Assassin's Creed Unity


#2

Nem véletlen. Ügyes marketing, le a kalappal.


#3

Köszönöm, hogy megosztottad. Végre van mit játszanom! :smile:


#4

Ennél szarabb weboldalt se láttam még. 20 perce próbálkozok megvenni a játékot, és minden lépésnél kicrashel, mindig eggyel tovább jutok, de most az utolsó gombnyomásnál végleg feladta :smiley:


#5

Klinesben azonnal tudod claimelni.


#6

Hol? Nem szoktam használni, fogalmam sincs hogy mit hol kell


#7

Uplay-be belépsz (ha nincs akkor letölt+reg) utána ott lesz lesz kb a címlapján. A kliens amúgy is szokott kelleni a futtatáshoz.


#8

Egyrészt nyilván. Másrészt azért el tudom hinni nekik, hogy fontos. Sok szempontból lehet szídni az AC-kat, de irtózatos melót raknak bele, hogy a világot megteremtsék. Ezt elhivatottság, alázat és érdeklődés nélkül nem lehet. Ezt úgy mondom, hogy eddig életemben 1 AC-t játszottam végig és nyerte el a tetszésemet, az Origins.


#9

És ne felejtük el hogy ez nekik is sok pénz, ingyen osztogatják az egyik játékukat (mégha nem is egy új darab), és 500k eurót adományozott a Ubisoft a felújításra.


#10

Meg amúgy is a Ubisoft rengeteg játékot adott már ingyen:
Anno 1602
Assassin’s Creed Revelations
Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed IV Black Flag
Assassin’s Creed Unity
Assassin’s creed Chronicles China
Beyond Good and Evil
Far Cry 3 Blood Dragon
For Honor
Prince of Persia: The Sands of Time
Rayman Origins
The Crew
Tom Clancy’s Splinter Cell
World In Conflict

Szóval ja, ügyes marketing, hogy pont ilyenkor meg stb. de igazad van, hogy attól függetlenül, hogy nem mindig sikerül, azért sok munkát tesznek bele a játékukba.


#11

Meg amikor nem sikerül, az se azon a személyen múlik, aki évekig dolgozott csak a Notre Dame modelljén. És még hány ember tesz bele ezekbe apai-anyait, csak sajnos a bugos game kollektíven nyomja rá a pecsétjét mindenki munkájára.


#12

Személy szerint nektek mi az a bug ami még a Notre Dames részre is rányomja a pecsétet? Milyen tapasztalataitok vannak?


#13

Engem aztán hidegen hagy mennyi munka van benne, ha egyszer szar és minden évben kiadják valami más mappal és más skinekkel…
Olyan, mint a FIFA.
Másrészről meg nem kell aggódni megtérül ez nekik jócskán, szarrá keresik magukat, nem jótékonyságból adják ingyen, minden a marketingről szól a mai világban.


#14

A Unity ben, a Black Flag ben és az utánuk lévő játékokban sem találtam bugot. :slight_smile:


#15

Akkor az volt a bug, hogy kerested és nem jöttek elő :slight_smile:


#16

Én az elsőt és az utolsót nem játszodtam végig, a többit mind, csak a black flag ben találkoztam egyetlen egy buggal :smiley: (na meg az 1 es az tényleg teli van dögig :joy: )


#17

Én azt nem értem hogyan lehet több mint negyven giga a játék, az AC Origins összehasonlíthatatlanul nagyobb terekkel dolgozik és sokkal több tartalom is van benne, de ugyanúgy negyven körül van. Valami grafikai csomag? Nem lehet ezeket mellőzni? Nekem elég a medium beállítások.


#18

egy gamet nem lehet máshogy csak egészében leszedni, nincs olyan hogy a medium quality vel rendelkező grafikai csomagot szeded le, vagyis a UBI nem tervezte ilyennek a játékot egyik részénél sem.


#19

Csak kellemetlen hogy olyan tartalmakat erőltetnek rám amiket sose használok. Felesleges nyelvi fájlok, ultra textúrák, magas bitrátájú átvezető videók, stb. Az lenne a jó ha az adott kliensben be lehetne állítani hogy milyen minőségben szeretnél játszani és ettől függően alakulna a játék mérete. Engem nem érdekel hogy néz ki, lehet akármilyen pixeles a kép csak legyen jó a játékmenet.


#20

Ezzel sajnos te vagy a kisebbség. Egyébként 40 giga ma egyáltalán nem számít soknak. 100-140 már lassabban csordogál le, ha nincs megfelelő netsebesség, ott már problémásabb ez.


#21

amúgy ha úgy lenne ahogy mondod és esetleg később be akarnál kapcsolni egy olyan opciót amihez a patchet nem töltötted még le, elég problémás lenne mindig frissíthetni a klienst hogy tudja a kívánt beállításokat csupán azért hogy helyet spórolj. Továbbá hibákat okozhatna… Maximum úgy mint pl a World of Warshipnél hogy van SD meg HD kliens és akkor mindenki eldönti mit akar… De ott is csak 2 GB különbség van a kettő között