ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070

  • Call of Duty Modern Warfare
    169.990 FT

Ha valaki pont most szeretne videókártyát venni szerintem ez elég jó ár érte! Én meg is rendeltem!

Egyrészt van Akciók és Dealek topic

Másrészt ez annak, aki egyébként nem venné meg a játékot, egyáltalán nem nagy deal, sőt még annak se biztos aki igen.

A 2060 Superek kb a 2070 teljesítményét tudják, és 146 körül már jó darabokat lehet belőlük kapni, vagyis 24 ezret fizetsz a CoD-ért, aminél szerintem olcsóbb lesz.

Ugyanolyan túlárazott mint az összes Asus kártya, attól még nem lesz jó deal hogy hozzádobnak egy játékot. Főleg, hogy egy 2060 super-el jobban jár az ember.

1 Like

Hát én egy ideje nézegettem magamnak a 2070-et és csak 200k körül találtam általában. A cod mw-t is szerettem volna megvásárolni, úgyhogy nekem ez elég jól jött, de kinek mi. Úgy gondoltam, hogy hátha más is van így vele mint én!

A rtx 2060 superrel is adnak Call of duty modern warfaret és 145K Gigabyte Gaming OC kártya :slight_smile:

Akkor meg konkrétan rohadt nagy pénzkidobás ez a Strix :smiley:

Lehet nagy pénz kidobás, de nekem tetszik ez a ROG STRIX téma. Alaplapban is erre fog esni a választás. Én is érzem, hogy túl van árazva az ASUS, nem is kicsit! De ha azt kérdeznétek, hogy megérte, azt válaszolnám, hogy mindenképp! :slight_smile:

Igen, van aki a szívével választ hardvert, van aki az eszével/pénztárcájával. Nincs ezzel baj, csak nem feltétlenül érdemes “akcióként” hirdetni valamit, ami egyébként anyagilag egyáltalán nem éri meg.

1 Like

Eddig 200k+ találtam csak ezt a kártyát, most pedig 170 + codmw! Úgy gondoltam, hogy ez másnak is lehet jó ajánlat. Úgy látszik tévedtem! Most kerülök be a pc-s világba, igyekszem felzárkózni minden téren!

Nincs ezzel gond, csak akkor kicsit nézz utána dolgoknak poszt előtt, mert így könnyen az lehet hogy félrevezetsz másokat akaratlanul is.

Tegyük fel valaki csak egy jó teljesítményű GPU-t akart, megveszi amit linkeltél, aztán rájön hogy drágábban vett egy 2060 Supernek megfelelő teljesítményű kártyát. Nem valószínű hogy boldog lesz.

igazad van! megfogadom a tanácsod!