TheVR Fórum

Autószerelő?!

Sziasztok.
Van itt esetleg olyan ember aki autószerelő, esetleg ért az autó villamossághoz?
Problémám a következő. Nincs tompított fényszóróm. Távolsági működik, helyzetjelző megy, index okés, hátsólámpa oké- hátsó köd oké, elsö nincs. Biztosíték átnéztem mindenhol minden okés! Megmozgattam mindet bekapcsoltam működött, utána leállítottam megint nem… ötletek ? :frowning:

Szia!
ha “hétköznapi” H4-es izzóról van szó akkor a megoldás rendkívül egyszerű: kiégett a tompított szál :slight_smile:
Jobb minőségű izzók esetében nem ritka hogy egyszerre szakadnak el, mivel elég jól meghatározott az üzemidejük, valamint az sem hogy “néha-néha” működik, mivel egymásba akad a két szál.
Remélem tudtam segíteni :slight_smile:

1 Like

és tényleg! köszönöm! :smiley: :smiley:

2 Likes

Rendesen körbe jártad a problémát akkor… talán csak a holdra szállás és bázis építés maradt ki, hogy onnan vizsgált a földön hagyott autó lámpa problémáját, megfelelő rálátással és perspektívával a problémára :smiley:

4 Likes

hallod! szétszedtem a műszerfalat. kiszedtem össze biztosítékot, leszereltem a bajuszkapcsolót! kiporbáltam másik égövel ami ugyancsak rosz volt… majd beraktam 1db 3. at ami meg jó volt!!! :smiley:

Örülök hogy megoldódott a probléma :slight_smile:

Gyros baszod tudod jól hogy motorszerelő vagyok :DDD mért nem kéredel?? :smiley:

1 Like

jól van nah… elfejetettem. :smiley:

Én is itt vagyok, autószerelő és villamosszerelő egyben egy kis technikus végzettséggel… Azt nem ígérem hogy egyből válaszolok mert csak munka után nézek fel, de amint tudok írok én is bárkinek. Csak egy priv.üzi.

3 Likes

Pécs környékén esetleg ismertek valaki szakembert aki ilyen motor műszerfalakkal illetve elektromossággal foglakozik?