Avoid The Darkness

Sziasztok!

Az Oculus Gear VR platformra kiadtam második játékomat, az Avoid The Darkness-t. A ‘Lights out’ című horrofilmet vettem alapul. Lényege, hogy néha lekapcsol a fény és akkor válik láthatóvá számos természetfeletti lény, amik nem éppen barátságosak. Ki kell jutni a házból, ahol tartózkodunk. Nem egy több száz órás kaland ez, inkább olyan játéknak szántam, amit 1-szer 1-szer, ha a vendégek megjönnek odatudunk adni rettegésre.

2.99$-ért megvásárolható itt :


Kedvcsináló videó:

A GearVR platformról tudni kell, hogy szinte minden játékot alapból a Gallery Titles kategóriába raknak, így az én játékom is ide került. Oculus szerint, ha nagy az érdeklődés, sokan játszanak vele, sokan veszik, akkor átrakják a rendes horror kategóriába. Na most ez azért nevetséges, mert pár hete a népszerűséget állították az alap rendezési szempontnak a galéria appok közt, szeműveggel pedig a browse all-ban jelennek csak meg. Így az új appok a végére kerülnek, nem sok esélyük van a kitörésre.

Azért írtam erre a fórumra, hogy talán így kicsit nagyobb figyelmet kaphat.
Ha valakinek van Gear VR-je, ajánlom játékom egy próbára, mert ez a játék érzésem szerint nem a galériába való!

3 kedvelés

Grat hozzá. Mondanám hogy tedd fel steam greenlight-ra de a sok hulladék játék tönkre tette… Sajnos nekem nincs, én biztos kiprobálnám.

Baszó! Nekem sincs még szemügém de csak MÉG :smiley: kívánok nagy sikereket ezen a téren… :slight_smile:

Köszi!

Most is volt egy jóadag fejlesztés a játékon, fent a trailer videót is frissítettem.