Átalakítás

Sziasztok. Segitségeteket szeretnem kérni. Nem igazán értek a témához ezért hozzáértőket kérdezek meg inkább. Uj monitort néztem magamnak (Acer Predator XB271HU) és ha jol tudom egy 144hzes monitorhoz már komoly gép kell.
A mostani gépem:
CPU: Intel® Core™ i5-4460 CPU @ 3.20 GHz 3.20 GHz
Card: NCIDIA GeForce GTX 750 Ti
OS: Windows 10, 64-bit
Memory: HyperX 16GB
Motherboard: B85-PRO GAMER
Power Supply: Cooler Master RS600-ACABM4-WB 600W
Az lenne a kérdés hogy min kell változtatni hogy egy jo pct kapjak gamingre. Nem tudom hogy ez a gép erősnek számít e de low mediumon játszottam mindig is. Jo lenne ha tudnék feljebb is menni. Hogyha valaki nagyon témába van akkor új gépházat is szeretnék es imádom a led fényeket benne szoval az lenne az előnyös. Körülbelül olyan 200-300 ezer foritot tudnék raszánni a gépre. (Ha egy kicsit fölé esik a keret az sem nagy gond). A valaszokat előre is köszönöm.

Kicsit komplikált a helyzet, mivel Intel oldalon nemsokára érkeznek a 10. generációs hőerőművek, úgyhogy 9. gent már nem éri meg venni, Ryzen oldalon pedig B450-be a dolgok jelen állása szerint már nem megy 4000-es generáció. Viszont ha tudod hogy most pár évig úgyse fogsz fejleszteni, akkor bármilyen AMD konfig az ajánlóból jó lesz neked.

4 Likes

Ohm kicsit hülyébbre fogalmazva mit csinaljak? :joy:

Vagy add el a mostani builded, és a keretedből kijövő build ajáblóban található AMD-t rakasd össze, vagy várj őszig és akkor ugyanez.

3 Likes

Okes es akkor meg 1 naiv kerdes hogy melyik erne meg igazan es melyik az amelyik 144hzes monitorral tokeletes. (bocsi analfabeta vagyok ezekhez)

Az érné meg a legjobban, ha kivárnád már ezt a pár hónapot, és valószínűleg egy sokkal jobb ár-érték arányú gépet tudnál összerakni, friss alkatrészekkel.

5 Likes

Okes köszöntem mindent mindenkinek!

1 Like

Van még kérdésed?:slight_smile:

Barmilyen ötletet meghalgatok attol fuggetlenul