ASUS Touchpad

Sziasztok. Lenne egy olyan gondom, hogy windows 10 telepítést követően használhatatlan a Touchpad. Nem tudom mi lehet a probléma. Konkrétan az eszközkezelőben sem találom. Fel akartam telepíteni a drivert, de nem engedi sajnos.

Asus Smart Gesture telepítése közben a képen látható probléma történik… Akár mit kerestem rá, eddig semmi sem működött. A Friss Smart gesture-t próbálom és előtte telepítettem a kért ATK Package programot is. Úgy is ezt írja sajnos… :frowning: Ha nem lenne ez a hibaüzenet és fel tudná rakni rendesen, akkor gondolom működne is. Mi lehet a megoldás?!

Asus X540L VivoBook.

gesture

A Windowst hogy tetted fel?

Pendrive… bootolás…

Vagy hogy érted?

Pont igy ahogy leirtad.
Windows Media Creation Tool-lal csináltad a pendrive-ot?

Rufus

De hogyan? Szereztél lemezképfájlt és rátetted rufussal, jól értem?

1 kedvelés

Igen úgy csináltam.

Próbáld ki hogy Media Creation Tool-lal csinálod a telepitőt. Szerintem biztonságosabb.

Utána szerinted jó is lehet a touchpad?

(Már a telepítés közben sem működött)

Hát egy próbát megér. Nem nagyon van más ötletem

1 kedvelés

Még amit leelenőrizhetsz hogy engedélyezve van-e a touchpad (az F billentyűknél elvileg ki lehet kapcsolni), és ha most van valami program telepitve a touchpad-hez, akkor azt a vezérlőpultban a programoknál megpróbálhatod javitani

1 kedvelés

Nem tudom használtál-e egeret telepítés közben, ha igen próbáld meg anélkül, nekem úgy emlékszem volt ilyen bajom is.

Újra raktam a rendszert, de így is ez a probléma. Igazából pont ennek a programnak a telepítésével van gondom. Nem tudom felrakni azért, amit feldobott a telepítés végén.

@stufee90 Nem használtam telepítés közben egeret. Sehogy sem jöttem rá a taktikára. A programot kéne felraknom valahogy, de nem engedi.

Megoldás: 32 bites rendszer helyett 64 bites kell. (Nem is értem miért a 32-eset raktam.) 64 bites rendszerrel telepíteni sem kellett a drivert. Automatikusan megoldódott a windows telepítést követően. Azért köszönöm a segítséget.

@lengyelb

1 kedvelés