Asus rog laptop

Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményetek, hogy melyik republic of gamers laptopot lenne érdemes megvenni, amelyik már vr ready és melyik boltban (medaimarkt, laptop.hu stb stb.), illetve, hogy ha nem rog laptopot vennék melyik az ami még hasonlót tud. Kb 300-350k lenne rá a keret :slight_smile: Köszi

Szia!
Szerintem ennyiért nem fogsz találni VR-ready ROG laptopot újonnan, max használtan. :frowning:
Ha nem ragaszkodsz a ROG-hoz, akkor túl sok lehetőséged nincs, mivel ennyiért Lenovo-t kapsz. Egy Lenovo Y520 már jó belépő szint lehet.
Mediamarkt-ban akciós most, 298ezer Ft.
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lenovo-legion-y520-gaming-notebook-80wk009hhv-15-6-full-hd-core-i7-8gb-128gb-ssd-1tb-hdd-gtx-1050-4gb-1235870.html?rbtc=aru|pf|1235870||p||

Aztán a Radium-nál is meg lehet olcsón venni, de az a helyzet, hogy nem sok jót hallottam arról a boltról, egyéni döntés, hogy ott veszed-e meg.

A Lenovo-król viszont érdemes tudni, hogy eléggé változó minőségűek (van amelyik szinte már akkor hulladék volt, mikor kijött a gyárból, más meg évekig jól szolgál, semmi baja nincs) és a szervizelés elég körülményes itthonról.

Köszi :smiley: amúgy a vr readyt azért gondoltam hogy majd a jövőre való tekintettel ne kelljen új gépet venni hozzá. Egy ütősebb rog gép ami meg nem vr ready milyen árban mozog és hol éribmeg a legjobban?

Nagy szerencséd van, mert miközben nézegettem az ajánlatokat neked, belebotlottam ebbe:

Ha nekem nem lenne most egy GL552VW laptopom (Asus ROG GL552VW-CN516D, 16GB RAM+128GB SSD amit azóta bele vettem), én biztos ezt választanám. :slight_smile: Egyébként azt is tudom ajánlani, vagy hasonló konfigú GL553-ast.

Nekem gyakorlatilag mindenre elég, amit a 960M, egyedül a PUBG az, amit csak very low-n tudok tolni, de a játékok többségét 1080p medium-high-on simán viszi.

1 Like

Tudtommal a 1050 (TI-is) belépő szintű graf.kártya, ha VR ready kell, akkor 1060 min.

Ebben igazad van, de a kollegát idézve:

Egy ütősebb rog gép ami meg nem vr ready milyen árban mozog és hol éribmeg a legjobban?

Tehát arra volt kíváncsi, hogy nem vr-ready ASUS ROG-ot milyet ajánlok, és abban a 1050-es elég jó.

1 Like