Asus rog centurion 7.1

Sziasztok! Ma vettem egy Asus rog centurion 7.1 fejest, és a bal fülemet nyomja… Van erre valami megoldás, vagy ez van így jártam majd megszokom?

Hát nem teljesem értem a helyzetet. Hogy nyomja a füled? ez a füled körül kell hogy üljön.

úgy értem hogy van egy pont ami hozzá ér a szövethez, ami a hangszórókat takarja, és az nyomja.

Kicsit nekem is hozzá ér de nem nyomja annyira hogy zavaró legyen.

hát engem az ideg rángatott hogy 72k ért veszek egy fejest és nyom :smiley: nem gáz, de naaah azért ez elégé lehangoló dolog nekem :frowning:

Neked is akkor ez a fejes van amúgy?

Hát, nehéz erre nem toxic választ írnom…
Legközelebb ha ilyen magas árkategóriában veszel valamit, javaslom előtte próbáld ki…

Alapvetően jogos. De gondolom azzal te is tisztában vagy @Cenci hogy teszteket kell nézni, véleményeket keresni, és legfőképpen tesztelni saját magad. :slightly_smiling_face:
Hány napja vetted?

1 Like

Tegnap. Igen néztem róla tesztet, és még is hol tudnám ezt ki próbálni? Vagy legalább is nem tudom, anno 5ével ezelőtt mindenki elzavart hogy egy 55k értékű cucost nem fognak felbontani nekem hogy jó e vagy nem :slight_smile:

Vidd vissza. Minden üzletnek kötelező a vásárlást követő 14 napban visszavenni az ott vásárolt termékeket. De ez csak online és magánszemélyes vásárlásnál van

online rendelés esetében ha magánszemélyre számláztattál akkor kézhezkapástól számított 14 naptári napon belül valóban lehet igényelni az elállást. Ez idő alatt ki lehet próbálni. Fontos hogy 14 napon belül kell jelezni az elállási szándékot.
Egyes boltok ezen felül is vállalnak hasonlót. Ha személyesen vettek akkor viszont nem hiszem hogy visszaveszik mivel ez nem hiba.

A kipróbálásról meg annyit hogy ez a füles gyakorlatilag sehol nincs felpróbálhatóan.

Amúgy igen van egy ilyen fülesem is. itt írtam róla véleményt. Akik igazán ROG-osok! ASUS ROG

Nekem is van ilyen problémám , csak nekem 1 HyperX Cloud Alpha-m van.
Van egy “parasztos” megoldás, a füles és a füled közé raksz valamit,kapucni,sapka , törcsi, így nem fogja b$sztatni a füledet.:smiley: