Asus Claymore vagy Corsair K70 Mk.2

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy valaki közületek használ Asus Claymore-t vagy Corsair K70 MK.2-t?

Mert arra lennék kíváncsi, hogy nektek mi a tapasztalatok róla. Hála az égnek volt szerencsém egy rövid ideig kipróbálni mind a kettőt de nem tudok egyenlőre dönteni…

Válaszokat előre is köszönom :slight_smile:

@xeno A Corsair K70 pápa :smiley:

2 Likes

Én red switches Claymore-ral nyomom. Szerintem fasza de ez mindig is egyénfüggő volt.

Nekem nagyon durván bejön a Claymore, de van már mehanikus billentyűzetem, talán majd egyszer :smiley: Most is numpad nélküli billentyűzetem van, csak olyat vennék legközelebb is.

Amúgy ha kipróbáltad mindkettőt, akkor neked kell tudni melyik tetszik jobban. Nincs rossz választás.

Nekem van Corsair K70 Mk.1 és Mk.2 is itthon. Mint a tank olyan a felépítése és az iCue az egyik legjobb software a jelenlegi piacon. Nekem mind a 2 brown switch-es és boldogabb nem is lehetnék vele :slight_smile:

A Claymore-nál azért jobb a build quality-je és ami nállam a K70-et abszolut a csúcsra emeli, hogy nem rakták tele mindenféle kiálló haszontalan designelemmel meg fiszítéssel. Letisztult egyszerű és bombabiztos.

@Xeno nekem egy Rapidfire-t volt lehetosegem kiprobalni es nagyon tetszett :slight_smile: am viszonyitaskeppen milyen a hangja a brown-nak? Inkabb a pirosfele húz vagy a kék felé?

Youtube :slight_smile:

A kettő között van, a piros lineáris, a brown és a blue tactile, de a brown kevésbé kattogósabb.

Viszont itt is van különbség, lásd:

A rapidfire az teljesen lineáris. Én azokat pl. nem szeretem mivel nincs meg a “tactile bump” mikor aktuálódik… mivel sokat gépelek nekem fontos a visszajelzés + szeretem is érezni és hallani a határozott klikk-et.

Tudsz rendelni neten egy test board-ot az összes switch típussal, hogy kipróbálhasd meik ami neked leginkább fekszik. (Nem is drágák)