Asus X541U HDD caddy kompatibilitás

Sziasztok!

Proof-checkre van szükségem. Adott egy Asus X541U noti, amibe beépítőkeretet kéne tegyek. Na már most, ez itt elvileg jó hozzá:

Viszont a hasonló termékeknél van még egy rakat másik, ami ránézésre és leírásra semmiben sem különbözik, de mégis más a típusszáma. Ezek között van különbség? Bármelyik jó az említett notihoz?

Alltalaban univerzális az egész. Es majd az optikai meghajtórol leveszed a védőt es felpatintod erre igy nemis fog feltűní kívülről.

1 Like

Értem, köszönöm. Még egy kérdésem van. Ennél a modellnél az alaplapra van forrasztva a 4 GB RAM. Egy üres slot van még benne. Ez a jelenlegi RAM (bocs a mobilos fotóért, én is így kaptam):

Plusz RAM-nál, csak annyi a lényeg, hogy so-dimm DDR4 CL15 legyen az új is?

Hát azért nem ártana, hogyha 1 fajta lenne. De gondolom lehet direkt ebayen a laptopodba valo ramot venni. De egy próbát meger, hogy ket különböző rammal, hogy működik (nekem nemvolt gond anno, hogy ket külön márkájú ramot tettem. Bele)

1 Like

Ha megmondod nekem, hogy mi van benne/való bele, akkor megköszönöm. Kurva sokat kerestem, és semmit nem találtam róla. X541UA-GQ1357 a modell.

Legegyszerűbb mindig a gyártótól megkérdezni, hogy vagy mondják meg mi van benne, vagy mondják meg mit szoktak ők beletenni a márkaszervízben ha egy felhasználó bővítést kér.

1 Like

Köszönöm a válaszokat.

@lengyelb zárható, köszönöm :hugs: