Asus Prime B350 plus hűtés

Sziasztok!

Nemrég vettem egy használt alaplapot (ami a fenti),és a kérdés,hogy a hátuljáról a lemezt hogyan tudom sérülésmentesen leszedni?

Előre is köszi a segítséget! :slight_smile:

Szia, nekem ilyen lapom van, és nem vagyok biztos benne, hogy melyik lemezre gondolsz… Ami a proci alatt van? Azt úgy tudod leszedni, hogy kicsavarozod a két fekete műanyagot tartó csavart, amire a hűtő menne, és akkor le tudod szedni. De miért akarod leszedni? Arra megy a procihűtő, gyári vagy utángyártott, abba kell becsavarni :smiley:

Másik hűtőt szeretnék tenni a helyére,bár tény,azt nem néztem meg,azzal a lappal kompatibilis-e a dark rock pro 3 (elvileg nem kéne annak lennie :smiley: ). De nekem oda van ragasztva,nem jön le simán,és igen,arra gondoltam,ami a proci mögött van :smiley:

Nem kompatibilis a kettő, ehhez asszem kell rendelni egy kompatibilis talpat, hogy fel tudd szerelni, de ingyen van azt hiszem. Volt egy ilyen topic is, majd kikeresem.
Hát nekem lejött, ahogy kicsavartam a csavarokat, alig bírtam felszerelni a gyári hűtőt a hülye rugós csavarok miatt. :smiley:

Igen,azt a topicot én hoztam létre,és meg is jött az am4-es kit :smiley: csak mondom,nekem ott rá van ragasztva a gyári hűtőjének a proci mögötti része,így nem igazán merem nagyon tépázni,elég erősen tartja :confused:

Aha, így már összeállt a kép… :smiley: Hát mondom, nekem egyből leesett, ahogy kiszedtem a csavarokat a fekete műanyagból. Rákerestem a neten, vannak, akiknek lejött úgy, hogy némi nyomást gyakoroltak azokra a részekre, ahol a csavarok voltak, ott némileg átlóg. Vannak, akiknek annyira ráragasztották, hogy hajszárítóval kellett meglazítaniuk a ragasztót… hát nem biztos, hogy én rámennék hajszárítóval az alaplapra.
Elvileg pedig le kéne jönnie relative könnyen.

Valami melegítéssel én is próbálkozni fogok holnap,aztán meglátjuk

Csak óvatosan, mert a túl nagy hő árthat a forrasztásoknak. Azt írják, hogy messziről melegítsd hajszárítóval, majd akassz be mögé fogselymet és azzal “vágd le” a lapról.

1 kedvelés

Hálás vagyok,hogy utánajártál helyettem,köszönöm! :slight_smile: tényleg fantasztikus a közösség,ami itt van,#wearethevr ! :slight_smile: