Asus Gtx Dual 1070 gond

Sziasztok!

Van egy Asus dual 1070-es kártyám a bedöglött 970 helyett. Ami a gondom vele hogy ha játszok akkor természetesen felpörög csumára a venti, viszont ha a desktopra visszalépek és kellően kihül a GPU (jelene esetben 37 fokra hült), akkor se lassul vissza a venti. Driver legfrissebb. Se ASUS GPU Tweak II-be se MSI Afterburner-be történő fan speed állításra nem reagál.

Szerviz?

1 Like

Meg lehet nézni nincs e frissebb bios a GPU-hoz, hátha segít.

Programban nem állítottál el valamit? Mármint a kártyáéban. Gondolok itt állandó, magasra állított fordulatszámra, vagy irreálisan alacsonyra állított cél-hőmérsékletre.
(Assus kártyaprogival nincs tapasztalat, csak tipp)

Hali! Szervíz nem lenne sajna egyszerű, és nem is hiszem hogy nem küldenének el a francba, mert a kártya müxik. Plusz németbe lett véve, természetesen garis, de az oda vissza postázással hetek telhetnének el.

Alaplap legfrissebb bios, legfrissebb nvidia driver.

Nem. Minden auto. Amit észrevettem még hogy a halk ventit kézi vezérlésre állítva gyorsítani tudom, de utána segesség visszavételre nem reagál se az asus se az msi progiban, plusz egyik se mutatja hogy mennyivel pörög éppen (értsd 0%-ot ír mindkét progi)

Nem feltétlen kell oda visszavinni, ahol vetted.

Felhívod őket és megkérdezed.
https://www.asus.com/hu/support/service-center/hungary

Sőt, még ilyen is van:

Tessék felhívni őket.

Töröld le az msi progit. Lévén alapból assus a téma. Lehet a két program veszett össze valahogy. Egy próbát megér :slight_smile:

Én előbb törölném le az Asus programot… Az Afterburner magasan a legmegbízhatóbb OC/vezérlő szoftver.

Próbáltam a két progit együtt és külön-külön is.

Az lesz. Köszi a tippet.