszönöm!

Én játszom vele, a játékkal nekem nincs gond.
Próbálj meg egy Malwarebyte vizsgálatot.
Nem nyomsz meg véletlenül egy win+d-t?

Közvetlen uplayről indítod, vagy steamen vetted?
Egy fájl-ellenőrzést és javítást futtass le, hátha az segít.

Írtam, hogy viragbolti. :blush:

Óh. Azon átsiklottam.
Akkor ez van.
Megveszed és megy. Több millióan végigvittük.

Megveheted. Az eredeti jó.

1 kedvelés

Köszi a gyors választ.

A Steam akció keretében vettem nem rég én is a gold editiont és egyébként nekem is ezt csinálja. Azt hittem a kontroller miatt, de akkor másnak is előfordul. Nincs crash, nincs vírus, minden más jó csak ez game csinálja, kippattint az asztalra mintha windows gombot nyomnék (pedig az is tiltva van).

image
Linken a megoldás
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335&l=hungarian

Néztem, jók a fájlok, nekem nem omlik össze a játék tehát nem crash to desktopról van szó. Simán mintha windows gombot vagy alt+tab-ot nyomnál, után simán csak rákattintok az ikonjára és megy is tovább. Nálam nem fordult elő 5-10 percenként de volt többször is az eddig beletett kb 10 órám során.

Akkor ott valami fut a háttérben, amivel nem szeretik egymást.
Nekem a For Honor van fasírtban az Lg One Screen-el. Játék előtt le kell lőnöm a progit, különben az is letálcáz.

Erre gondoltam én is, de azóta nem toltam így nem kezdtem neki kutakodni.

Nálam a játékprogram teljesen bezárul. Azaz nem tevődik le az asztalra. Olvastam külföldi fórumokat, de nem találtam megoldást rá. :thinking:

Ha crashed van az viszont lehet törés miatt van, amire nem biztos hogy fogsz megoldást találni. Érdemes beszerezni valami akció keretében, a lunar salen steamen 20 euro alatt volt.

A steamen is olvasom, hogy az eredeti játék is produkál összeomlást. Így egyelőre a tört verzióval bíbelődök még egy kicsit. Azért írtam ide, hátha valaki már meglelte rá a megoldást. :roll_eyes:

Én is tört verzióval játszottam és soha semmi baj nem volt vele. Amúgy honnan szedted le? Nem minden torrent megbízható. Megpróbálhatnád kikapcsolni a vírusírtót, az is bezavarhat, vagy az eredeti CPY cracket felülírni a játék könyvtárába. Más játékoknál nincs probléma?

Az ncore oldalról szedtem le. Vírusirtónincs, csak ami alapból a win 10-hez van. Más játéknál nincs baj. Resident Evil 2 remake vagy a witcher 3. Egyiknél sincs ilyen bajom. A crack-elés megtörtént, hisz akkor nem is indult volna el. A szigetes kezdő kuldiket megcsináltam, aztán onnét elhajoztam és azóta lépked ki 5-10 percenként.

Akkor lehet épp ez a baj. A Windows Defender okozhat ilyen problémákat. Próbáld ki az Avastot, ingyenes és amellett hogy nagyon jó védelmet ad, nem zavar be a játékoknál. A videókártya driverét is frissítsd.

1 kedvelés

Köszi szépen a tippeket!

Senkit nem buzdítottam semmi olyanra, hogy lopjon szellemi terméket vagy bármit. Csak kérdéseket tettem fel és válaszoltam a kérdésekre.

Csak idézet volt a szabályzatból. Nagyon hajoltatok az ajánlások felé.